Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου σου αρεσει κιολας, παρε ΑΟΘ οσο προλαβαινεις και πηγαινε για αστυνομια για αμεση αποκατασταση.

Παντως απο ο,τι ξερω πλεον δεν παιρνουν λογω περικοπων και δεν θα μπεις στη σχολη αμεσως απο την επομενη σεζον, θα μπεις σε 2-3 χρονια νομιζω....

Δεν θα πάρουν φέτος άτομα στην αστυνομία...

http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/610739/ektos-mihanografikou-oi-sholes-astufulakon/

Προσωσπικά θα έπαιρνα ΑΟΘ μονο και μονο για να ξεκλειδώσω και το 5ο πεδίο (δεν ειχα πάρει οταν έδινα)... Ευκολο μάθημα, πραγματικά ευκολο... το 18 ήταν στα ορια της αποτυχίας!

μην ανησυχεις παντως, δε χρειάζοτεαι να αγχωνεσαι απο τώρα...!

Δημοσ.

Περνάω αρκετές ώρες στον υπολογιστή, είμαι gamer αλλά δε ξέρω αν θα ήθελα να γίνω προγραμματιστής ή να μπω πληροφορική ή μηχανικός υπολογιστών..

Δηλαδή όσοι παίζουν παιχνίδια ντε και καλά πρέπει να ασχοληθούν με pc και να σπουδάσουν πληροφορική?

Αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω φίλε μου...

Sorry για το off topic.

Δημοσ.

Αν θες να πας για τα λεφτά τότε μην πας.

Το ΑΟΘ είναι πανεύκολο. Ακόμα και 2 μήνες πριν να το ξεκινήσεις αν σου κόβει λίγο άνετα γράφεις.

Τα προβλήματα όρασης δεν παίζουν ρόλο. Φοράς και γυαλιά κανονικά αν θες. 

Προφανώς και δε το θέλω μόνο για τα λεφτά αλλά το θέλω και για τα λεφτά.. 

Εκτός από μπάτσος σκέφτεσαι και για στρατό/αεροπορία?

Θα ξύνεσαι και θα πληρώνεσαι

Όχι δεν θα με ενδιέφερε... Αστυνομία μόνο..

Δεν θα πάρουν φέτος άτομα στην αστυνομία...

http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/610739/ektos-mihanografikou-oi-sholes-astufulakon/

Προσωσπικά θα έπαιρνα ΑΟΘ μονο και μονο για να ξεκλειδώσω και το 5ο πεδίο (δεν ειχα πάρει οταν έδινα)... Ευκολο μάθημα, πραγματικά ευκολο... το 18 ήταν στα ορια της αποτυχίας!

μην ανησυχεις παντως, δε χρειάζοτεαι να αγχωνεσαι απο τώρα...!

Το ξέρω πως δε θα πάρουν φέτος αλλά δεν πειράζει μπορώ να μπω του χρόνου... Ε η αλήθεια είναι αγχώνομαι λίγο γιατί περνάνε οι μέρες και δε ξέρω τι να κάνω με το ΑΟΘ... Μάλλον θα το αρχίσω..

Δηλαδή όσοι παίζουν παιχνίδια ντε και καλά πρέπει να ασχοληθούν με pc και να σπουδάσουν πληροφορική?

Αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω φίλε μου...

Sorry για το off topic.

Όχι απλά από την κατεύθυνση μου έχω δει τι σχολές παίζουν και δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από Αστυνομία και πληροφορική.. Απλά η πληροφορική μου ακούγεται καλό επειδή απλά ξέρω 5 πράγματα στους υπολογιστές και αφιερώνω και αρκετό χρόνο.. Αυτό..

Δημοσ.

Το ξέρω πως δε θα πάρουν φέτος αλλά δεν πειράζει μπορώ να μπω του χρόνου... Ε η αλήθεια είναι αγχώνομαι λίγο γιατί περνάνε οι μέρες και δε ξέρω τι να κάνω με το ΑΟΘ... Μάλλον θα το αρχίσω..

σε 2 χρονια θα ξαναπάρουν απο οσο διαβασα στο νετ...

σε αυτα τα δυο χρόνια τι θα κάνεις...; θα καθεσαι;

Δημοσ.

για να μπεις του χρονου οπως λες πρεπει να ξαναδωσεις του χρονου, κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρουν στην αστυνομια.

Δημοσ.

Θα κάνω φουλ γυμναστική και θα προσπαθήσω να βρω μια δουλίτσα να κάνω... Τι σημασία έχει;

για να μπεις του χρονου οπως λες πρεπει να ξαναδωσεις του χρονου, κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα παρουν στην αστυνομια.

Δε νομίζω... Φίλος μου που θα δώσει φέτος μαζί μου και ο πατέρας του και η αδερφή του είναι στην αστυνομία μου είπε πως θα δώσει και αν περάσει, πολύ απλά θα περιμένει ένα χρόνο και μετά θα μπει...

Δημοσ.

Θα κάνω φουλ γυμναστική και θα προσπαθήσω να βρω μια δουλίτσα να κάνω... Τι σημασία έχει;

Δε νομίζω... Φίλος μου που θα δώσει φέτος μαζί μου και ο πατέρας του και η αδερφή του είναι στην αστυνομία μου είπε πως θα δώσει και αν περάσει, πολύ απλά θα περιμένει ένα χρόνο και μετά θα μπει...
Μπράβο σου ρε φίλε! Η γυμναστική είναι σημαντικό πράγμα , ειδικά δε στην ένδοξη Ελληνικη αστυνομία! ΥΓ: γιατί όλοι οι φουσκωτοι και καλά καταλήγουν αστυνομία κτλ?
Δημοσ.

Καμιά ιδέα..; (Επίσης αν υπάρχει κανένας αστυνόμος εδώ θα με ενδιέφερε να μου έλεγε πόσο μισθό έχει και γενικώς το κλίμα και τι χρειάζεται για να μπεις αστυνομία καθώς και αν παίζουν σημαντικό ρόλο τα προβλήματα οράσεως.. Έχω λίγο αστιγματισμό αλλά πιστεύω με φακούς κατά την διάρκεια της βάρδιας μου είναι καλά ;)

Σε αναζήτηση του τι θα κάνει κανείς σε όλη του τη ζωή, οι μόνες ανησυχίες είναι ο μισθός και το κλίμα που επικρατεί. Μάλιστα, όταν έγινε από τον ίδιο η αναζήτηση για "game developer" και επισημάνθηκε το διάβασμα που πρέπει να "ρίξει" κανείς (παρά τις διαβεβαιώσεις του TS ότι τον ενδιαφέρει το gaming) ξαφνικά άλλαξε η προτίμηση. 

Εν ολίγης, δεν υπάρχει καμία διάθεση του TS, που είναι 16-18 στην ηλικία, για δημιουργία και δουλειά. Το μόνο που φαίνεται να υπάρχει είναι διάθεση για να μην κάνει τίποτα και να παίρνει λεφτά. 

Γιατί αυτός ο άνθρωπος να μπει αστυνομία; Θα είναι ένας ακόμα από αυτούς του μπάτσους (και όχι αστυνομικούς) που δεν κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Που δεν προσφέρουν το κάτι παραπάνω. 

Παρόλα αυτά, τι πιστεύετε ότι φταίει για αυτή την τάση η οποία δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό του TS; 

Υ.Γ. Το thread για το game development είναι εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι ένας ακόμα από αυτούς του μπάτσους (και όχι αστυνομικούς) που δεν κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Που δεν προσφέρουν το κάτι παραπάνω. 

Και δυστυχώς όσο υπάρχει η εξασφάλιση ότι δεν θα σε διώξουν ποτέ έτσι θα είναι. 

Δημοσ.

Μακρυα απο αστυνομια, στρατο. Μονος σου ειπες δε ξερεις τι θα ηθελες. Καποια στιγμη θα το βρεις, τιποτα δε παει στραβα. Ολα μια χαρα ειναι. Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει. Γενικοτερα, οχι στον τομεα της επαγγελματικης αποκαταστασης μονο. Αν υπαρχει ενας τροπος που θα σου κλεισει στα σιγουρα την καθε πιθανοτητα να βρεις αυτο που σου αρεσει , αυτος σιγουρα ειναι αν επιλεξεις τον δρομο προς αστυνομια, στρατο. Γιαυτο αλλωστε και τωρα σου φανταζουν ως 'καλες' επιλογες. Αναζητησε τις δυσκολες λυσεις, Ξεκινα να σκεφτεσαι αναποδα.. :-)

Δημοσ.

Μάλλον λίγοι πιάσανε το νόημα του θέματος και επιτρέψτε μου να πω πως όσοι λένε περί εύκολης λύσης και τέτοια, σίγουρα έχετε πρόβλημα. Το ''γιατί'' σκεφτείτε το εσείς..

Δημοσ.

Η γνωμη η δικια μου ειναι να μην σκεφτεσαι καν την πιθανοτητα της αστυνομιας(τον λογο προτιμω να μην τον συζητησω γτ θα ειναι offtopic).Υπαρχουν τοσες πολλες σχολες.Ξεκινα και ψαχνε σχολες και οποιες εστω και λιγο σου αρεσουν σαν αντικειμενο να μπαινεις και να διαβαζεις με τι ασχολειται το καθε τμημα.Ετσι θα βρεις ποιο σου αρεσει.

Δημοσ.

Την γούσταρα καιρό την αστυνομία απλά δε το έλεγα στους γονείς μου και παρά έξω. Οπότε μάλλον γνώμη δεν αλλάζω...

Δημοσ.

Ε αμα σ αρεσει πηγαινε, το αοθ το προλαβαινεις αμα στρωθεις στο διαβασμα [επειδη ελεγες οτι δεν εχεις ξεκινησει αοθ]. πιο πανω σου ειπαν οτι το φλεβαρη δηλωνεις , το φλεβαρη λοιπον στο σχολειο θα κανεις ενα χαρτι υπευθυνη δηλωση οτι εισαι ο ταδε μαθητης τεχνολογικης κ θα δωσεις πανελληνιες, θα κανεις τικ στα κουτακια για το ποιο μαθημα γενικης παιδειας θα δωσεις μαζι με την εκθεση, κ τικ για το αν επιθυμεις να δωσεις αοθ , να εισαι υποψηφιος ΑΕΝ , στρατου κ αστυνομιας. Τα τελευταια δεν ειναι δεσμευτικα απ οτι μας ειχαν πει τοτε, δλδ μπορεις να μη δηλωσεις τωρα την ΑΕΝ κ να τη δηλωσεις οταν κανεις το μηχανογραφικο. δεν ειμαι σιγουρος αλλα ρωτα οποιον ειναι αρμοδιος .. [λογικα ολο κ καποιος θα εχει την τιμιοτητα να κανει σωστα τη δουλεια του,δε μπορει :P ] .  Mην σε αγχωνει τοσο οτι δεν εχεις βρει καποια σχολη να σου αρεσει,πολλοι στην ηλικια σου το ιδιο προβλημα ειχαν/ειχαμε. Εξαλλου οι σχολες που θα επιλεξεις καλο θα ηταν να ειναι με κατι που σε ενδιαφερει εστω κ λιγο,δε μπορει ολο κ καποιο ενδιαφερον θα εχεις. Ψαξε και να βρεις περιπου το περιγραμμα σπουδων μιας σχολης εφοσον βρεις τι περιπου σ αρεσει να κανεις! Τελος υπαρχει η δυνατοτητα να ξαναδωσεις του χρονου αμα δεν βγαλεις τα μορια που θελεις ή δε σ αρεσει η σχολη που περασες. Μπορεις επισης αμα ειναι εφικτο αμα δε περασεις καπου να πας στρατο να ξεμπερδευεις, πιθανον να σου δωσει κ μια λογικη πως ειναι να εισαι ο τελευταιος τροχος της αμαξης σε ενα περιβαλλον ιεραρχικα δομημενο ! [οχι οτι εξω ειναι καλυτερα απλα ο στρατος ειναι ενα καλο trial απο αποψη εμπειριων εστω σε καποιους τομεις].

Δημοσ.

Το κακό χειροτερεύει.. Ρώτησα χθες σχολείο αν μπορώ να πάρω ΑΟΘ και είπε πως δε μπορώ... Ήταν μέχρι 30 Σεπτέμβρη η προθεσμία.. Θα ρωτήσει και η μητέρα μου γιατί λέει δε με πιστεύει... Αλλά γιατί έτσι ρε παιδιά; Λέει ο διευθυντής έχει στείλει χαρτί στο υπουργείο και κάτι τέτοια.. Είναι δύσκολο να στείλει ένα συμπληρωματικό ή δε ξέρω τι που να αναφέρει αυτό το πράγμα..; Πφφ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...