Προς το περιεχόμενο

Geforce2 Ti +θορυβος


AzmoDeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα να'ναι Manli η καρτούλα σου? Και εμένα κάποια στιγμή τα περασμένα Χριστούγεννα σταμάτησε να δουλεύει το fan και γύρω στο Πάσχα αρχισαν τα artifacts. Σε 3 μέρες από τότε την πήρα στο χέρι ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε περιπτώσεις που το φαν της κάρτας κάνει θόρυβο όταν γυρίζει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα είτε να έχει πέσει κάποιο σκουπίδι ή σκόνη στον μηχανισμό του και στα πτερίγια του, είτε να έχει αρχήσει ο μηχανισμός που γυρίζει το φαν να "πέφτει έξω". Δοκίμασε να καθαρίσεις τα πτερίγια του φαν (πάνω και κάτω) με μπατονέτα ποτισμένη με οινόπνευμα. προσεκτικά όμως να μην ζωρίσεις τον φαν ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω από την θέση του, γιατί τότε θα του πάρεις όσες ώρες ζωής είχε ακόμη πριν τον καθαρίσεις.

Σε περίπτωση που πάλι συνεχιστεί ο θόρυβος τότε θα σου πρότεινα να επισκεφτείς κάποιο μαγαζί για να πάρεις ένα νέο σύστημα φαν, ώστε να το αλλάξεις. Ξέρεις το κακό με τους Η/Υ και τα περιφερειακά είναι ότι σου χαλάνε την χειρότερη στιγμή (κλειστά μαγαζιά, απόγευμα Σαββάτου κα.) οπότε να είσαι έτοιμος και καλυμένος όταν πάει κάτι στραβά.

Καλή τύχη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...