Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

Λοιπον πλεον σα φοιτητης (και με μερικες προτασεις) σκευτομαι να ξεκινησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων και φυσικης σε παιδακια γυμνασιου.ειναι ενα ευκολο και γρηγορο χαρτζιλικι και πιστευω πως μπορει να γινει και ευχαριστω αν σκευτει κανεις οτι αυτα τα 2 μαθηματα μαρεσουν πολυ! εχει να προτινει καποιος καποια συμβουλη?

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kανουν ιδιαιτερα παιδια γυμνασιου; Αυτα ειναι.

Πηγαινε σε σχολειο απεξω και μοιρασε κανα χαρτι καρτα κλπ. Βεβαια και χαμηλες τιμες.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

Λοιπον πλεον σα φοιτητης (και με μερικες προτασεις) σκευτομαι να ξεκινησω να κανω ιδιαιτερα μαθηματα μαθηματικων και φυσικης σε παιδακια γυμνασιου.ειναι ενα ευκολο και γρηγορο χαρτζιλικι και πιστευω πως μπορει να γινει και ευχαριστω αν σκευτει κανεις οτι αυτα τα 2 μαθηματα μαρεσουν πολυ! εχει να προτινει καποιος καποια συμβουλη?

Πιθανόν και να είναι για σένα. Αλλά κατά τη γνώμη μου κακώς το βλέπεις έτσι.

Άλλο είναι η γνώση (που πιθανόν να έχεις) και άλλο η μετάδοσή της.

• Like 1
Δημοσ.

Εύκολο και γρήγορο;

Με τόση υπερπροσφορά καθηγητών και τόσα πιστόλια;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά μετά κρίσης το θέμα ιδιαίτερο είναι οτιδήποτε άλλο από εύκολο και γρήγορο.

Μπορεί να βρεις μαθητή/τρια,μπορεί να ξεκινήσεις,αλλά πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να πέσει πιστόλι ή ακόμη χειρότερα καρφί.

Οι τακτικές εύρεσης μαθητών είναι γνωστές,εάν έχεις γνωστούς τους το λες ΟΛΟΥΣ για το θέμα και φροντίζεις να διαδοθεί.

Μετά η άλλη τακτική είναι τα κολλάς αφίσες(ή απλά χαρτιά με το όνομα σου) σε σχολεία και σταθμούς λεωφορείων ή κολώνες δίπλα σε μέρη που περνάν οι ηλικίες που σε ενδιαφέρουν.

Τα φυλλάδια είναι το πιο ακριβό και το ποιο κουραστικό δίχως ουσιαστικά να είναι πολύ αποτελεσματικότερο,εκτός εάν είναι σούπερ λουξ κατάσταση και προσελκύσει το μάτι.

Να ξέρεις ότι το από στόμα σε στόμα θα κάμει δουλειά,εάν κάνει κάτι.

Καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις εχω βρει κοσμο! Γνωστους που ενδιαφερονται καιι ξερουν τη κατασταση πως εχει.αν δω οτι δε παει η οτι δε το χω θα αρχισω να την κανω :P λεω μηπως κανεις σας εχει προσωπικη εμπειρια ξερω γω, τι θα μπορουσα να τους κανω πως να συνδιασω ασκησεις θεωρια.εχω κατι στο μυαλο αλλα καλο θα ταν να περνα και καμια 2η αποψη!

Δημοσ.

Δεν συμμετέχω συχνά στο μπλα-μπλα γιατί γίνομαι κακός και δεν μ' αρέσει. Αλλά πα' στο διάολο, χωρίς να έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, θα την δώσω την συμβουλή μου:

Όταν λοιπόν, με το καλό, βρεις παιδιά να τους κάνεις μάθημα, (και καλά κάνεις και ψάχνεσαι, γιατί είναι δύσκολες οι εποχές) να πας στην εφορία και να δηλώσεις τα εισοδήματά σου ώστε να φορολογηθούν. Δεν έχω καμία διάθεση να πληρώνω εισφορές για να σπονσοράρω το επίδομα ανεργίας που θα παίρνεις ενώ βγάζεις μαύρα "χαρτζιλίκια".

//Emergency sign-off, πριν ορμήξουν να με φάνε τα καρτάλια.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τη συμβουλη.ειμαι φοιτητης δε θεωρουμε ανεργος δε δικαιουμαι επιδομα 1ον.ελπιζω και συ απο τι μερια σου να πληρωνεις τισ οφειλες σου στη εφορια και να εισαι περιφανος για την κατασταση στην οποια βρισκετε πλεον οικονομικα η χωρα εξαιτιας καποιον σιγουρα μεγαλυτερον απο μενα.και αν καποιος θα χρωσταει κατι σε καποιον αλλον πιστεψε με δε θα με εγω σε σενα αλλα εσυ σε μενα και σε ολους στην ηλικια μου και κατω... τελος παντον οφφ τοπικ

Δημοσ.

ευχαριστω για τη συμβουλη.ειμαι φοιτητης δε θεωρουμε ανεργος δε δικαιουμαι επιδομα 1ον.ελπιζω και συ απο τι μερια σου να πληρωνεις τισ οφειλες σου στη εφορια και να εισαι περιφανος για την κατασταση στην οποια βρισκετε πλεον οικονομικα η χωρα εξαιτιας καποιον σιγουρα μεγαλυτερον απο μενα.και αν καποιος θα χρωσταει κατι σε καποιον αλλον πιστεψε με δε θα με εγω σε σενα αλλα εσυ σε μενα και σε ολους στην ηλικια μου και κατω... τελος παντον οφφ τοπικ

Πλακα πλακα αυτο ειναι σωστό. Γιατι οι προηγουμενοι ειχανε και ενα αφορολογητο στα 5000 ευρώ. Ενω τωρα νομιζω δεν υπαρχει ουτε αυτο στους ελευθερους επαγγελματιες? 

Ειναι δικοπο μαχαιρι παντως αυτο που σου λεει γιατι απο την μια εσυ θες να βγαλεις κανα φραγκο απο την αλλη ειναι μαυρα τα χρηματα βεβαια δεν φταις εσυ εδω ξερεις ποσοι εργοδοτες απασχολουν ανασφαλιστους? εχουμε γεμισει αλητεια και λαμογιά.

Βεβαια αμα τα δηλωσεις την πατησες θα πρεπει να πληρωνεις ΤΕΒΕ μετα απο το πρωτο ευρω κιολας. Οταν εψαχνα για δουλεια ειχα βαλει για ιδιαιτερα αλλα δεν με πηρε κανεις θελει αρκετο κυνηγι να εισαι τυχερος και να εχεις και γνωστους. Σε φροντιστηρια πηγες να ρωτησεις? αν και εκει ειναι δυσκολο να σε παρουν θελουν προυπηρεσιες κτλπ.

Παντως το κρατος θα μπορουσε να λεει πχ οτι αν εσυ εχεις μπλοκακι αποδειξεων και η τιμη που πληρωνεσαι ειναι 10 ευρω για καθε ωρα μπορεις να δινεις τα 2 στο κράτος. Ετσι και εσυ να εχεις κερδος ρε φιλε και να μην στην λενε συνεχεια για μαυρα και φοροδιαφυγη. Τα ιδιαιτερα ειναι καλη δουλεια αμα εχεις πελατες και ευχαριστη δεν εισαι δεσμευμενος απο κανεναν εργοδοτη εισαι καθηγητης και μπορεις να ασφαλιζεσαι και μονος σου. 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!

Θα γινόμουν  κακος αλλα δεν μου αρέσει, και γιαυτο θα το μετριάσω γιατι πιστευω οτι δεν έχεις κακή πρόθεση.

Πάνω απο όλα πρέπει να σέβεσαι τον συναθρωπό σου, και ακόμα περισσότερο ενα παιδί που περιμένει να μάθει απο σένα. Η ξεπέτα που υποννοείται εδω, με ενοχλεί. Τέτοιες προσεγγίσεις μας έφεραν εδω που είμαστε και είναι τουλάχιστον ατυχής.

• Like 2
Δημοσ.

Eυκολο εννοει οτι δεν θα μπλεξει με εξαντλητικα ωραρια και περιεργους εργοδοτες και απληρωτες υπερωριες και και και σε αυτο εχει δικιο σιγα το δυσκολο να μαθεις σε ενα παιδι Α λυκειου να λυνει μια εξισωση ενω στην σχολη σου εχεις κανει του κοσμου τα ολοκληρωματα. 

Με 5 ωρες την ημερα και 10 ευρω την ωρα θα έβγαζε 50 ευρω την ημερα... δηλαδη 250 ευρω την εβδομαδα με το σαββατοκυριακο off δηλαδη 1000 ευρω το μηνα και αμα απο αυτα εδινε ενα 20% για τις αποδειξεις που ειπαμε και πριν θα του εμεναν 800 ευρω. Αντε βρες τα εξω αυτα. Και με αυτο το ωραριο. Και να εισαι και εσυ το αφεντικο της δουλειας.

Μακαρι να υπηρχαν τοσες ωρες και τοσοι μαθητες ολοι ιδιαιτερα πιστευω θα εκαναν σιγα μην πηγαιναν να δουλεψουν σε ιδιωτικες να τους στιβουν και να παιρνουν και ψιχουλα.

Δημοσ.

Eυκολο εννοει οτι δεν θα μπλεξει με εξαντλητικα ωραρια και περιεργους εργοδοτες και απληρωτες υπερωριες και και και σε αυτο εχει δικιο σιγα το δυσκολο να μαθεις σε ενα παιδι Α λυκειου να λυνει μια εξισωση ενω στην σχολη σου εχεις κανει του κοσμου τα ολοκληρωματα. 

Χωρίς παρεξήγηση αλλα με αυτο που γράφεις με κάνεις να επαναλαμβάνομαι:  "Η ξεπέτα που υποννοείται εδω, με ενοχλεί. Τέτοιες προσεγγίσεις μας έφεραν εδω που είμαστε και είναι τουλάχιστον ατυχής."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...