Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τους κατόχους προπληρωμένων καρτών πρώην δικτύου της τράπεζας Κύπρου ισχύει η φόρτιση στα 1,20 ευρώ ακόμα.

Αυτό μετά από επικοινωνία με εκπρόσωπο της τράπεζας.

Δεν τα λέει καλά ο εκπρόσωπος μου φαίνεται; Τότε εγώ γιατί χρεώθηκα με το ποσό των 2€;;;

Δημοσ.

Ακριβως..δυο φορες φορτωσα τη δικη μου prepaid κυπρου τις τελευταιες δυο εβδομαδες και η χρεωση ηταν2 ευρω και τις δυο φορες. 

Χμ, μαλλον ο εκπροσωπος δεν τα ξερει καλα. Πρεπει να ενημερωθει ή να αντικαταστει γρηγορα.

Δημοσ.

Μιλάμε πάντα για προπληρωμένη έτσι. Επίσης πάντα μου ερχόταν μύνημα στις επικείμενες αλλαγές ακόμα και για την προμήθεια που είχε πάει στα 1,20. Τώρα δεν έχει έρθει τπτ.

Θα επισκεφτώ την επόμενη βδομάδα λογικά οπότε και θα σας πω 100% αλλά ρε παιδιά τι λέτε για 2 εβδομάδες;;;;

To παρακάτω είναι από το δικό μου icardonline και μπορείτε να τσεκάρετε ημερομηνίες... Τι να πώ μήπως παίζει ρόλο η ημερομηνία έκδοσης; Μήπως σας  άλλαξαν την καρτα τωρα με τις αλλαγες; Εγώ την έχω από το 2010 και την ανανεώνω ανά 2 χρόνια...

27/11/2013   EΞOΔA ΦOPTIΣHΣ     1,20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλαμε παντα για προπληρωμενη. Πλεον εχουν αλλαξει οι χρεωσεις και ισχυουν αυτες της τραπεζας πειραιως. Το χειροτερο ειναι οτι πλεον δεν μπορουμε να τη φορτωσουμε απο ατμ. Μια ωρα εφαγα στην ουρα προχθες που απο το ατμ δεν εκανα ουτε μισο λεπτο και τη φορτωνα και οποτε μπορουσα. Ακομα και βραδυ αν ηθελα...

Παρατηρησα κατι σημερα. Στο icardonline μου γραφει εξοδα φορτισης 1.20 παρολο που δινω 2 ευρω στο ταμιο οταν παω να τη φορτωσω. Δεν ειδα αν μου τα τρωει αυτα τα 1.20 γιατι εχω κανει αρκετες αγορες και δεν εβγαλα συνολικο λογαριασμο να δω τι παιζει. Σε εσας τι γινεται?

Επεξ/σία από alex2539
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως στη κεντρικη σελιδα του icardonline λεει εδω κ καιρο οτι προσωρινα δεν ειναι διαθεσιμη η φορτιση μεσω ΑΤΜ. χμμμ ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου;;; ποιος ξερει! Δε τη πολυχρησιμοποιω αλλιως με τιποτα δε θα ανεχομουν/αντεχα το 2 ευρω φορτιση. εδω μου ειχε κακοφανει οταν απο 1 ευρω το πηγαν 1,20!

Δημοσ.

Ρε παιδια.

Πηγα σημερα στην πειραιως και ανοιξα εναν λογαριασμο στο ονομα μου και πηρα και μια Visa Debit card.

Παω τωρα να βαλω την καρτα στο paypal (στο οποιο ειδη εχω καποια χρηματα μεσα και για αυτον τον λογο πηγα και εκανα την καρτα :P)

και μου λεει αυτο

"Τhe bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue."

Προχθες γνωστος μου ενεργοποιησε το paypal με ακριβως την ιδια καρτα που την ειχε κανει εκεινη την μερα,μπροστα μου!!!

Αν ξερει κανενας τι γινεται!

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα εδώ και 3 βδομάδες.

