catmanakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω πως ακριβώς να το εκφράσω και αν είμαι στο σωστό θέμα. Ίσως πολλοί να έχετε δει πως για να μπεις στο δίκτυο (wifi) μίας καφετέριας, χρειάζεται να κάνεις like στην αντίστοιχη σελίδα στο fb. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για αυτό? Δλδ... Μπαίνοντας ένας πελάτης στο μαγαζί μου, για να έχει free wifi, θα πρέπει να εμφανίζεται μία αρχική σελίδα που θα λέει: κάνε like στο fb και μετά έχεις free wifi. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν το thread είναι σε λάθος "περιοχή"
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 να πω οτι δεν το εχω πετυχει ποτε ως τωρα?κανεις αλλος που να το εχει δει??? επισης εκει δεν ειναι να κανεις Like .εκει ειναι αλλαζεις καφετερια γιατι εγω πχ που δεν εχω fb πως θα εχω ιντερνετ? ε ρε σαμποταζ που τους χρειαζεται. 1
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 να πω οτι δεν το εχω πετυχει ποτε ως τωρα?κανεις αλλος που να το εχει δει??? επισης εκει δεν ειναι να κανεις Like .εκει ειναι αλλαζεις καφετερια γιατι εγω πχ που δεν εχω fb πως θα εχω ιντερνετ? ε ρε σαμποταζ που τους χρειαζεται. Ούτε εγώ έχω δει τέτοιο πράμα. Αισχρό! Catmanki ψάξε σχετικά με τη τεχνική captive portal.
jkoukos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να γίνει, στο εξωτερικό είναι ευρέως διαδεδομένο, μέσω κάποιου Captive Portal στον Controller του Hotspot. Π.χ. σε Meraki ή Zootle, αν και ψάχνοντας κανείς βρίσκει πολλά. 1
catmanakis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα το ψάξω! Αν και μου δώσατε και ένα λόγο για να μην το βάλει κάποιος σε καφετέρια. ΔΕΝ έχουν όλοι facebook. Από την άλλη, υπάρχει τρόπος καταγραφής της mac address ή της IP του κάθε κινητού που μπαίνει σε ένα δίκτυο? Ευχαριστώ και πάλι!
jkoukos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Η καταγραφή της MAC και της αποδιδόμενης ΙΡ διεύθυνσης, καταγράφεται απ' όλα τα router, ακόμη και αυτών που μας δίνουν οι πάροχοι. Αν όμως θέλεις προχωρημένες δυνατότητες, π.χ. περιορισμό χρήσης, QoS κλπ, θέλεις κανονικό router ανάλογο με τις δυνατότητες που επιθυμείς. Λύσεις υπάρχουν για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα