Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Θελω να αγορασω μερικους πυκνωτες για να επισκευασω δυο μητρικες.Βλεπω ομως πχ στις(καινουργιες) gigabite οτι οπως κοιταμε τους πυκνωτες απο επανω εχουν διαφορα χρωματα. Δηλαδη στις  G1 sniper ασημι-μαυρο σε αλλες ασημι-κοκκινο κλπ.Ρωταω λοιπον..εχουν ποιοτικη διαφορα;που θα βρω σαν αυτους;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα να μάθω από που μπορούμε να παραγγείλουμε μερικούς πυκνωτές για επισκευή μητρικής. Ήθελα καιρό τώρα να ανοίξω παρόμοιο θέμα αλλά πάντα το άφηνα για "μετά"

Δημοσ.

Αν ψάξεις στο ebay νομιζω θα μπορέσεις να βρεις την ιδια μάρκα ακριβώς, σε ορισμένες απο τις καινούργιες μητρικές οντως ορισμένοι ειναι καλύτερης ποιότητα απο τους αλλους , οχι οτι ομως αν δεν βάλεις τους ίδιους δεν θα δουλεύει μια χαρα , απλα νομίζω οτι εχει να κανει με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής / αντοχής εχουν οι καλύτεροι πυκνωτές

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στους πυκνωτές από ebay - μακρυά!

99% fake

Τι εννοεις fake?Πουλανε καποια καλη μαρκα και ερχεται μαιμου πυκνωτης,ή πουλανε κακης ποιοτητας πυκνωτες?

Δημοσ.

απο ebay εχει παραγγειλει γνωστος μου πυκνωτες που εχει καταστημα-εργαστηριο υπολ. και ηταν μια χαρα

Δημοσ.

Eνα σωρο μαγαζια πουλανε πυκνωτες,δεν χρειαζεται να μας πιανει η μανια του ebay για να αγορασουμε 5 πυκνωτες.Θα περιμενουμε μια εβδομαδα και το τεραστιο κερδος μας θα ειναι 1 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή στους πυκνωτές από ebay - μακρυά!

99% fake

Λαθος, μια χαρα ειναι οι πυκνωτες απο το ebay

Παιδια γεια σας. Θελω να αγορασω μερικους πυκνωτες για να επισκευασω δυο μητρικες.Βλεπω ομως πχ στις(καινουργιες) gigabite οτι οπως κοιταμε τους πυκνωτες απο επανω εχουν διαφορα χρωματα. Δηλαδη στις  G1 sniper ασημι-μαυρο σε αλλες ασημι-κοκκινο κλπ.Ρωταω λοιπον..εχουν ποιοτικη διαφορα;που θα βρω σαν αυτους;

Τι πυκνωτές θελεις να αλλάξεις, συνηθως οι βλαμμένοι ειναι ηλεκτρολυτικοί, ανεβασε μαι φωτο

Δημοσ.

Όταν λέω fake εννοώ μαϊμού.

fake_cap_2.jpgFakeCapacitor1.jpgb3b4_2.JPG

6bb4.jpg

Πυκνωτές οι οποίοι πουλιούνται ως καλές ιαπωνικές μάρκες, με τα λογότυπα τυπωμένα κανονικά (ή αρκετά πιστά), αλλά στην πραγματικότητα φθηνές απομιμήσεις. 

Εξου & οι πολύ χαμηλότερες τιμές τους.

Δυστυχώς όσο πάει και οι αντιγραφές γίνονται όλο και πιστότερες, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται εξ'όψεως στο μάτι που δεν έχει εμπειρία.

Περιττό να αναφέρουμε πως η ποιότητα τους είναι πολύ κατώτερη από αυτή που υποτίθεται θα'πρεπε.

Κάντε μια απλή αναζήτηση για fake capacitors ebay... ολόκληρη μάστιγα, κάτι σαν τα usb flash drives μαϊμού.

Προσωπικά έχω δει αρκετούς τέτοιους και είναι ο κανόνας στο ebay, εκτός και αν τους πληρώσεις στη σωστή τιμή.

Eνα σωρο μαγαζια πουλανε πυκνωτες,δεν χρειαζεται να μας πιανει η μανια του ebay για να αγορασουμε 5 πυκνωτες.Θα περιμενουμε μια εβδομαδα και το τεραστιο κερδος μας θα ειναι 1 ευρω

Αυτό βασικά το έχω απαντήσει πάλι σε ποστ σου.

Υπενθυμίζω πως σε πόλεις εκτός Αθηνών/Θεσσαλονίκης οι καλής ποιότητας πυκνωτές είναι δυσεύρετοι έως ανύπαρκτοι.

Παράδειγμα στην Πάτρα. Κανένα κατάστημα ηλεκτρονικών δε φέρνει 105°. 

Εγώ προσωπικά παίρνω από Αμερική.

Λαθος, μια χαρα ειναι οι πυκνωτες απο το ebay

Για ψάξου λίγο...

@joakim

Είσαι σίγουρος πως οι solid αυτοί έχουν πρόβλημα; Συνήθως δεν φαίνεται καν αν ποτέ χαλάσουν.

Δημοσ.

6bb4.jpg

Πυκνωτές οι οποίοι πουλιούνται ως καλές ιαπωνικές μάρκες, με τα λογότυπα τυπωμένα κανονικά (ή αρκετά πιστά), αλλά στην πραγματικότητα φθηνές απομιμήσεις. 

Δυστυχώς όσο πάει και οι αντιγραφές γίνονται όλο και πιστότερες, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται εξ'όψεως στο μάτι που δεν έχει εμπειρία.

Περιττό να αναφέρουμε πως η ποιότητα τους είναι πολύ κατώτερη από αυτή που υποτίθεται θα'πρεπε.

Κάντε μια απλή αναζήτηση για fake capacitors ebay... ολόκληρη μάστιγα, κάτι σαν τα usb flash drives μαϊμού.

Προσωπικά έχω δει αρκετούς τέτοιους και είναι ο κανόνας στο ebay, εκτός και αν τους πληρώσεις στη σωστή τιμή.

Υπενθυμίζω πως σε πόλεις εκτός Αθηνών/Θεσσαλονίκης οι καλής ποιότητας πυκνωτές είναι δυσεύρετοι έως ανύπαρκτοι.

Για ψάξου λίγο...

@joakim

Είσαι σίγουρος πως οι solid αυτοί έχουν πρόβλημα; Συνήθως δεν φαίνεται καν αν ποτέ χαλάσουν.

Δεν θυμαμαι τι εχεις απαντησει σε post μου.

Αμερικη -Πατρα και Αθηνα-Πατρα  κατι δεν μου κολλαει καλα στην αποσταση.Παρε τηλ τα μεγαλα μαγαζια στην Αθηνα μηπως στελνουν με courrier την αλλη μερα σπιτι σου.Δεν το γνωριζω,αλλα ειναι αδυνατον να εξυπηρετουν μονο Αθηνα.

Ασε που ολο και καποιο φιλαρακι θα υπαρχει Αθηνα να σε εξυπηρετησει σε περιπτωση που δεν στελνουν.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι τι εχεις απαντησει σε post μου.

Αμερικη -Πατρα και Αθηνα-Πατρα  κατι δεν μου κολλαει καλα στην αποσταση.Παρε τηλ τα μεγαλα μαγαζια στην Αθηνα μηπως στελνουν με courrier την αλλη μερα σπιτι σου.Δεν το γνωριζω,αλλα ειναι αδυνατον να εξυπηρετουν μονο Αθηνα.

Ασε που ολο και καποιο φιλαρακι θα υπαρχει Αθηνα να σε εξυπηρετησει σε περιπτωση που δεν στελνουν.

Το ίδιο είχα απαντήσει με από πάνω (ότι μόνο Αθήνα/Θεσ/νίκη).

Λογικό να φαίνεται περίεργο, αλλά έχω καταλήξει σε προμηθευτή που μου βγαίνουν φθηνότερα (συμπερ. μεταφορικών 5$) & σε 7 μέρες.

Δυστυχώς παιδεύτηκα με Αθήνα και γι'αυτό κατέληξα στο εξωτερικό που υπάρχει & μεγαλύτερη ποικιλία, και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα μεταφορικά είναι πιο φθηνά και από Ελλάδα!

Άσε για εξυπηρέτηση από φίλους... μη το πιάσουμε  :P

Δημοσ.

Μπορω να σου στειλω οτι θελεις,δεν εχω προβλημα,τουλαχιστον οταν τα καιγεσαι.

Ευχαριστώ για την πρόταση.

Θα τη λάβω υπ'όψιν & θα σε τιμήσω  :-)

Δημοσ.

6bb4.jpg

Για ψάξου λίγο...

@joakim

Δεν ειναι solid οι προβληματικοι μου. Απλος αφου θα αλλαχθουν σκεφτομαι να βαλω solid για καλητερα.

Δεν ειναι solid οι προβληματικοι μου. Απλος αφου θα αλλαχθουν σκεφτομαι να βαλω solid για καλητερα.

απλως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...