paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα αλλο να ναι αυθεντικο γνησιο το πραμα απο την μανα του και αλλο αντιγραφο πειρατικο Εχει σημασια αυτο που λεω και ειδικα τωρα που δεν βαζουν αυτοκολλητα πισω στα laptops που εχουν προεγκαταστημενα τα windows 8 τι να σου πω, εγω εχω γνησιες αδειες οποτε δεν θυμαμαι ποτε να χρησιμοποιησα το ΚΕΥ απο το αυτοκόλλητο...
thelos257 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 τι να σου πω, εγω εχω γνησιες αδειες οποτε δεν θυμαμαι ποτε να χρησιμοποιησα το ΚΕΥ απο το αυτοκόλλητο... Εσυ τοτε δεν χρειαζεσαι recovery disks το λεω για μας που δεν εχουμε την τιμη να εχουμε γνησιες αδειες και παρα να βαζουμε πειρατικα καλυτερα αυθεντικα απο τις μανες των εταιριων των laptops. 1
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα αλλο να ναι αυθεντικο γνησιο το πραμα απο την μανα του και αλλο αντιγραφο πειρατικο Εχει σημασια αυτο που λεω και ειδικα τωρα που δεν βαζουν αυτοκολλητα πισω στα laptops που εχουν προεγκαταστημενα τα windows 8 Τα λαπτοπ που πλεον ερχονται με windows 8, εχουν τον κωδικο ενεργοποιησης των windows μεσα στα bios. 2
thelos257 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τα λαπτοπ που πλεον ερχονται με windows 8, εχουν τον κωδικο ενεργοποιησης των windows μεσα στα bios. και πως τον βρισκουμε κυριε Χριστοφορε εε ;
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 και πως τον βρισκουμε κυριε Χριστοφορε εε ;Σε 2 vaio που είχαν περάσει από τα χέρια μου με windows 8, έμπαινες στο bios και το είχε στο system information. Στα hp δεν ξέρω πως ακριβώς θα το αναγράφει.Μπορείς να καλέσεις και την hp και θα σου πουν επιτόπου το πως αναγράφεται μέσα στα bios ο κωδικός για το μοντέλο σου. 1
thelos257 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σε 2 vaio που είχαν περάσει από τα χέρια μου με windows 8, έμπαινες στο bios και το είχε στο system information. Στα hp δεν ξέρω πως ακριβώς θα το αναγράφει. Μπορείς να καλέσεις και την hp και θα σου πουν επιτόπου το πως αναγράφεται μέσα στα bios ο κωδικός για το μοντέλο σου. Σε ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα