d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 To τελειωσα εχθες βραδυ. Παρα πολυ ωραιο ηταν δεν νομιζω οτι βλεπουμε πολλα action rpg τετοιου επιπεδου αυτον τον καιρο. Εγινε ηδη αγορα για τις ωρες που μου προσφερε (πανω απο 30) και φυσικα θα παρω και το season pass για DLC περιεχομενο. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Το δοκίμασα σήμερα. Δεν έμεινα ικανοποιημένος. Καλά γραφικά, καλό gameplay αλλά το story αδιάφορο μου φάνηκε. Χάθηκα λίγο με τους χάρτες και παρατήρησα ότι δε κάνεις κάτι διαφορετικό από το να σκοτώνεις ορκ και τους αρχηγούς του. Νομίζω ότι έχουν υπερβάλλει λίγο με το να το έχουν top game για φέτος. Θα το χαρακτήριζα λίγο βαρετό. Προσωπική άποψη φυσικά. Και εγω μαζι σου συμφωνω απολυτα.Καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες αλλα οχι για τις βαθμολογιες που του δινουν. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ρε ποιος δίνει σημασία στις μούφο βαθμολογίες...το game είναι orc killing fest και το κάνει τέλεια...λογικό κάνοντας πάνω κάτω το ίδιο πράγμα να καταντάει βαρετό, όλα καταντάνε βαρετά eventually και αυτό είναι το πρόβλημα των open-world, σημασία έχει ότι το game δεν έχει major flaws και είναι καλο all around. Εγώ πάντως που και που το βάζω να κόψω κάνα captain
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μην το βγάζετε μούφα το παιχνιδάκι επειδή έχετε αδύναμες κάρτες που δεν σηκώνουν ultra textures
aetos1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μην το βγάζετε μούφα το παιχνιδάκι επειδή έχετε αδύναμες κάρτες που δεν σηκώνουν ultra textures Έλα τώρα κακίες Σημείωση: Δεν έχω την μύγα , δεν το πήρα προσωπικά
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τώρα μην το βγάζετε μούφα το παιχνιδάκι επειδή έχετε αδύναμες κάρτες που δεν σηκώνουν ultra textures Αυτο να το πω σε παιχνιδια που πραγματικα μου κεντριζουν το ενδιαφερον οπως Witcher
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πλάκα κάνω φυσικά, αλλά στην εποχή του Original Crysis πολλοί κακολογούσαν το παιχνίδι επειδή ξεφτίλιζε το PC τους.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 100 φορες καλυτερα να εχω ενα παιχνιδι να μου "ξεφτυλιζει" το συστημα, παρα μια ξαναζεσταμενη σουπα μετρια να την τρεχω με 100+fps.. To ζητημα ειναι να βλεπουμε νεες προσθηκες στις μηχανες γραφικων που να πηγαινουν τα πραγματα ενα βημα μπροστα.. 2
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλά το θέμα είναι να ευχαριστηθείς και το παιχνίδι, όχι να ταλαιπωρεισαι με τα τεχνικά. Ένα σωστά γραμμένο παιχνίδι που να τρέχει σε όλα τα συστήματα και τα settings των γραφικών να έχουν διάφορες και νόημα ανάλογα το hw του καθενός είναι αυτό που θα έπρεπε να ζητάμε όλοι 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τα AAA PC exclusives πάντα πήγαιναν τουλάχιστον ένα βήμα παραπέρα τον τεχνικό τομέα, τώρα άλλαξαν τα πράγματα και δεν πάμε ούτε μπρος ούτε πίσω, αντιθέτως μένουμε στάσιμοι και παρ' όλα αυτά έχουμε θέματα με stuttering κλπ κλπ.