Άνοιξα λογαριασμό, μου δώσανε την Visa Debit Card, το Paypal βγάζει το μήνυμα που αναφέρεις.

Η κοπέλα που είχα ρωτήσει στην τράπεζα μου είχε πει πως η συγκεκριμένη κάρτα δεν θέλει κάποιου είδους ενεργοποίηση και ότι σε 30 λεπτά θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Όντως, σε ATM την έχω χρησιμοποιήσει κανονικά χωρίς κάποια "ενεργοποίηση".

Εννοείται ότι έχει χρήματα μέσα ο λογαριασμός.

Σε άλλο φόρουμ, αρκετοί χρήστες ανέφεραν το ίδιο πρόβλημα αλλά κάποιος είπε ότι είναι προσωρινό επειδή κάνανε αναβάθμιση στο software/servers/whatever τους στην Πειραιώς. Εμένα πάλι, 3 βδομάδες μου φαίνεται υπερβολικό πλέον για να 'ναι αυτή η εξήγηση, κάτι άλλο παίζει. Πάντως σε κάποιους την δέχεται το Paypal την κάρτα και σε κάποιους όχι.

Σήμερα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που γράφει πίσω απ' την κάρτα αλλά μετά από 15 λεπτά αναμονής βαρέθηκα και το έκλεισα. Ή είναι κλειστά το Σάββατο ή πρέπει να περιμένεις πολλή ώρα. Θα ξαναδοκιμάσω από Δεύτερα μπας και βρεθεί άκρη.

Δημοσ.

Αν έχετε Visa από την Πειραιώς και δεν μπορείτε να την συνδέσετε με το Paypal, δείτε μήπως η κάρτα
είναι συνδεδεμένη με 2 ή παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς σας. Θα πρέπει όλοι να έχουν χρήματα μέσα, καθώς το
Paypal τσεκάρει πριν δεχτεί να την συνδέσει και αν δεν βρει χρήματα μέσα, την απορρίπτει.

Τουλάχιστον αυτό μου είπε σήμερα το παιδί στην εξυπηρέτηση πελατών απ' το τηλέφωνο, ακόμα δεν το τσέκαρα.

Προσωπικά μου ακούγεται αρκετά πιθανό, καθώς η δικιά μου κάρτα που δεν δέχεται εδώ και ένα μήνα είναι όντως συνδεδεμένη
με 2 τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας είναι άδειος.

Δημοσ.

μπορεί κάποιος να μου πει πως να δω τις τελευταίες κίνησης των χρεωστικών καρτών μου μέσα από το winbank?

το μόνο που δείχνει είναι τα στοιχεία της κάρτας, πόσα χρήματα έχει και πότε λήγει, χρειάζεται να πάω στο atm για να δω τις τελ. κίνησης

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος της προπληρωμένης κάρτας πρώην Κύπρου,νυν Πειραιώς.Ξερετε πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία φόρτισης της καρτας μέσω ΑΤΜ; Είναι λίγο σπαστικό να περιμένω στην ουρά του ταμείου...Υπάρχει άλλος τρόπος;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος της προπληρωμένης κάρτας πρώην Κύπρου,νυν Πειραιώς.Ξερετε πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία φόρτισης της καρτας μέσω ΑΤΜ; Είναι λίγο σπαστικό να περιμένω στην ουρά του ταμείου...Υπάρχει άλλος τρόπος;

Βγάλε χρεωστική κάρτα. Ακριβώς την ίδια ασφάλεια έχεις με τιν προπληρωμένη και γλιτώνεις όλα τα κόστη φόρτισης κτλ που έχει η προπληρωμένη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούν αρκετοι την προπληρωμένη ασφαλή κάρτα σε σύγκριση με τις άλλες κάρτες. Είναι καθαρά μια χρεωστική κάρτα που την πληρώνεις χωρίς λόγο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προβλέπεται σύντομα η φόρτιση από ατμ

Αυτή ήταν η απάντηση όταν ρώτησα αρχές Αυγούστου.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...