Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάλουμε σε Έλληνες να συμπληρώσουν τον χάρτη της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής και να δούμε αν θα τα πάνε καλύτερα.

Πάντως με εκπλήσει που μας βρήκαν σωστά το 70% των Αμερικανών. Ίσως μας ξέρουν λόγω της κρίσης και του mykonos :P

• Like 4
Δημοσ.

Καλά εγώ πάντως παραδέχομαι ότι αν μου έδιναν να συμπληρώσω χάρτη των ΗΠΑ με τις 50 πολιτείες παίζει να κάνω το 95% λάθος. 

Μάλλον πρέπει να ξεσκονίσω κανά χάρτη :P 

Δημοσ.

Να βάλουμε σε Έλληνες να συμπληρώσουν τον χάρτη της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής και να δούμε αν θα τα πάνε καλύτερα.

Πάντως με εκπλήσει που μας βρήκαν σωστά το 70% των Αμερικανών. Ίσως μας ξέρουν λόγω της κρίσης και του mykonos :P

http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/humor/ellas-ellhnwn-agewgrafhtwn.2525583.html ;)

Δημοσ.

Η αμερικάνοι ειναι μια ξεχωριστή περίπτωση το 90% τω κατοικων τους δεν εχουν φύγει ουτε μια φορα απο την πολιτεία τους, και δεν τους ενδιαφέρει τι κανει ο υπόλοιπος κοσμος

Με λίγα λόγια ζουν στον κόσμο τους

Δημοσ.

Να φτιάξω και εγώ μια τέτοια έρευνα σε 10min? Θέλετε να έχει απαντήσεις Αυστραλών για την Ασία ή Αργεντίνων για την Ευρώπη? Επίσης, ότι δεν το γνωρίζουν να το αφήσω κενό ή να βάλω μερικές goofy απαντήσεις για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η έκθεση αποτελεσμάτων?

Δημοσ.

γιατι αν σε βάλουν να φτιάξεις τα states της αμερικής θα τα βάλεις στη σωστή σειρά.. ;;; 

Εμείς οι Ελληνες είμαστε γατάκια, τα ξέρουμε ολα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...