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Αλλο πραγμα το να εχει ενα παιχνιδι καλη μηχανη γραφικων απο θεμα scaling και αλλο να δημιουργεί νεα στάνταρντ. Και τα δυο μαζι μπορουν να συνυπάρχουν πάντως, αλλα οι διαφορές λογικα απο τα low στα high/ultra settings θα ειναι αρκετα μεγάλες. Για να γινει ομως κατι τέτοιο θα πρέπει να φτιαχτει αποκλειστικά κωδικας για PC, γιατι δυστυχώς με multiplatform development ειναι αδυνατο. Δεν μπορω να θυμηθω προσωπικά παιχνίδι που να ανεβασε γραφικά τον πήχη και ειχε βγει αρχικό τουλαχιστον σε κονσόλα. Σαφως και ενα όμορφο παιχνίδι και με φοβερό artwork δεν χρειάζεται απαραίτητα κορυφαία τεχνολογία για να προκαλέσει εντυπωση και σαφως τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, αλλα δεν συζηταμε αυτό εδω..
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 , γιατι δυστυχώς με multiplatform development ειναι αδυνατο. Δεν μπορω να θυμηθω προσωπικά παιχνίδι που να ανεβασε γραφικά τον πήχη και ειχε βγει αρχικό τουλαχιστον σε κονσόλα. Το oblivion είναι ένα παράδειγμα παράλληλης ανάπτυξης και ταυτόχρονης κυκλοφορίας το οποίο ανέβασε αρκετά το πήχη στα γραφικά. Μάλιστα τότε λίγα pc είχαν δυνατές κάρτες ώστε να το παίζουν καλύτερα ή εξίσου καλά με το 360 Και έχει σημασία ότι τότε pc και κονσόλες δεν είχαν τις ομοιότητες που έχουν σήμερα
d4ydr33m3r Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το vanilla Oblivion παλι καλύτερο ηταν στο καλυτερο PC απο sexbox και τοτε αλλα δεν ηταν σε αρχικο στάδιο κατι το τρομερό. Ειχε ομως φοβερη PC mod community απο πισω που εκανε και κανει θαυματα στο PC ακόμη. Αν βαλω το Oblivion vanilla και αυτο με τα καλυτερα gfx mods ειναι η μερα με την νύχτα. . Τρομερή μηχανη παντως και από τις λίγες εξαιρέσεις στον κανόνα, με βαση του ποσο μπορείς καποιος να επέμβει σε αυτη και να την βελτιώνει. .
qsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δεν ήταν κάτι τρομερό το απλό oblivion το 2006;Είχες δει πολλά παιχνίδια έως τότε με καλύτερα γραφικά γιατί δε θυμάμαι και πολλά, κανένα μάλλον..Ναι ήταν καλύτερο στο pc αν είχες καμιά 7900gt που έκανε ένα σκασμό λεφτά και με το αμέσως προηγούμενο high end μοντέλο (6600gt αν θυμάμαι σωστά) δεν πήγαινε βήμα το παιχνίδι.Σκέψου τι pc είχε τότε ο περισσότερος κόσμος..Όπως και να χει το παράδειγμα που ζήτησες στο έδωσα.Γραφικαρες και στις δύο πλατφόρμες και μπορούσες να το μαξάρεις με τη high end κάρτα της εποχής όχι σε 2-3 χρόνια (βλέπε crysis).Βέβαια από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια και τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και δυστυχώς προς το χειρότερο. ΥΓ πάντως βρε παιδιά ο ένας μου έλεγε τις προάλλες ότι το '97 το ff vii δεν είχε καλά γραφικά, τώρα μου λές εσύ ότι το '06 το oblivion δεν είχε καλά γραφικά.. ή σε παράλληλο σύμπαν ζούσα εγώ τότε ή τα παίξατε πέρισυ, ας συνεννοηθούμε σας παρακαλώ μπας και βγάλουμε μια άκρη για το τι μιλάμε 2
pesis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ωραια τα λετετε και εχετε δικιο αλλα νομιζω οτι παμε οφτοπικ σιγα σιγα..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα