WaNk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα, μετα απο αγορες στο ΙΚΕΑ μου εδωσαν κ εμενα το TurboX Strike II. Το μηχανημα δεν παει πουθενα, αλλα σκεφτηκα, αφου τζαμπα ειναι, ας του δωσω μια ευκαιρια. Παω κ εγω λοιπον να του βαλω google play μπας κ σωθει λιγο, του βαζω το apk, κανει κανονικα εγκατασταση, αλλα μετα, μολις παω να το ανοιξω, δεν ανοιγει. Δοκιμασα uninstall κ μετα παλι install, αλλα και παλι. Εχετε καμια ιδεα;
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Βρες κανένα πακέτο GAPPS (γκούγκλαρέ το και βρες ένα να κατεβάσεις) και αποσυμπίεσε το, μέσα έχει κάμποσες εφαρμογές, εγκατέστησε τες και κάνε επανεκκίνηση, μετά δοκίμασε πάλι να μπεις στο play.
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ok. Σβήσε τα όλα αυτά που έβαλες. Βάλε το ZIP στην SD και ξεκίνα το tablet σε recovery mode. Εκεί πάτα instal zip και δώσε το zip να σου το περάσει.
WaNk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ετσι το εκανα κ πριν. Και παλι τιποτα.... Μηπως δεν κατεβαζω καλο gapps?
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ποιο gapps κατέβασες; Απο XDA δοκίμασες αυτά που έχουν; Όπως και να έχει αφού δεν κάνει κάτι το ένα δοκίμασε άλλο. Διαφορετικά ψαχνέ τα εναλλακτικά του market και άστο έτσι όπως είναι γιατί ROM τώρα να του αλλάζεις δεν ξέρω αμα αξίζεις το τρέξιμο......
WaNk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κ εγω πιστευω οτι ειναι χαμενος κοπος να μπω στη διαδικασια για costum rom. Ευχαριστω!
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κάπου είδα οτι πρέπει να περάσεις λογαριασμό google μέσα απο τις ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά αλλά δεν θυμάμαι που :/ Είχε και 2-3 τρόπους εγκατάστασης :/ Μάλλον στο φόρουμ της octabit το είχα δει... Τσέκαρε μια να δεις. Το να του βάλεις άλλη ρόμ αξίζει μιας και είναι διπύρηνο αλλά πρέπει να βρεις ρόμ... Αυτό το τρέξιμο μέχρι να βρεις άλλη που να σου κάνει και να μην βγάζει προβλήματα κτλπ κτλπ αυτό είναι που δεν αξίζει :p Πάντως άμα ψάξεις υπάρχουν πολλοί τρόποι εγκατάστασης του μάρκετ. Ευρέθη το τόπικ.
WaNk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 και παλι :/ καμια ελπιδα πλεον Και δεν ξερω γτ, αλλα στις ρυθμισεις μεσα, δε μου λεει το S/N κ δεν ξερω ποιον τροπο να προσπαθησω. Οσους εκανα παντως, δεν ειχαν αποτελεσμα...
nikos903 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 link 1 link 2 link 3 link 4 Γράφει συγκεκριμένα για το δικό σου.
Bspus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Γιατι τοση καψα για το google play? Τι ψαχνεις και δεν βρισκεις πουθενα αλλου? Εγω εχω το 1mobile και με καλυπτει πληρως για τις δωρεαν εφαρμογες. Ουτε λογαριασμο google ζηταει και με αφηνει να κατεβαζω και τα apk απο το PC αν θελω Για πληρωμενες δεν ξερω αν εχει αλλα ετσι και αλλιως δεν σκοπευω να ριξω ουτε ενα ευρω για αυτο το σκοπο
konqoro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω πηρα tablet απο το plaisio (το δικό μου ειναι ενα Strike I με Allwiner A13 μονοπύρηνο) αλλα δεν καταφερα να βάλω Google play. Αντι για αυτο εχω στο κινητό μια εφαρμογη που λεγεται "Save apk package" και απλως αλλαζω τη καρτα mSD απο το ενα στο αλλο. Πάντως οι εφαρμογες που εχει προεγκαταστημενες ειναι πολυ καλες (το Aldiko και το MultiLing) αλλα υπαρχουν νεοτερες εκδοσεις τους. Και τη μονη αλλαγη που εκανα ειναι να μπλοκαρω τις διαφημισεις και τωρα ο browser εχει καλυτερη αποκριση. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2013 από konqoro
gεεckin0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Να βάλει custom rom στο turbo-x??????Τα μάτια μου πονάνε.Εδώ θα πας.
WaNk Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Τελικα βρηκα επιτελους τροπο, απο τον Nikos903, αλλα κ εγω κατεβασα το 1mobile το οποιο τελικα εχει οτι χρειαζομαι, κ αν τυχον δεν εχει κατι, το βρισκω στο google σε apk κ κανω τη δουλεια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα