panos0100 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα, εκανα μια αναφορα σε καταστημα συγκεκριμενα στο πλαισιο, αυτο εγινε το καλοκαιρι μου ηρθε ενα χαρτι απο το ινκα το οποιο λεει εντος 10 ημερων να μας αναφερετε το προβλημμα που διμιουργηθηκε, πηγα με αυτο το χαρτι το οποιο ειναι και επικιρωμενο, αλλα μου λενε οτι θα γινει δικαστηριο, τι δικαστιριο βρε παιδια λενε αυτοι τωρα, εγω ουτε λεφτα εχω να δινω σε δικιγορους ουτε τιποτα, αληθεια με ελεγε αυτος; τι να κανω τωρα; να περιμενω; 1
kage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αναφορα=καταγγελια στο ινκα? παρε βρε παιδι στο ινκα και πες τι παιζει. καλα γραψε και δω τι καταγγελια εκανες και ποιος κανει το δικαστηριο εσυ-ινκα vs plaisio ή το αντιθετο
DrLo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα, εκανα μια αναφορα σε καταστημα συγκεκριμενα στο πλαισιο, αυτο εγινε το καλοκαιρι μου ηρθε ενα χαρτι απο το ινκα το οποιο λεει εντος 10 ημερων να μας αναφερετε το προβλημμα που διμιουργηθηκε, πηγα με αυτο το χαρτι το οποιο ειναι και επικιρωμενο, αλλα μου λενε οτι θα γινει δικαστηριο, τι δικαστιριο βρε παιδια λενε αυτοι τωρα, εγω ουτε λεφτα εχω να δινω σε δικιγορους ουτε τιποτα, αληθεια με ελεγε αυτος; τι να κανω τωρα; να περιμενω; Για μάρτυρας θα πας λογικά δε θα πληρώσεις τίποτα
panos0100 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 μου ειπανε απλως απο το ινκα να περιμενω λιγες μερες και μετα να παω στο καταστημμα συγκεκριμενα λεει η αιτηση προς πλαισιο υποκατστημμα 2) πλαισιο μαγουλα κοινωποιηση στο ονομα μου σχετικα με επισκευη προϊοντος εντος εγγυησης σας αποστελουμε φωτοααντιγραφο παρακαλουμε για την διευθετηση του προβλημματος εντος 10 ημερων σας εφιστουμε την προσοχη του νομου 2251/94 Φ.Ε.Κ 191 16-11-1994 (περι προστασια καταναλοτων) αρθρο 5 (πωληση καταναλωτικων αγαθων) και εγγυησεις εγω πηγα στο καταστημα και με λεει ο υπευθηνος θα γινει δικαστιριο εστειλα τα χαρτια αθηνα, και μου λεει μικρος εισαι δεν ξερεις οτι γινεται δικαστιριο; ποσο εισαι και δεν τα ξερεις αυτα με λεει μετα με λενε γιατι δεν ηρθε να μας το πεις, κι εγω τους λεω ηρθα με στειλατε στο αλλο καταστημα γιατι ο τεχνικος πηγε εκει, δεν το παραδεχτηκε το λαθος του, και εγινε και φασαρια, φυσικα μετα εκανα αναφορα στο ινκα γραπτως για το προβλημμα τον ιουνιο, και το χαρτι με ηρθε τωρα και λεει τα παραπανω
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ογκουνσότο, εσύ; Γράφε σαν άνθρωπος ρε μαν μπας και καταλάβουμε τί έγινε. 11
Ather Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ούτε εγώ κατάλαβα τι λέει. Μάλλον στο ΙΝΚΑ πρέπει να είναι πολύ εκπαιδευμένοι για να βγάζουν νόημα! Κάποτε που είχα κάνει αναφορά για ένα δικό μου θέμα, έστειλε το ΙΝΚΑ ένα έγγραφο στο κατάστημα. Μετά το νομικό τμήμα του καταστήματος, έστειλε μία απάντηση που ουσιαστικά μας γείωνε όλους. Οπότε το ΙΝΚΑ είπε την τελευταία λέξη, ότι δηλαδή αρμόδια είναι τα δικαστήρια για να λύσουν τα διαφορά μου με το κατάστημα. Φυσικά άλλη δουλειά δεν είχα από το να πληρώνω δικηγόρους. Αυτά. EDIT: Μάλλον κατάλαβα τι έγινε. Το ΙΝΚΑ στο παλικάρι έβγαλε μία απόφαση που βολεύει τον καταναλωτή αλλά όχι το κατάστημα. Συνεπώς η διεύθυνση θα προσφύγει στο δικαστήριο για να ακυρώσει την απόφαση του ΙΝΚΑ. Λογικά (το παλικάρι πάντα) πήγε στο κατάστημα με την απόφαση του ΙΝΚΑ και αυτοί του έριξαν άκυρο λέγοντας ότι θα περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου για να εφαρμόσουν ή όχι την απόφαση-γνωμοδότηση του ΙΝΚΑ.
panos0100 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αυτο μαλον εγινε, πηγα με την αποφαση αυτο το φυλαδιο που μου εστειλε το ινκα, το πηγα στο καταστημα και με λεει αυτος θα γινει δικαστιριο, ητανε και ο υπαυθηνος απο το πλαισιο με το γαλαζιο πουκαμισο, αλλά δεν εχω λεφτα για δικιγορο, αν ητανε να κανω καταγκελια θα πηγαινα στο δικαστιριο, προτιμισα το ινκα γιατι νομιζα οτι θα βγαλω ακρη, βλεπω οτι νιαστηκε το ινκα και μου εστειλε το χαρτι αυτο, λογικα εστειλε 3 τετοια χαρτια ενα στο καταστημα, ενα στην αθηνα στα κεντρικα τους, και ενα σε εμενα λογικα αυτοι κανουνε μυνηση σε εμενα; δεν το παραδεχεται ο τεχνικος που εκανε το λαθος και φταιω εγω; να ξανα παρω στο ινκα τι γινεται τωρα;
panos0100 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ο υπευθυνος του τμηματος, στο πλαισιο ο διευθηντης και καλα, που ειπε δεν μπωρο να κανω κατι κυριε, ουτε ο τεχνικος μπωρουσε να κανει κατι, και οι 2 με ειπανε θα γινει δικαστιριο, αν δεν εχεις λενε δικιγορο παρετησου για να καταλαβεται και το θεμμα ειναι οτι ειχα μια μητρικη turbo x mxe καηκε, και μου εδωσαν μια αλλη κατωτερη η οποια δεν εχει καν pci θυρα, εχει 3 σατα αντι για 4 δεν εχει θεση για δισκετα, δεν εχει θυρα παραληλη ενω ολα αυτα τα ειχε η παλια η μητρικη που καηκε, ο τεχνικος απλα δεν καταλαβαινει το λαθος του
Superuser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 δεν κατάλαβα χριστό.. ποιός κάνει μύνηση; Για να γίνει δικαστήριο πρέπει να υπάρχει μηνυτήρια αναφορά..ποιός την κάνει;το ΙΝΚΑ;αυτεπάγγελτη;αν ναί πας μάρτυρας δεν χρειάζεσαι δικηγόρο Ρώτησε κανένα γνωστό σου νομικό τι είναι..
Ather Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν κάνουν μήνυση. Με αστικό δικαστήριο θα προσβάλουν την απόφαση του ΙΝΚΑ. Ίσως να μη χρειάζεται ο δικηγόρος. Ρώτα το ΙΝΚΑ τι να κάνεις.
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 δεν ξερω εμενα με ειπε ο υπευθηνος θα γινει δικαστιριο, εχω στειλει τα χαρτια αθηνα, αν δεν εχεις δικιγορο παραιτησου μετα με ειπε ποσο εισαι; δεν ξερεις οτι οταν κανεις καταγγελια με λεει γινεται δικαστιριο; δεν ηθελα να βαλω τις φωνες και ετσι εφυγα, τωρα απο δευτερα αν ειναι θα παρω το ινκα να ρωτησω, και θα παρω και δικιγορο να δουμε τι θα γινει, αν γινει τιποτα τουλαχιστον θα βρω το δικιο μου ή τσαμπα ασχοληθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα