MrGalaxy Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με τυχαία σειρά. Uncharted 4 A thief s end The last of us part 1 Kingdom come deliverance 2 Indiana jones end the great circle Gta san Andreas remastered Far cry 4 Mafia definitive edition Heavy rain Max Payne 1/2 Star wars battlefront 2 Επίσης θα μπορούσαν να μπουν στην λίστα σαν 11th τα περισσότερα Assassin's creed Επεξ/σία 6 Απριλίου από MrGalaxy 2 1
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Με τυχαία σειρά: Witcher: 1 - 3. Κάθε νέο release ήταν και καλύτερο, μέχρι που φτάσαμε στο 3, σε ένα game κορυφή που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Το 1 είναι λίγο παρεξηγημένο μιας και έχει μέτριο gameplay, αλλά παίζει να έχει την καλύτερη ιστορία μαζί με τα expansions του W3. Baldur's Gate: 1 - 3. Τα 1+2 ήταν κορυφαία rpg, ήρθε και το 3 και έκλεισε με τρελή επιτυχία η σειρά. Pathfinder: Wrath of the Righteous. Απο τα πιο epic rpg που έχω παίξει με απίστευτη ελευθερία στις επιλογές σου, που αλλάζουν ολόκληρη την ιστορία. Ουσιαστικά έχεις 2-3 διαφορετικά games ανάλογα τι κάνεις. Planescape Torment. Παλιό story driven rpg με κορυφαίους διαλόγους και χαρακτήρες που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας. Disco Elysium. Και άλλο story driven rpg που το βάζω δίπλα στο Planescape Torment με αντίστοιχα πολύ καλό writing. Grand Theft Auto: Vice City - 5. Μεγάλη ελευθερία, ενδιαφέρον αποστολές και ωραία gameplay... τι να μην αγαπήσεις. Knights of the Old Republic: 1 + 2. Η παλιά καλή Biorware μας έδωσε έναν απο τους καλύτερους χαρακτήρες και ιστορίες στο Star Wars universe. Dark Souls: 1 + 3 + Elden Ring. You Died! Mass Effect: 1 - 3. Science fiction rpg με χαρακτήρες που δένεσαι μαζί τους απο το πρώτο ME μέχρι το τελευταίο. Red Dead Redemption 2. Τέτοια λεπτομέρεια σε wild west game δύσκολα ξανα βρίσεις. Bonus: Fallout New Vegas Half Life Series Yakuza 0. Kingdom Come Deliverance 2 Max Payne: 1 + 2 Metro Series Fable the Lost Chapters Neverwinter Nights 1 - 2. Η συγκεκριμένη σειρά ήταν το πρώτο μεγάλο rpg που έπαιξα και έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μου. Δεν γίνεται να λείπει απο αυτή την λίστα. Επεξ/σία 7 Απριλίου από >-Nosakos<- 4
Tobajara Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 25 minutes ago, >-Nosakos<- said: Με τυχαία σειρά: Witcher: 1 - 3. Baldur's Gate: 1 - 3. Pathfinder: Wrath of the Righteous. Planescape Torment. Disco Elysium. Grand Theft Auto: Vice City - 5. Knights of the Old Republic: 1 + 2. Dark Souls: 1 + 3 + Elden Ring. Mass Effect: 1 - 3. Red Dead Redemption 2. Να και κάποιος που δεν πιστεύει πως το τελευταίο κορυφαίο παιχνίδι (RPG τουλάχιστον) βγήκε πριν 15 -20 χρόνια. Σκεφτόμουν να αφήσω ένα ελαφρώς πικρόχολο σχόλιο για το πώς έχουμε κολλήσει στα κορυφαία παιχνίδια ηλικίας 20 και 30 χρόνων, λες και δεν υπάρχει εξέλιξη από τότε ή δε βγήκε Battle Brothers, Disco Elysium, Hades, Deliverance ή δεν ξέρω τι άλλο. Η λίστα με καλύπτει πλήρως σαν προσέγγιση. 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου Κοίταζα κι εγώ το μήνυμά μου, πριν 12 χρόνια... Προφανώς τώρα θα έμπαινε μέσα το Battle Brothers, το BG3, πιθανότατα το Darkest Dungeon (ακόμη και το ΙΙ, που ξεκίνησε για τα γούστα μου χλιαρό αλλά με τα official mods εξελίσσεται πολύ καλά). Έχει κι ένα νόημα, βέβαια, ένα νήμα δεκαετίας +, βλέπεις τι ήρθε στην πορεία, πώς άλλαξαν οι προτιμήσεις σου... 3
Aris_ Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου βρε παιδιά το τοπ 10 ειναι υποκειμενικό δλδ τι να βάλω το elite που έπαιζα στο zx spectrum χωρίς textures μόνο vectors η rpg με κείμενο πχ deja vu που είχαμε στη amiga δεν συγκρίνονται εποχές με τόσο μεγάλες διαφορές όπως είπαν και στην αρχή απο εδώ θα βγουν παιχνίδια που αξίζει τον κόπο για οποιοδήποτε λόγο κάποιος να ασχοληθεί
Grey_Warden Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Τυχαία σειρά αλλά: Splinter Cell 1 ή το Chaos Theory The Witcher 3 Dragon Age: Origins Tomb Raider 1 (του 1996). Ίσως και το 2o Thief Gold Baldur's Gate 1 Dishonored Hades Assassin's Creed 2. Ή το Brotherhood The Last of Us Γενικά μ'αρέσουν αρκετά τα stealth games, ειδικά αν είναι του στιλ Splinter Cell/Thief, με φως/σκοτάδι δηλαδή, αλλά δυστυχώς τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι πλέον ελάχιστα...
chrinsomnias Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Assassin Creed black flag Gta V Red dead redemption 2 Jedi Fallen order Max Payne Indiana Jones and the fate of Atlantis Days gone Myst 3 Uncharted 4 Rick dangerous ( τυχαια σειρα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα