vaggospro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πρίν ένα μήνα κέρδισα ένα smartphone από τον Γερμανό. Ξέρει κανείς σας άν έχω εγγύηση ή αν δικαιούμαι εγγύηση για το κινητό που κέρδισα?
haris_216 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 καλημέρα και συγχαρητήρια. καλοφάγωτο!!! κανονικά το πως απόκτησες ένα πρϊόν από κατάστημα (αγορά, επιδότηση, προσφορά, δώρο) δεν πρέπει να επιδρά στα δικαιώματα σου. έτσι κι αλλιώς η παραλαβή μπορεί να γίνει μόνο με έγκυρο παραστατικό (πχ απόδειξη με 100% έκπτωση ή περιγραφή ως "δώρο") και άρα τεκμηριώνεται και χρονικά η προμήθειά του. από κει και πέρα πουθενα δε λέει ότι για να ισχύει η συνήθης εγγύηση πρέπει να το έχεις πληρώσει. η μόνη περίπτωση που θα ήταν δεκτό να μην ισχύουν τα συνήθη είναι αν υπήρχε εξαρχής σχετική ενημέρωση (πχ αυτό το τηλέφωνο δίνεται σαν δώρο σε διαγωνισμό αλλά μόνο το τηλέφωνο. χωρίς φορτιστή ή εγγύηση ή μπαταρία, κλπ)
vaggospro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε. Πρέπει δηλαδή να έχω την απόδειξη που δείχνει ότι δίνεται σαν δώρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα