king2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Είδα και τα wave rider 18 στα 94 αλλά μου φάνηκαν βαριά. Εδώ και χρόνια με τα Nike που έχω έχω βγάλει 500+ χιλιόμετρα χωρίς θέμα και ακόμα φαίνονται σαν καινούργια είναι παναλαφρα και πολύ όμορφα. Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια τα lunaracer ενώ λένε ότι είναι ότι καλύτερο για τρέξιμο. http://runrepeat.com/nike-lunaracer
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Επίσης λέει ότι είναι για προινισμο και αγωνιστικό παπούτσι. Επίσης το χωρίς θέμα είναι λίγο άκυρο Γιατί είσαι σαν να έχεις 5 χρόνων λάστιχα φαγωμένα και να λες ακόμη δεν έχω τρακαρει οπότε είναι εντάξει
skipperas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θεωρώ το adidas ultra boost ένα από τα ομορφότερα running shoes, και βάση κριτικών που διαβάζω, ένα από τα καλύτερα running shoes. Σίγουρα το επόμενο μου παπούτσι (Κατόπιν δοκιμής βέβαια). 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερο παπούτσι για μένα για άσφαλτο και ειδικά για αρχάριους είναι τα hoka από τα πιο ελαφρά και μεγάλη απορροφητικότητα.
king2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Επίσης λέει ότι είναι για προινισμο και αγωνιστικό παπούτσι. Επίσης το χωρίς θέμα είναι λίγο άκυρο Γιατί είσαι σαν να έχεις 5 χρόνων λάστιχα φαγωμένα και να λες ακόμη δεν έχω τρακαρει οπότε είναι εντάξει Τα Hoka σαν να έχουν τεράστιο πάτο? Γενικώς μου φαίνονται για παπούτσια που φόραγα στο δημοτικό χωρίς να με νοιάζει το πως δείχνουν. Για εξηγα λίγο το για προινισμο γιατί σε έχασα. Γενικά λένε ότι είναι για 5χλμ τρέξιμο μέχρι μαραθώνιο. Στο link κάνουν review την πρώτη έκδοση τέρμα κάτω λέει και τις βελτιώσεις για τα 2-3. Υπάρχουν τόσα παπούτσια και τόσες μάρκες που μπερδεύεσαι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχουν τόσο μεγάλο πάτο για να καλύτερη απορρόφηση και για να γράφουν πιο πολλά χιλιόμετρα. Κανονικά κάθε 300-400 χλμ πρέπει να αλλάζεις παπούτσια αυτά αντέχουν 600πάνω κάτω. Και επίσης το παπούτσι είναι πούπουλο Ναι είναι για Μαραθώνιο αλλά για αγωνιστικό Όχι για προπονήσεις (πιο γρήγορο και ελαφρύ) Προινισμος είναι όταν το πόδι δεν πατάει ίσια αλλά είτε με κλίση προς τα μέσα είτε προς τα έξω. Γοογλε ιτ 1
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ομορφα ειναι τα ultra, ειδικα τα νεα χρωματα που βγηκαν. Αλλα δε ξερω ακριβως σε τι κατηγορια δρομέων απευθύνονται, δεδομένου οτι εχουν πολυ αφρο και απορροφούν αρκετη "ενεργεια" . Νομιζω πιο all around ειναι τα energy αλλα εχουν αυτη τη σταθεροποίηση στη μεση που οταν τα δοκιμασα μου κακοφάνηκε , οποτε και δε σκεφτηκα καν να τα παρω.
king2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχουν τόσο μεγάλο πάτο για να καλύτερη απορρόφηση και για να γράφουν πιο πολλά χιλιόμετρα. Κανονικά κάθε 300-400 χλμ πρέπει να αλλάζεις παπούτσια αυτά αντέχουν 600πάνω κάτω. Και επίσης το παπούτσι είναι πούπουλο Ναι είναι για Μαραθώνιο αλλά για αγωνιστικό Όχι για προπονήσεις (πιο γρήγορο και ελαφρύ) Προινισμος είναι όταν το πόδι δεν πατάει ίσια αλλά είτε με κλίση προς τα μέσα είτε προς τα έξω. Γοογλε ιτ Εγκυκλοπαιδεια είσαι ρε. Για τα hoka βλέπω αυτά : http://www.runningshoesguru.com/2015/01/hoka-oneone-challenger-atr-review/ Αλλα στην εμφάνιση με κάνουν κάπως όπως είπα και πριν θέλω να είναι και λίγο όμορφα. 244gr τα συγκεκριμένα τα Nike είναι 178 δεν τα λες και ελαφριά. Για το πότε πρέπει να τα αλλάζουμε όντως λένε κάθε 400χλμ περίπου. Με αυτά που έχω τα 500χλμ τα έχω κανει και σε άσφαλτο και σε χώμα με πολύ πέτρα αλλά αν τα δεις είναι όπως την πρώτη μέρα που τα αγόρασα δεν έχουν πάθει τίποτα. Κάτι puma παλιότερα έχω χαλάσει 4 ζευγάρια σε λίγα χρόνια λες και είναι ψεύτικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Hoka clifton δες. Ρε είναι Σαβ να μου λες η κούρσα είναι καλύτερη από το downhill Γιατί είναι πιο ελαφριά. Δηλαδή κουκουρουκου σύγκριση. Είναι αγωνιστικό γρήγορο παπούτσι και για αυτο είναι τόσο ελαφρύ. Επίσης πρώτα κοιτάς τι προσφέρει και μετά την εμφάνιση σε ότι έχει να κάνει με προστασία. Ξανά λέω ότι το παπούτσι χαλάει με τον καιρό και θέλει αλλαγή είτε δείχνει καινούριο είτε όχι
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ποια μάρκα έχει τα πιο ανθεκτικά τέτοιου είδους παπούτσια; Το πάνω μέρος κυρίως με ενδιαφέρει, όχι η σόλα. Από άνεση κλπ όλα μου κάνουν, δεν τα θέλω για τρέξιμο.
Socratis_g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ^ Adidas ultraboost Καλύτερο παπούτσι για μένα για άσφαλτο και ειδικά για αρχάριους είναι τα hoka από τα πιο ελαφρά και μεγάλη απορροφητικότητα. τα hoka είναι ίδια εμφανησιακά με τα walkmaxx της telemarketing, που παίζει το τηλεαστυ 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ^ Adidas ultraboost τα hoka είναι ίδια εμφανησιακά με τα walkmaxx της telemarketing, που παίζει το τηλεαστυ καμια σχεση ομως ποιοτικα
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ^ Adidas ultraboost Thanks αλλά είναι και πολύ ακριβά για τη δουλειά που τα θέλω...άσε που adidas είχα πάρει πάλι και σκίστηκαν σε 6 μήνες!
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Thanks αλλά είναι και πολύ ακριβά για τη δουλειά που τα θέλω...άσε που adidas είχα πάρει πάλι και σκίστηκαν σε 6 μήνες! που δεν μας εχεις πει ουτε γιατι τα θες ουτε το μπατζετ 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 που δεν μας εχεις πει ουτε γιατι τα θες ουτε το μπατζετ Έχεις δίκιο...για κάμποσο περπάτημα τη μέρα τα θέλω, σε ομαλό έδαφος. Όχι ιδιαίτερα ακριβά, ας πούμε 60-70€ κάπου εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα