ace89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ενώ στο λαπτοπ συνδεομαι κανονικα απ'το ρουτερ μου, στο ντεσκτοπ λαμβανω το παρακατω μηνυμα της φωτογραφιας.. εχει να κανει με το wifi του σαμαρα? ή θα μου περασουν βραχιολια για τα επεισοδια των σειρων που κατεβαζω? Ευχαριστω.. :/ ΥΓ Δεν εχω επικοινωνησει ακομη με τον παροχο, με την ελπιδα οτι ηταν κατι προσωρινο.. ΕΤΑ Παω να μπω στο μενου παραμετροποίησης του ρουτερ και μου λεει οτι ο ρουτερ μου δν ειναι δυνατον να ανιχνευθει Παρακαλω ελεγξτε τη συνδεση σας και μετα επιλεξτε οκ Αν εχετε αλλαξει την ΙΡ διευθυνση του ρουτερ διαλεξτε την επιλογη ΙΡ διευθυνση (την οποια αν πατησω μου λεει αν οντως ειναι αυτη η διευθυνση πατα οκ αλλιως βαλε τη σωστη ΙΡ) χωρίς τίτλο.bmp
nikos903 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Όταν το δεις εσύ αυτό το WiFi του Σαμαρά πες μου να σου δώσω τηλ να με πάρεις χαχαχαχαχααχα Χειροκίνητα δοκίμασες να βάλεις IP? Άμα είναι ήδη στο χειροκίνητο, αυτόματο δοκίμασες; Υ.Γ Στην καρτέλα που δείχνεις, Γενικά-Ιδιότητες-Πρωτόκολλο ίντερνετ (ιδιότητες) και πες μας τι έχεις επιλέξει εκεί.
ace89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Όταν το δεις εσύ αυτό το WiFi του Σαμαρά πες μου να σου δώσω τηλ να με πάρεις χαχαχαχαχααχα Χειροκίνητα δοκίμασες να βάλεις IP? Άμα είναι ήδη στο χειροκίνητο, αυτόματο δοκίμασες; Υ.Γ Στην καρτέλα που δείχνεις, Γενικά-Ιδιότητες-Πρωτόκολλο ίντερνετ (ιδιότητες) και πες μας τι έχεις επιλέξει εκεί. μου βγαζει επιλογη να βαλω ΙΡ χειροκινητα αλλα δε ξερω τι να βαλω.. ειμαι χοντρο-ασχετος μου ειπε ενας φιλος μηπως ειναι θεμα του καλωδιου.. μεχρι χτες που κοιμηθηκα μια χαρα ειχε ιντερνετ στο νεσκτοπ .. σημερα που σηκωθηκα.. νιετ.. και θεμα του καλωδιου ομως να ναι .. η φωτεινη ενδειξη για εθερνετ στο ρουτερ καλα... λαμπει .. αν ηταν θεμα καλωδιου δε θα ταν σβηστο ή εστω να τρεμοπαιζε;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ανοιξε ενα cmd δώσε την εντολή "ipconfig /all" και ανέβασε εδω τα αποτελέσματα.
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αφου μεχρι χτες ειχες νετ στο desktop: βγαλε το router απο την πρίζα, μετρα μεχρι το 10 και δωσε του παλι ρεύμα. Περιμενε 2 λεπτα και δες αν το desktop εχει internet
ace89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αφου μεχρι χτες ειχες νετ στο desktop: βγαλε το router απο την πρίζα, μετρα μεχρι το 10 και δωσε του παλι ρεύμα. Περιμενε 2 λεπτα και δες αν το desktop εχει internet δεν επιασε Ανοιξε ενα cmd δώσε την εντολή "ipconfig /all" και ανέβασε εδω τα αποτελέσματα. Λοιπον Ρυθμιση παραμετρων ΙΡ των Windows ονομα υπολογιστη δεν ενδιαφερει.. Επιθημα κυριου DNS Τυπος κομβου:Αγνωστος Ενεργοποίηση δρομολογησης ΙΡ: Οχι Ενεργοποιηση μεσολαβησης WINS: Oχι Προσαρμογέας Ethernet Τοπική σύνδεση: Κατάσταση μέσου: Εχει αποσυνδεθει Περιγραφη: VIA Rhine II Ethernet Adapter Φυσική διευθυνση δε νομιζω οτι ενδιαφερει.. αυτα
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ασυρματα δικτυα βλεπει ο υπολογιστης σου
ace89 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ασυρματα δικτυα βλεπει ο υπολογιστης σου ειναι παλιος xp.. δεν εχω ψαξει ποτε.. μονο στα βιστα και στα 7 ξερω να ψαξω που ειχα/εχω στο λαπτοπ δεν εχω καρτα για να λαμβανω ασυρματα δικτυα στο ντεσκτοπ.. Προμπλεμ σολβντ... το καλωδιο εθερνετ τα χε παιξει.. μου φερε φιλος αλλο κ ετρεξε κανονικα και η συνδεση στο desktop Νικο,Νικο και Arc ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια παντως.. Να 'στε καλα παιδες!
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ελεγξε καλωδια, καρτα δικτυου, απεκατέστησε και ξανα εγκατέστησε την καρτα δικτύου βαλε ξανα τους drivers και βλέπουμε. Παντως το pc δεν εχει καθόλου δικτυο που σημαίνει κατι χοντρο, μηπως εχει φύγει το καλώδιο? Εδιτ Μαλλον γραφαμε μαζι
arc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 @ace89 Κάνε boot με κάποιο Linux live dvd. Αν δει Internet τοτε ειναι θεμα windows drivers στην κάρτα δικτύου. Αν δεν δει Internet άλλαξε επιτόπου το καλώδιο δικτύου και περιμενε 10-20 δευτερολεπτα. Παίρνει internet; Αν ναι, τοτε ειναι θεμα καλωδίου Αν ουτε τώρα βλεπει internet τοτε είχε η κάρτα δικτυου εχει καει ή εχει καει το ethernet port στην πλευρά του router.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 @ace89 Κάνε boot με κάποιο Linux live dvd. Αν δει Internet τοτε ειναι θεμα windows drivers στην κάρτα δικτύου. Αν δεν δει Internet άλλαξε επιτόπου το καλώδιο δικτύου και περιμενε 10-20 δευτερολεπτα. Παίρνει internet; Αν ναι, τοτε ειναι θεμα καλωδίου Αν ουτε τώρα βλεπει internet τοτε είχε η κάρτα δικτυου εχει καει ή εχει καει το ethernet port στην πλευρά του router. Δεν διαβάζεις τις απαντήσεις? έληξε το θεμα, το καλωδιο ηταν το ειχαν φαει τα ποντικια 1
ace89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δυστυχώς άκυρον. Το πρόβλημα παραμένει. Η ενσυρματη συνδεση χθες σερνόταν στην κυριολεξια! Ώσπου σημερα παλι δε βλεπει καλωδιο. Αν ουτε τώρα βλεπει internet τοτε είχε η κάρτα δικτυου εχει καει ή εχει καει το ethernet port στην πλευρά του router. Το ρούτερ εχει φωτεινη ενδειξη οτι το εθερνετ ειναι put. Εχει 4 θυρες.. Οταν τεσταρω μια μια, το εικονιδιο στην μπαρα των windows δειχνει οτι γινεται προσπαθεια να επιτευχθει η συνδεση αλλά μετά από 1μιση λεπτο μου βγαζει το αρχικο μηνυμα που ειχα βαλει σε φωτο εδω.. Άρα μαλλον η κάρτα δικτυου θα χει το προβλημα ετσι; Δε γινεται να χει καει η αντιστοιχη θυρα εθερνετ στην πλευρα της ΚΜΕ?
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το λάπτοπ μπορείς να το συνδέσεις με το καλώδιο για να δεις αμα φταίνε οι θύρες του ρούτερ; Δοκίμασε με 2 καλώδια για να είσαι και σίγουρος οτι δεν σου κάνουν αυτά το θέμα. Διαφορετικά κάνεις αναβάθμιση drivers όπως σου είπαν παραπάνω μπας και.... Μετά μπαίνεις με linux bootable να δεις αμα δουλεύει σωστά εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα