Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεχρι τωρα μου φαινεται ψιλοβαρετο παντως..ισως δεν εχω καταλαβει καλα τα θεματα με captains κτλ...

Στην αρχή έφαγα κρυάδα και μόλις κατάλαβα τη φιλοσοφία κόλλησα. 

• Like 1
Δημοσ.

Για να πώ και εγώ την εμπειρία μου, με το πληκτρολόγιο/ποντίκι, έπαιζε άνετα.

Ειδικά στις μάχες που σου την πέφτουν 15+ εχθροί και πρέπει να γυρίζεις 180 μοίρες, δεν νομίζω οτι με τον gamepad θα είχες την ίδια ταχύτητα/ανταπόκριση.

Δημοσ.

To μονο ''κακο'' του controller αν μπορεις να το πεις κακο ειναι οτι τα execution moves γινονται με το πατημα δυο κουμπιων (aka batman) και σε μερικους συνδυασμους μπορει να fail-αρεις. Εγω δεν εχω καποιο θεμα αν εξαιρεσεις οταν χρειαζεται να πατησω το Χ και Υ οπου μερικες φορες λογω της θεσης των buttons στο 360 controller δεν το παταω καλα και fail-αρω και εγω με την σειρα μου. Δεν συμβαινει παντα εννοειται.

Στο πληκτρολογιο ειναι σε ενα κουμπι το καθε ενα execution αρα σε αυτο ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα. Αλλα δεν μπορω να παιξω τετοια games με mouse και keyboard. Δεν εχεις vibration καταρχην και δεν εχεις και την καλυτερη αποκριση στις κινησεις. Γυριζοντας την καμερα ή οταν  κινεις τον χαρακτηρα με το ποντικι κανει σπαστικες κινησεις οπως και στο πληκτρολογιο  οπου δεν μπορεις να πας λιγο αργα/αργα/γρηγορα/πολυ γρηγορα. Αυτο γινεται μονο με τα αναλογικα.

Πιστευω οτι και οι devs ακομα και στο pc ειναι με ενα controller στο χερι οταν φτιαχνουν τετοια games. Γενικα με το controller το νοιωθεις καλυτερα το game. Στα first person shoot em up εννοειται ποντικι και πληκτρολογιο.

*Ενα καλο mouse με vibration θα ηταν ενδιαφερον. 

Δημοσ.

ποντίκι με δόνηση το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά νομίζω ότι παραείναι ευαίσθητο για να δονείται κιόλας, αν μπορούσε να σου δώσει δόνηση ώστε να μην κινείται παράλληλα το μάτι θα ήταν όντως ενδιαφέρον

όσο για το som, νομίζω κι εγώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι φτιάχτηκε για controller δεν είναι για ποντίκι..

γενικά το controller λόγω των κονσολών δουλεύει τέλεια σε όλα τα είδη, ακόμα και είδη που θεωρούνται καλύτερα να παίζονται με ποντίκι/πληκτρολόγιο 

Δημοσ.

Άνετα παίζεται με keyboard, αλλα είναι σαν το DMC με πολυσύνθετο combat και το gamepad το κάνει πολύ πιο εύχρηστο.

p.s. καλά βασικά στο DMC τα ultra combo τα ξεχνούσες με keyboard :D

• Like 1
Δημοσ.

καναν οδηγο που να δειχνει τι στον κορακα πραγματικα κ πως πρεπει να το κανουμε  ψαχνω...

ειδικα εαν ηταν στα ελληνικα θα μουν πιο καλα ...

αν εχει βρει κανεις κ θελει ας μου πει.

Δημοσ.

Σήμερα έγινε preload 5 GB του Bright Lord. Λογικά αύριο-μεθαύριο θα ξεκλειδώσει.

Θα είναι δωρεάν? Γιατί έγινε και σε μένα που δεν έχω το season pass...

• Like 1
Δημοσ.

Τι παίζει με το συγκεκριμένο? τι παραπάνω βάζει?

Βασει του τιλου του dlc ''Τhe Bright Lord'' και οσα μας εχουν περασει στο info και στα διαφορα teaser trailers θα παιζεις με τον Celebrimbor(τον ιδιο) σε εναν χαρτη παρομοιο με τον δευτερο ή τον πρωτο οπως εγινε και με το Lord of the Hunt dlc που ειχε τον δευτερο χαρτη ουσιαστικα με καποιες παραλλαγες και με 2-3 καινουρια Skills/abilities. Μην περιμενεις κατι ουαου, σε οσους μας αρεσε το game και εχουμε 30 και 40 ωρες gameplay συνολο, ειναι ευπροσδεκτο και επιπλεον καψιμο.

Τωρα δεν ξερω αν θα εχει παραπανω ιστορια με κανενα καλο cutscene γιατι το Lord of the Hunt δεν ειχε κατι τετοιο. Side missions εκανες και σε εβαζε παλι στο τρυπακι του nemesis system δινοντας σου καποια καινουρια πραγματακια να αντιμετωπισεις. Κατι αναλογο θα ειναι και αυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...