Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, είμαι διατεθιμένος να δώσω μέχρι 180 ευρώ.Εδώ και κάποιο καιρό που ψάχνω έχω καταλήξει στα Edifier s530.Επειδή έφτασε η στιγμή της αγοράς σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ αν έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.Εννοείται εξίσου καλά με τα edifier ή καλύτερα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Πάρτα με κλειστά μάτια.

μόλις σε διάβαζα   :-)  Ο ήχος θα είναι αρκετά δυνατός και καθαρός?Σε ένα δωμάτιο 20τμ πχ θα μπορώ να τα βάλω τέρμα ή θα είναι ήδη πολύ δυνατά και στη μέση ?

Δημοσ.

μόλις σε διάβαζα   :-)  Ο ήχος θα είναι αρκετά δυνατός και καθαρός?Σε ένα δωμάτιο 20τμ πχ θα μπορώ να τα βάλω τέρμα ή θα είναι ήδη πολύ δυνατά και στη μέση ?

Λογικά θα είσαι κομπλέ .Περίμενε να επιβεβαιώσουν και άλλα μέλη.

Συγκρίνεις την trust με την edifier? η μέρα με την νύχτα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Με το ζόρι στο ένα τέταρτο θα την έχεις την ένταση... Είναι μικρός χώρος τα 20 και θα τον γεμισουν πολύ άνετα.. Όσο για τα trust που έπεσαν ως αντιπρόταση απλα lol.

• Like 3
Δημοσ.

Εχει τεραστια σημασια για ποιο λογο τα θελεις. Αν τα θες για μουσικη τοτε πεταμενα λεφτα ειναι για τα Edifier. Αν τα θες για gaming και καμια ταινια τοτε ναι ειναι καλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχει τεραστια σημασια για ποιο λογο τα θελεις. Αν τα θες για μουσικη τοτε πεταμενα λεφτα ειναι για τα Edifier. Αν τα θες για gaming και καμια ταινια τοτε ναι ειναι καλα.

καλά και εσύ υπερβολές.. Μια χαρά είναι και για μουσική. Δεν είναι όλα τα αυτια το ίδιο εκπαιδευμένα ώστε να τους αρεσει ο ήχος που θα βγαλει ένα μόνιτορ ηχείο. Αν προσπαθεις να τον κατευθύνεις προς τα εκεί.

Δημοσ.

καλα τα λεει πεταμενα 200 ευρα ειναι για μουσικη ! δινεις τα μισα και λιγοτερα ακομη κ εχεις ακριβως τα ιδια (χαλια) αποτελεσματα κ στις δυο περιπτωσεις !

Δημοσ.

καλά και εσύ υπερβολές.. Μια χαρά είναι και για μουσική. Δεν είναι όλα τα αυτια το ίδιο εκπαιδευμένα ώστε να τους αρεσει ο ήχος που θα βγαλει ένα μόνιτορ ηχείο. Αν προσπαθεις να τον κατευθύνεις προς τα εκεί.

Αυτα ειναι χαζα. Το αφτακι του καθενα μαθαινει να ακουει. Μπορει να μην διαθετουν ολοι μουσικο αφτι αλλα ολοι μπορουν να αντιληφθουν ευκολα την "ποιοτητα" και "πιστοτητα" του ηχου. Αν ειναι να πληρωσει κοντα 200 ευρω για τα edifier ΑΝ τα θελει για μουσικη τοτε ειναι απο τις -χειροτερες- επιλογες που μπορει να κανει. Αν παλι δεν θελει για μουσικη τοτε μια χαρα θα τον βολεψουν. 

Δημοσ.

Αν θέλετε Hi fidelity ακούστε από πικάπ προ+τελικό+ηχεία δαπέδου.

Για το Πισι τα edi είναι μια χαρά. Μιλάω ως κάτοχος και πλήρους συστήματος και των edi.

Τα monitor πάντα τα αντιπαθούσα. Ποτέ δεν μου άρεσε ο ήχος τους. Πλαδαρός και επίπεδος.

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί τόσο χάλια τα edifier για μουσική?Τα θέλω περισσότερο για μουσική, παιχνίδια δε παίζω, ταινίες και σειρές δεν υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα γιατί δε θα τα βάζω φουλ πολύ απλά.Οπότε μικρό το κακό.Διάβασα επίσης ότι δε βγάζουν τόσο καλό μπάσο αλλά η ποιότητα του ήχου είναι φοβερή και δε πρόκειται να βρω άλλα 2.1 καλύτερα σε αυτό το θέμα.

Αυτα ειναι χαζα. Το αφτακι του καθενα μαθαινει να ακουει. Μπορει να μην διαθετουν ολοι μουσικο αφτι αλλα ολοι μπορουν να αντιληφθουν ευκολα την "ποιοτητα" και "πιστοτητα" του ηχου. Αν ειναι να πληρωσει κοντα 200 ευρω για τα edifier ΑΝ τα θελει για μουσικη τοτε ειναι απο τις -χειροτερες- επιλογες που μπορει να κανει. Αν παλι δεν θελει για μουσικη τοτε μια χαρα θα τον βολεψουν. 

Από τις χειρότερες επιλογές τα edifier?Ειλικρινά ή υπερβάλλεις λίγο?

Δημοσ.

Μια χαρά ισορροπημένο μπάσο βγάζουν. Αυτά τα λένε οι ντάπα ντούπα που νομίζουν ότι με μια ντουλάπα sub , επειδή σηκώνουν στον αέρα τα έπιπλα ακούνε μουσική 

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρά ισορροπημένο μπάσο βγάζουν. Αυτά τα λένε οι ντάπα ντούπα που νομίζουν ότι με μια ντουλάπα sub , επειδή σηκώνουν στον αέρα τα έπιπλα ακούνε μουσική 

χαχαχ σωστός, εσύ έχεις τα 530 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...