Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκει οπου συμφωνα με τον λιακοπουλο δεν περνανε οι πουτινιες! :)
Λογω του οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων (ειδικα οι νεοι) περναει υπεροχα και ζει μια χλιδατη ζωη η τουλαχιστον αξιοπρεπεστατη σκεφτηκα να ρωτησω τους συμφορουμητες αν γνωριζουν τι "παιζει" στη Ρωσία απο πλευρας εργασιάς (1) και απο πλευρας εναρξης! επιχειρησης (μικρής) (2).

Οχι οτι εχω σκοπο να παω (πριν καψω ολο το λιπος απο το κορμι μου) αυτες τις μέρες ομως μου κανει εντυπωση που τοσοι και τοσοι (υπενθιμιζω και παλι -> λογω της καλοπερασης) φευγουν για ευρωπαικες χωρες ή μεταναστευουν στη ΘΣΑ -> (U.S.A στα αμερικανικα) και "κανεις" ή σχεδόν κανεις δεν παει στην Πουτινοχωρα;;Μηπως δεν εχω ακουσει εγω;;Καποιος δικος πηγε εκει και εργαζεται;;Αν ναι τι σας λεει;Πως περναει;;

Επισης σχετκα με τις επιχειρησεις εκει τι παίζει;Που μπορω να βρω πληροφοριες;

Επεξ/σία από parsifal
Αφαιρέθηκαν avatar και αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα
Δημοσ.

xardaaaa, τι εικονα προφιλ ειναι αυτη;;; θα παθουμε καμια καρδια πρωινιατικα! χαχαχα :P

ων τώπηκ:

Στη Ρωσία δεν υπάρχει κρίση. Είναι ανερχόμενη οικονομία, και νομίζω πως δεν θα είναι τόσο δύσκολο να ανοίξεις μια επιχείρηση. Φαντάζομαι ότι πάνε οι περισσότεροι στην αμερική και στη δυτική ευρώπη λόγω της γλώσσας. Τα ρώσικα έχουν άλλο αλφάβητο, δεν είναι τόσο εύκολο να τα μάθεις απ'τη μια μέρα στην άλλη.

Δημοσ.

Και ομως για καποιον που δεν εχει γνωσεις Αγγλικων(πραγμα σπανιο) τα Ρωσικα μαθαινονται ευκολα.Και σε αντιθεση με την Γερμανια,βρισκεις δουλεια και χωρις να ξερεις την γλωσσα.Πραγματι δεν νιωθουν κριση αλλα και εκει ισχυει ο νομος της ζουγκλας.Κατι σαν u.s.a.

Δημοσ.

Και ομως για καποιον που δεν εχει γνωσεις Αγγλικων(πραγμα σπανιο) τα Ρωσικα μαθαινονται ευκολα.Και σε αντιθεση με την Γερμανια,βρισκεις δουλεια και χωρις να ξερεις την γλωσσα.Πραγματι δεν νιωθουν κριση αλλα και εκει ισχυει ο νομος της ζουγκλας.Κατι σαν u.s.a.

νομος της ζουγκλας;; :huh: δηλαδη;; B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογω του οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων (ειδικα οι νεοι) περναει υπεροχα και ζει μια χλιδατη ζωη η τουλαχιστον αξιοπρεπεστατη σκεφτηκα να ρωτησω τους συμφορουμητες αν γνωριζουν τι "παιζει" στη Ρωσία απο πλευρας εργασιάς (1) και απο πλευρας εναρξης! επιχειρησης (μικρής) (2).

Οχι οτι εχω σκοπο να παω (πριν καψω ολο το λιπος απο το κορμι μου) αυτες τις μέρες ομως μου κανει εντυπωση που τοσοι και τοσοι (υπενθιμιζω και παλι -> λογω της καλοπερασης) φευγουν για ευρωπαικες χωρες ή μεταναστευουν στη ΘΣΑ -> (U.S.A στα αμερικανικα) και "κανεις" ή σχεδόν κανεις δεν παει στην Πουτινοχωρα;;Μηπως δεν εχω ακουσει εγω;;Καποιος δικος πηγε εκει και εργαζεται;;Αν ναι τι σας λεει;Πως περναει;;

Ερχεται η αναπτυξη τι φευγεις τωρα και συ....

Θα χορευουμε παλι στις καροτσες όταν θα μας πηγαινει εκδρομη με το εργοστασιο ο Κωνσταντάρας...

Επεξ/σία από parsifal
Αφαίρεση πολιτικών-κομματικών αναφορών
  • Like 4
Δημοσ.

Κάτσε Ελλάδα δεν φτάνει που μας κατέστρεψες θες να καταστρέψεις και τη ρωσια; omg

• Like 2
Δημοσ.

Υπενθυμίζω πως πολιτικές-κομματικές αναφορές και σχόλια εξακολουθούν να απαγορεύονται από τους κανόνες του forum...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...