Lacepo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρετε, θέλω να ρωτήσω κάποιον που να γνωρίζει από προπληρωμένες κάρτες. Είχα μια παλιά τις Τράπεζας Κύπρου την οποία είχα συνδεδεμένη με το paypal. Έκλεισε λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου και έγινε Τράπεζα Πειραιώς, η φόρτιση από 1€ που ήτανε έγινε 2€. Τι να πει κανείς τα λόγια είναι περιττά στην επόχη που ζούμε; Ρωτάω ξέρει κάποιος άλλη τράπεζα να εκδίδει προπληρωμένη κάρτα να μπορώ να την συνδέσω με paypal και τα έξοδα φόρτιστης να είναι πιο λογικά; Ευχαριστώ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ανοιξε ενα λογαριασμο στην Πειραιως! η καρτα αναληψεις που θα σου δωσουν κανει για αυτη τη δουλεια! εγω αυτη εχω και την εχω στο paypal και ειμαι κομπλε! και με ενα winbank βλεπω τα παντα απο το ιντερνετ και καθαρισα! 2
makfil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα, να πάρεις τη χρεωστική και να βάζεις χρήματα όποτε θέλεις να αγοράσεις κάτι, χωρίς να χρεώνεσαι με προμήθεια. Αυτό, βέβαια, μπορείς να το κάνεις και στην Πειραιώς που είσαι. 1
TasosPk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια.Πηγα σημερα στην πειραιως και ανοιξα εναν λογαριασμο στο ονομα μου και πηρα και μια Visa Debit card.Παω τωρα να βαλω την καρτα στο paypal (στο οποιο ειδη εχω καποια χρηματα μεσα και για αυτον τον λογο πηγα και εκανα την καρτα )και μου λεει αυτο"Τhe bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."Προχθες γνωστος μου ενεργοποιησε το paypal με ακριβως την ιδια καρτα που την ειχε κανει εκεινη την μερα,μπροστα μου!!!Αν ξερει κανενας τι γινεται!
Lacepo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ανοιξε ενα λογαριασμο στην Πειραιως! η καρτα αναληψεις που θα σου δωσουν κανει για αυτη τη δουλεια! εγω αυτη εχω και την εχω στο paypal και ειμαι κομπλε! και με ενα winbank βλεπω τα παντα απο το ιντερνετ και καθαρισα! Γιατί δεν ανοίγεις ένα λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα, να πάρεις τη χρεωστική και να βάζεις χρήματα όποτε θέλεις να αγοράσεις κάτι, χωρίς να χρεώνεσαι με προμήθεια. Αυτό, βέβαια, μπορείς να το κάνεις και στην Πειραιώς που είσαι. Καλύτερη είναι η χρεωστική ή αυτό που λέει ο Spect ;
lambroszekis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 <p>Ρε παιδια.<br> Πηγα σημερα στην πειραιως και ανοιξα εναν λογαριασμο στο ονομα μου και πηρα και μια Visa Debit card.<br> Παω τωρα να βαλω την καρτα στο paypal (στο οποιο ειδη εχω καποια χρηματα μεσα και για αυτον τον λογο πηγα και εκανα την καρτα )<br> και μου λεει αυτο<br> "Τhe bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."<br> Αν ξερει κανενας τι γινεται!</p> Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα για πρώτη φορά σε ατμ ή τηλεφωνικώς; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
TasosPk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα για πρώτη φορά σε ατμ ή τηλεφωνικώς; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Oχι.Υπαρχει και τετοια διαδικασια? Η Κοπελα που μου εφτιαξε την καρτα,μιας και με ρωτησε(!!!) για πιον λογο την θελω.Μου ειπε πως σε μιση ωρα θα ειναι ετοιμη! Ευχαριστω παντως,θα παω παντως το απογευματακι σε ενα ATM να δοκιασω. Απλα παω στο ατμ και χρησιμοποιω μια λειτουργεια?ΠΧ ερωτηση υπολοιπου?
