Liverpool89 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τον φυσας τον Κουραμπιες???? Πλακιτσα κανω μην παρεξηγηθουμε κιολας και μενα μου αρεσει...ο κουραμπιες....
revolver1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 ^^ Την παραγωγίζεις την κυματοσυνάρτηση? Anyway, γουστάρουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα(ειδικά αυτά με την σοκολάτα).Την Πέμπτη μου έρχεται δεματάκι !
evoracing Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Όχι ότι θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά σαν τους κουραμπιέδες από ένα μαγαζί στην Λαμία (όνομα δεν θυμάμαι :@) δεν υπάρχουν..! Φυσικά αγαπάμε και μελομακάρονα! εγώ πάντως έκανα και το καλοκαίρι σιγά μην περιμένω Χριστούγεννα για να φάω το αγαπημένο μου σιροπιαστό γλυκό.! Iris_89 είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα βρω απάντησή σου εδώ μέσα... ναι φτιάξεις και να βγουν και ωραία.!
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δεν πεθαινω. Θα φαω 2-3 συνολικα ειτε απλα ειτε με σοκολατα. Κουραμπιεδες καθολου. Γενικα δε μου αρεσουν τα μπισκοτοειδη οποτε τα παιρνει η μπαλα κι αυτα. 1
Chrisxxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Btw περσι έκανα τη συνταγη του Παρλιάρου για μελομακάρονα και τις 3 φορές βγήκαν τέλεια! 2
parasaser Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 με κάθε κάλαντα δώρο ένα μελομακάρονο. *πολιτική ορθής χρήσης 1 μελομακάρονο ανά άτομο 1
vk13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία τα μελομακάρονα αρκεί να είναι μαλακά. Τα σκληρά δεν μαρέσουν καθόλου. Με σοκολάτα απέξω είναι μαγεία αλλά έχω χρόνια να φάω με σοκολάτα. Όπως και να χει τα τρώω με μέτρο.
panosno1com Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Eννοειται οτι θα φτιάξω για ιδίαν κατανάλωση κ όποιος προλάβει άμα ερθει σπίτι όταν ανέβω για γιορτές στο πατρικό θα φτιαξω κ εκει [αλλά προβλέπεται να πασαριστούν σε συγγενολόι και αυτους_που_βλέπεις_Χ-μας&πασχα_μόνο 1
lewnidas_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Btw περσι έκανα τη συνταγη του Παρλιάρου για μελομακάρονα και τις 3 φορές βγήκαν τέλεια! Σου είναι εύκολο να κάνεις ένα ακόμη post με την συνταγή του παρλιάρου που έχεις φτιάξει εσύ όμως 3 φορές και σου άρεσε το αποτέλεσμα....??? Επίσης εάν έχεις κάποια διευκρίνηση να κάνεις επάνω στην συνταγή θα σου ήμουν υπόχρεος... Γράφω τα παραπάνω γιατί δίνω μεγάλη σημασία, σε συνταγές που έχουν φτιάξει οι χρήστες και τους άρεσε το αποτέλεσμα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου....!!!! Επί του θέματος... Μελομακάρονα μελωμένα όμως (όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ήδη) και όχι απλώς σιροπιασμένα, μέσα σε κουβερτούρα γάλακτος... Δεν έχω στοπ,μπορώ να φάω/έχω φάει μέχρι σκασμού..... xaxaxaxaxaxa...... Καλό μήνα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε.....!!!!!!!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 εβαλα λίγο λιγοτερο σιρόπι και περισσότερο φρεσκο μέλι απο πανω, καμια αλλη αλλαγή. 1
lewnidas_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. Θα τα φτιάξω με την πρώτη ευκαιρία.
Grey Warden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το εύκολο είναι να βρεις καλά μελομακάρονα αν φτιάχνει η... μητέρα σου. Έχω φάει μελομακάρονα σε πολλά σπίτια και από αρκετούς φούρνους. Κανένα δεν φτάνει τη γεύση της μητέρας μου και δεν το λέω επειδή το φαγητό της μαμάς μας το θεωρούμε ως το καλύτερο. Πραγματικά πηγαίνω σε ξένα σπίτια και τα μελομακάρονα δεν τρώγονται.
bilakos10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μελομακάρονα μοιράζει και το Plaisio μέσα στις γιορτές. Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Iris_89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μελομακάρονα μοιράζει και το Plaisio μέσα στις γιορτές. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Άστο καλύτερα ;p Όχι ότι θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά σαν τους κουραμπιέδες από ένα μαγαζί στην Λαμία (όνομα δεν θυμάμαι :@) δεν υπάρχουν..! Φυσικά αγαπάμε και μελομακάρονα! εγώ πάντως έκανα και το καλοκαίρι σιγά μην περιμένω Χριστούγεννα για να φάω το αγαπημένο μου σιροπιαστό γλυκό.! Iris_89 είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα βρω απάντησή σου εδώ μέσα... ναι φτιάξεις και να βγουν και ωραία.! Χαχαχα τόσο προβλέψιμη είμαι? Θα φτιάξω και σίγουρα θα βγουν καλά! Έλα να σου δώσω όταν θα φτιάξω
Pa0ki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Τι έγινε ρε παιδιά? Πολλούς άντρες βλέπω να....σιροπιάζουν το μελομακάρονο, να ανησυχώ? Μήπως κάνετε και toksovolia μερικοί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα