Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Προσπαθώ να γράψω ελληνικά όταν π.χ. θέλω να κάνω google search, ή να συμπληρώσω μια φόρμα σε σελίδα web στα ελληνικά, και δεν γίνεται, μου βγάζει "αλαμπουρνέζικα" (π.χ.: »ΉΌ½· ΐ»±ΓΔ·Α±)! Ξέρει κανείς το πρόβλημα και πως διορθώνεται;;;

Σημαντική σημείωση: Μην αρχίσετε να μου γράφετε περί encoding κτλ., ΔΕΝ έχω πρόβλημα να δω σελίδες στα ελληνικά, μόνο να ΓΡΑΦΩ στα ελληνικά έχω πρόβλημα!

Ευχαριστώ.

• Moderators
Δημοσ.

Σε τι σύστημα δοκιμάζεις;

Ποια έκδοση του IE 11 έχεις ακριβώς (menu γρανάζι-> About Internet Explorer);

Σε άλλους browsers ή εφαρμογές (πχ Notepad) γράφεις ελληνικά κανονικά;

Όταν αλλάζεις γλώσσα για τον explorer τι δείχνει η language bar (windows 7 taskbar) ως επιλεγμένη γλώσσα; Μήπως έχεις εγκατεστημένες κατά λάθος και άλλες input languages; 

Δοκίμασες να τρέξεις τον IE με απενεργοποιημένα τα addons/extensions; (Από το shortcut Internet Explorer (No Addons))

Δημοσ.

Windows 8 Pro x64.

IE 11.0.9600.14638

Σε όλα τα άλλα browsers και σε όλες τις εφαρμογές γράφω ελληνικά μια χαρά, κανένα πρόβλημα.

Όταν αλλάζω γλώσσα στο Language Bar δείχνει ΕΛ, όλα καλά και εδώ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλό στις ρυθμίσεις, δεν είμαι και "νέος", κάνω εγκαταστάσεις λειτουργικών σε PC από εποχή Windows 3.11!..

Update: Μόλις δοκίμασα τον ΙΕ 11 με όλα τα addons/extentions απενεργοποιημένα (Disabled), το πρόβλημα λύθηκε!!! Δοκιμάζοντας να κάνω Enable τα addons ένα ένα για να δω ποιο φταίει και τελικά έφταιγε ένα software της Logitech για το mouse, το "Logitech Setpoint" addon! Θα τους το αναφέρω όταν βρω χρόνο. Το πρόβλημα υπάρχει μόνο στον ΙΕ 11, γιατί στους άλλους browsers το ίδιο αντίστοιχο addon δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου Praetorian! Το εκτιμώ ιδιαίτερα! :)

• 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...