Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκεις και καινούργια μέχρι 50, πχ link η AsRock αλλά πρέπει να πάρεις και κανένα DIMM DDR3.... Για να μείνεις σε DDR2 πρέπει να δώσεις +20 που δεν ξέρω αμα σε συμφέρει μιας και είναι καλύτερο να πάρεις την άλλη και ένα dimm ddr3...

Μεταχειρισμένη βάλε μια αγγελία ζήτησης άμα θες με το ταβάνι 50 αλλά με τόσα πρέπει να πάρεις πάρα πολύ καλή μεταχειρισμένη, όχι καμια G31 ή πιο παλιά (όχι οτι δεν είναι καλές αλλά 50€ δεν αξίζουν). Μετά σε 2 με 3 μέρες πρέπει αν έχεις πάρει καμια καλή προσφορά... Απλά πρόσεχε μην πάρεις καμία ελαττωματικιά. να είναι 100% λειτουργική... Εγώ που έψαξα τώρα λίγο δεν βρήκα κάτι καλό... :( Θα δω αμα είναι και μετά και θα σου πω.

Η καλύτερη λύση είναι πάντως να ισιώσεις αυτήν που έχεις :P Γλυτώνεις και το 50ρι :P :p 

Δημοσ.

Βρίσκεις και καινούργια μέχρι 50, πχ link η AsRock αλλά πρέπει να πάρεις και κανένα DIMM DDR3.... Για να μείνεις σε DDR2 πρέπει να δώσεις +20 που δεν ξέρω αμα σε συμφέρει μιας και είναι καλύτερο να πάρεις την άλλη και ένα dimm ddr3...

Μεταχειρισμένη βάλε μια αγγελία ζήτησης άμα θες με το ταβάνι 50 αλλά με τόσα πρέπει να πάρεις πάρα πολύ καλή μεταχειρισμένη, όχι καμια G31 ή πιο παλιά (όχι οτι δεν είναι καλές αλλά 50€ δεν αξίζουν). Μετά σε 2 με 3 μέρες πρέπει αν έχεις πάρει καμια καλή προσφορά... Απλά πρόσεχε μην πάρεις καμία ελαττωματικιά. να είναι 100% λειτουργική... Εγώ που έψαξα τώρα λίγο δεν βρήκα κάτι καλό... :( Θα δω αμα είναι και μετά και θα σου πω.

Η καλύτερη λύση είναι πάντως να ισιώσεις αυτήν που έχεις :P Γλυτώνεις και το 50ρι :P :P

προσπάθησα ξανά άλλα το ένα κόπηκε :(

Δημοσ.

Γκούγλαρε 775 Pinout και βρες απο καμια εικόνα τι πινάκι ήταν αυτό που έκοψε. Άμα ήταν καμια γείωση ή τροφοδοσία κάνε πως δεν βλέπεις και ήλπιζε να πάρει κανονικά.

Τα υπόλοιπα έχουν έρθει στην ίδια ευθεία; 

Δημοσ.

Γκούγλαρε 775 Pinout και βρες απο καμια εικόνα τι πινάκι ήταν αυτό που έκοψε. Άμα ήταν καμια γείωση ή τροφοδοσία κάνε πως δεν βλέπεις και ήλπιζε να πάρει κανονικά.

Τα υπόλοιπα έχουν έρθει στην ίδια ευθεία; 

αυτο ειναι το θεμα οτι τα υπολοιπα τα εφερα στα κανονικα του αλλα τσιφος

Δημοσ.

Αλλαγη μητρικης,εχει συμβει λιγο πολυ σε ολους .

Τωρα που επαθε ο φιλος πιστευω να εμαθε.

Δημοσ.

Ναι, πλέον δυστυχώς μάλλον πάει για άλλαγμα... Μόνο άμα έχεις κάποιον άλλον επεξεργαστή δοκίμασε τον μην έγινε κανένα γερό βραχυκύκλωμα απο κάτω και κάηκε τίποτα στον άλλον και δεν παίρνει τώρα για αυτό.

Μετά άμα δεν βαριέσαι εκείνο το πινάκι που έχει κόψει πιάσε το με κανένα μιτιτσίμπιδο και φέρε το στο ύψος των άλλων, τράβα να γίνει ίσιο, έχει δυνατότητα να τραβηχθεί λίγο, έτσι ώστε να κάτσει άμα μπορεί ο επεξεργαστής εκεί. Εγώ θα δοκίμαζα κολλητήρι και να βάλω τίποτα καλώδιο αντι του κομματιού που λείπει αλλά είναι πολύ λεπτοδουλειά και θέλει πάρα πολύ προσοχή και να ξέρεις καλά να κολλάς :/ Άρα άμα δεν το έχεις το συγκεκριμένο άθλημα μην ψάχνεις για κολλητήρι :/ (εκτός αμα έχεις κανένα φίλο....).