lambroszekis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα για πρώτη φορά σε ατμ ή τηλεφωνικώς; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Oχι.Υπαρχει και τετοια διαδικασια?Η Κοπελα που μου εφτιαξε την καρτα,μιας και με ρωτησε(!!!) για πιον λογο την θελω.Μου ειπε πως σε μιση ωρα θα ειναι ετοιμη! Ευχαριστω παντως,θα παω παντως το απογευματακι σε ενα ATM να δοκιασω. Απλα παω στο ατμ και χρησιμοποιω μια λειτουργεια?ΠΧ ερωτηση υπολοιπου? Ολες οι καινούριες κάρτες έχουν πάνω ένα αυτοκόλλητο και λέει ότι θέλει ενεργοποίηση. Στην τράπεζα Πειραιώς νομίζω η ενεργοποίηση γίνεται και μέσω τηλεφώνου. Για ρίξε μια ματιάΑποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
vk13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαίρετε, θέλω να ρωτήσω κάποιον που να γνωρίζει από προπληρωμένες κάρτες. Είχα μια παλιά τις Τράπεζας Κύπρου την οποία είχα συνδεδεμένη με το paypal. Έκλεισε λοιπόν η Τράπεζα Κύπρου και έγινε Τράπεζα Πειραιώς, η φόρτιση από 1€ που ήτανε έγινε 2€. Τι να πει κανείς τα λόγια είναι περιττά στην επόχη που ζούμε; Πότε έγινε αυτό το πράγμα;; Φαντάζομαι θα εννοείς την προμήθεια η οποία πριν 4 μέρες όπου και φόρτισα την ίδια ακριβώς κάρτα σε τράπεζα πειραιώς ήταν στο 1,20 ευρώ.... Ένα ευρώ η φόρτιση επίσης ήταν πριν κάνα χρόνο και βάλε, που τα είδες τα 2 ευρώ;; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2013 από vk13
makfil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλύτερη είναι η χρεωστική ή αυτό που λέει ο Spect ; Για την Πειραιώς λέμε και οι δυο το ίδιο. Εγώ πρόσθεσα ότι μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό και σε οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Ο έλεγχος του λογαριασμού και η μεταφορά χρημάτων από άλλο λογαριασμό γίνεται με το e-banking ή web-banking κάθε τράπεζας.
parasaser Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 !! πρέπει να υπάρχουν και χρήματα στην κάρτα για την δεχτή το paypal !!
Lacepo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πότε έγινε αυτό το πράγμα;; Φαντάζομαι θα εννοείς την προμήθεια η οποία πριν 4 μέρες όπου και φόρτισα την ίδια ακριβώς κάρτα σε τράπεζα πειραιώς ήταν στο 1,20 ευρώ.... Ένα ευρώ η φόρτιση επίσης ήταν πριν κάνα χρόνο και βάλε, που τα είδες τα 2 ευρώ;; Το ξέρω ότι ήτανε στο 1,20€ έγινε 2€ λοιπόν και δεν υ πάρχει η κατάθεση μέσω ΑΤΜ πλέον
makfil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Σωστό. Όλες οι προπληρωμένες της Πειραιώς χρεώνονται, πλέον, με 2 ευρώ για φόρτιση, εκτός από την Gift που χρεώνει 5 !!! Με τέτοιο τιμολόγιο εργασιών πάει ο Σάλλας να πετάξει στα ύψη τα κέρδη της τράπεζας το επόμενο εξάμηνο.
vk13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Για τους κατόχους προπληρωμένων καρτών πρώην δικτύου της τράπεζας Κύπρου ισχύει η φόρτιση στα 1,20 ευρώ ακόμα. Αυτό μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο της τράπεζας.
LogokrisiaGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 !! πρέπει να υπάρχουν και χρήματα στην κάρτα για την δεχτή το paypal !! ακριβώς, κάνει μια κίνηση περίπου 1 ευρώ και μετά στα επιστρέφει αν θυμάμαι καλά. Στο itunes με την ίδια κάρτα αν δεν έχεις κανένα 20ρικο μέσα δεν την δέχεται... μη ρωτάς γιατί, δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα