Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Benchmark του παιχνιδιού δεν είναι αντιπροσωπευτικό του τί γίνεται όταν παίζεις.

Εμένα το autodetect έβαλε τα πάντα στο Ultra εκτός από textures. Στο Benchmark πετούσε.

Για 60fps όμως ακατέβατα, έπρεπε όλα να πάνε στο High και τo Αmbient Occlusion στο Medium.

Δημοσ.

Πάνθηρα εσύ θες CF/SLI οπωσδήποτε εφόσον θες 60άρια συνέχεια, με μία κάρτα, όσο δυνατή κι' αν είναι αυτή, δεν γίνεται.

Με τις 6950 CF παλιότερα ήμουν 60 ακατέβατα στα πάντα.

Και μετά με την 7970GHz (sidegrade) ομοίως με ελάχιστους συμβιβασμούς. Ας πούμε στο Metro LL πήγα 900p και ήμουν 60fps ακατέβατα στο 99% των περιπτώσεων.

Αλλά ναί, γι'αυτό σκεφτόμουν για 970 SLI, για να εξασφαλίσω τα 60fps ακατέβατα στα επόμενα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά ναί, γι'αυτό σκεφτόμουν για 970 SLI, για να εξασφαλίσω τα 60fps ακατέβατα στα επόμενα παιχνίδια.

μέχρι να μείνεις από vram και να τραβάς τα μαλλιά σου, πολύ ρίσκο..

δε λέω πάρε μία 970, αλλά μία για να έχεις την ευελιξία σε 2 χρόνια εφ'όσον χρειαστεί να την αλλάξει χωρίς να έχεις χάσει ένα σωρό λεφτά, οι δύο θα σε οδηγήσουν σε γάμο για περισσότερο καιρό από όσο θα ήθελες και θα έπρεπε

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου. Τα 4GB δεν με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα για αγορά καρτών συνολικής αξίας 700-800 ευρώ.

Τέλος πάντων, θα δούμε.

Για το παιχνίδι τώρα, γνωρίζουμε ημερομηνίες για τα DLCs?

Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το bench του παιχνιδιού. In game κατεβαίνει πολύ σπάνια μέχρι και 50fps και κανα 2 φορές έκανε spikes στα 48 με όλα ultra, ambient στο high και textures high. Κατα βάση στέκεται στα 56-60. Είναι super smooth δηλ.

Δημοσ.

Και μετά με την 7970GHz (sidegrade) ομοίως με ελάχιστους συμβιβασμούς. Ας πούμε στο Metro LL πήγα 900p και ήμουν 60fps ακατέβατα στο 99% των περιπτώσεων.

Εχει πεσει και η R9 290 στα 300ευρω για Crossfire :D

• Like 1
Δημοσ.

Mας εφτασαν να ημαστε ανασφαλεις και με 4 gb vram για 1080p για ακατεβατα 60αρια αν ειναι δυνατον πια..

+1,  sli τις 970 oπωσδηποτε. Η πρωτη θα μπει μεχρι τον Νοεμβρη και η αλλη μεσα στο 15.

• Like 3
Δημοσ.

Τόσο πολύ φοβήθηκαν οι devs ; Είμαι σίγουρος πλέον ότι και το ''6GB Vram'' επίτηδες το ανέφεραν για να γίνει ντόρος και να διαφημιστεί το παιχνίδι.Το παιχνίδι πάντως για το είδος του τα σπάει, οπότε δεν ξέρω γιατί είχαν τέτοιο άγχος οι devs..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά κάποιος που παίζει με R9 280X να μας πεί σε ποιες ρυθμίσεις παίζει ωραία το game;

Στα video options θα αλλάξεις το Fullscreen σε Borderless για να δουλεύει το vsync σωστά.

Στα advanced options θα βάλεις το global setting σε High, απενεργοποίησε τα Motion Blur και Depth of Field αν σε χαλάνε και μήν ξαναασχοληθείς μετα settings.

Θα παίζει άψογα.

PS: To Αmbient Occlusion θα στο έχει στο Medium. Μήν το ανεβάσεις.

Δημοσ.

Το περίεργο που είναι...δηλαδή τυχαία δίνουμε σημασία μονο στα review του Total και Angry...όχι ;)

p.s. και yahtzee αλλα είναι άλλη φάση ο τυπάς :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...