Άμα μπορείς ανέβασε μια εικόνα όλου του σόκετ και κύκλωσε μας εκείνο που έχει κόψει.

Δημοσ.

Ναι, πλέον δυστυχώς μάλλον πάει για άλλαγμα... Μόνο άμα έχεις κάποιον άλλον επεξεργαστή δοκίμασε τον μην έγινε κανένα γερό βραχυκύκλωμα απο κάτω και κάηκε τίποτα στον άλλον και δεν παίρνει τώρα για αυτό.

Μετά άμα δεν βαριέσαι εκείνο το πινάκι που έχει κόψει πιάσε το με κανένα μιτιτσίμπιδο και φέρε το στο ύψος των άλλων, τράβα να γίνει ίσιο, έχει δυνατότητα να τραβηχθεί λίγο, έτσι ώστε να κάτσει άμα μπορεί ο επεξεργαστής εκεί. Εγώ θα δοκίμαζα κολλητήρι και να βάλω τίποτα καλώδιο αντι του κομματιού που λείπει αλλά είναι πολύ λεπτοδουλειά και θέλει πάρα πολύ προσοχή και να ξέρεις καλά να κολλάς :/ Άρα άμα δεν το έχεις το συγκεκριμένο άθλημα μην ψάχνεις για κολλητήρι :/ (εκτός αμα έχεις κανένα φίλο....).

Άμα μπορείς ανέβασε μια εικόνα όλου του σόκετ και κύκλωσε μας εκείνο που έχει κόψει.

θα το κάνω αύριο έτσι για την ιστορια,το κολλητήρι θα το αγόραζα ετσι και αλλιως γιατι μου αρεσουν αυτα!

θα σηζητησω με τον φιλο μου να δουμε τι ειναι καλητερο μια νεα συνθεση ή καινουργια μητρικη, εγω τεινω στο πρωτο αλλα ο αλλος αποφασιζει.

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι για να κολλήσεις εκεί θες πολύ λεπτή μύτη, σολτερίνη και καλάι, αυτά θα κάνουν κανένα 25ρι (?). Και το σημαντικότερο, τρομερά σταθερό χέρι... Άμα το επιχειρήσεις πες μου να σου πω πως να το κάνεις αλλά στο ξαναλέω είναι πολύ δύσκολη κόλληση... Πρέπει να εξασκηθείς πρώτα λίγο αλλού για να δεις πως πάει και μετά σε μητρική....

Άμα διαθέτει λεφτά για αναβάθμιση ναι, αξίζει, ανάλογα βέβαια και τι χρήση του κάνει... Αλλιώς αμα βρει καμία μητρική με κανένα 25ρι μεταχειρισμένη την κοτσάρει απάνω και συνεχίζει απο εκεί που ήταν (περίπου απο εκεί που ήταν, μπορεί να θέλει φορμάτ :P ).

Δημοσ.

το παλικαρι το εχει για παιχνιδια αλλα τον καλυπτε το συγκεκριμενο μηχανιμα αρα φαταζομαι δεν θα ηταν κατι βαρύ  (επειδη δεν ασχολουμε με παιχνιδια δεν εδωσα βαση στα ονοματα τους :P)

αν το επιχειρησω θα σου στειλω μηνυμα

Δημοσ.

Άμα τον κάλυπτε αυτό... Άμα βρεις και μητρική σε σωστή τιμή... Πας για επισκευή... Αφού δεν χριζόταν κάτι δυνατότερο...  Ρώτα τον όμως μια αμα έχει βάλει σκοπό να κάνει αναβάθμιση πρώτα γιατί άμα είναι έτσι πες του ήρθε η ώρα χαχαχαχα Ρώτα όμως μια τα παιγνίδια αμα είναι και γράψε τα εδώ μην είναι και τα παίζει σε τίποτα LOW και ζορίζεται :P

Άμα επιχειρήσεις την επισκευή βλέπουμε. 

Αγγελία ζήτησης μην ξεχάσεις να βάλεις, αν και το βλέπω δύσκολο, μπορεί να βρεις τίποτα καλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...