Theo_Mich Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Προς μεγαλη μου εκπληξη σημερα ειδα οτι λεωφορειο στην αγια παρσκευη εχει wifi . Η γραμμη 302 με ταχητυτα 10Mbps απο speedtest.net
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δεν πιστεύω κάποια σύμπτωση θα τα ναι. Τη όνομα είχε;
Theo_Mich Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 osy_wifi σου εκανε redirect σε μια σελιδα του οασα αν θυμαμαι καλα , επελεγες οτι θες να συνδεσεις και εμπαινες . Επισης εγραφε οτι ακομα ειναι beta αλλα δεν ειχα κανενα θεμα .. το μονο θεμα ειναι οτι εχασα 2 στασεις :Ρ
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 http://www.oasa.gr/news.php?id=funk637 Μπορεί να έχουν κάνει κάτι λόγο αυτού Σας προσεχουν εσάς
Theo_Mich Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 οντως το οχημα μου φανηκε ολοκαινουριο και μαλιστα ειχε σημανση για τις στασεις , "μπαριερα" τυπου γηπεδου στην μπροστινη εισοδο ωστε να χτυπας εισητηριο και να περνας . επισης εχει κουμπι και οδηγος και αν θελει το εχει μονιμα πρασινο (περνανε ολοι) ή δειχνοντας το εισητηριο σε περναει . βεβαια σε μενα δεν ζητησαν κανενα εισητηριο και απλα ο οδηγος εβαζε κοσμο μεσα
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Φεραν καινούργια λεωφορεία; νιώθω ότι εδώ στα δυτικά μας έχουν λίγο γραμμένος, προχτες χαλασαν οι πόρτες και τις ανοιγοκλιναμαι με τα χέρια. Όταν λες κουμπί; μπάρα η κατι τέτοιο
Theo_Mich Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 με 3 μπαρες τυπου σουπερμαρκετ για να περναει ενας ενας . και ελεγχεται με κουμπι απο οδηγο η λογικα με επικυρωση εισητηριου
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Και με αυτό το σύστημα λένε ότι δεν καθηστερουν τα δρομολόγια. Ότι να ναι
Theo_Mich Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θα σου πω το εξης . Δεν καθυστερεις καθολου . Ημουν 2 βδομαδες Ιρλανδια οπου εκει ετσι λειτουργουν . Μονο απο μπροστα πορτα , χωρις εισητηριο , πληρωνεις εκεινη την στιγμη μονο και ολα καλα . Και σου μιλαω για στασεις 8 η ωρα το πρωι φισκα ρε !! Να μην χωρανε . Αλλα στο 5 λεπτο εχουν τελειωσει . εμεις εδω ομως δεν εχουμε τον "αερα¨ τους . ουτε υπομονη ουτε τιποτα . να δουμνε να φαμε καμια θεση , να μπουμε πρωτοι στο μετρο , να σπρωξουμε για να κατσουμε και αλλα πολλα . αισθηση μου προκαλεσε στο ταξιδι που εκανα οτι για να μπεις στο αεροπλανο πουθενα δεν ειχα θεμα . οταν εφτασα ελβετια και η πυλη ηταν για ελλαδα ... εκει να δεις τι γινοταν . σε ολες τις αλλες ο ιδιος κοσμος ( αρκετους πετυχε το ματι μου ) κυριος ! καθιστος να περιμενει . στην πυλη για ελλαδα , ολοι ορθιοι να φωναζουν , να γκρινιαζουν και ολα αυτα .
micahel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Αυτά στην Ισλανδία στην Ελλάδα; οτι και να γίνει δεν αλλαζουμε .στο τέλος θα τα σπάσουν όλα αυτά θα φάει και ξύλο κανας οδηγός και μια τρυπα στο νερό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα