Προς το περιεχόμενο

Πρωτο ξεκίνημα


furiousboy13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!θέλω να ρωτήσω τι κάνω αφού έχω στησει τον υπολογιστή.λοιπόν να πω αρχικά οτι δεν έχω βάλει cd player και σκοπεύω να περασω τα windows από usb.επίσης θέλω να τα περάσω στον ssd.ακολουθώ την ίδια διαδικασία? πρέπει επίσης μετά το πρώτο ξεκίνημα να μπω στο bios και να κάνω καμιά ρύθμιση?(κάτι διάβασα για ram) ευχαριστώ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγκατασταση των windows εχεις ξανακανει? μαλλον το μονο που χρειαζεται να κανεις στο bios ειναι να δηλωσεις το usb πρωτο στην προτεραιοτητα για εκκινηση

Επεξ/σία από vaiosgtr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλο το συστημα σου παντως.....για τα υπολοιπα μπες στο bios της μητρικης (συνηθως πατωντας το delete οταν εμφανιζεται η μαρκα της μητρικης στην οθονη στο ξεκινημα) και ψαξε να βρεις στις ρυθμισεις που εχει σε σειρα τις συσκευες απο οπου μπουταρει. Πχ σε εσενα λογικα θα εχει πρωτα ssd, σκληρο δισκο και μετα usb ή μπορει να μην το εχει καθολου το τελευταιο.

Θα βαλεις πρωτο το usb3 και μετα θα κανεις επανεκκινηση με το φλασακι των windows συνδεδεμενο, ετσι ωστε να διαβασει πρωτα απο αυτο το λειτουργικο και να σε παει στην εγκατασταση.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...