Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω δει άντρα πανέμορφο/παίδαρο με κοπέλα μέτρια και εύσωμη ...
μην χαρακτηρίζετε κανέναν αν δεν τον γνωρίσετε, μην θέτετε φραγμούς και ταμπελάκια ...

χαλαρώστε και απολαύστε

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ένα ξέρω. Μου το 'πε ένας φίλος πριν 1-2 μήνες, και το συνειδητοποίησα πολύ πρόσφατα.

Άνδρες για σεξ, θα βρεις πολλούς. Γιατί ο άνδρας θα πάει με κάποια που θεωρεί μέτρια, αλλά δε θα τα φτιάξει μαζί της.

Κι έτσι λύθηκε το μυστήριο "Γιατί με φλερτάρουν τόσοι αλλά την κάνουν με ελαφρά όταν δουν ότι θέλω σχέση". Γιατί δεν τους είμαι αρκετή.

Eχω την εντυπωση οτι το πας αναποδα. Οταν θες μονο σεξουαλικη επαφη κοιτας μονο την εμφανιση. Οταν θες κατι επιπλεον κοιτας και αλλα θεματα. Ισως απλα δεν ταιριαξατε με τα συγκεκριμενα ατομα. Και χωρις να θελω να σε θιξω , δευτερη φορα σημερα το λεω, εχω την εντυπωση οτι ενω δεν το παραδεχεσαι θες τοσο πολυ αυτην την επαφη που δεν δινεις σημασια στο αν ταιριαζεις η οχι με τον αλλον. Αυτο ομως ειναι ενα ειδος εκμεταλλευσης , σκεψου το..γιατι ουσιαστικα συμβιβαζεσαι με κατι που δεν ταιριαζεις για να καλυψει καποια σου αναγκη αλλη. 

Δημοσ.

Οκ, νομιζω πως πρεπει να αρχισω να βλεπω ξανα τηλεοραση...

Επιβάλεται

btw(Έχει και καλό σώμα από ότι έχω δει)

• Like 1
Δημοσ.

Eχω την εντυπωση οτι το πας αναποδα. Οταν θες μονο σεξουαλικη επαφη κοιτας μονο την εμφανιση. Οταν θες κατι επιπλεον κοιτας και αλλα θεματα. Ισως απλα δεν ταιριαξατε με τα συγκεκριμενα ατομα. Και χωρις να θελω να σε θιξω , δευτερη φορα σημερα το λεω, εχω την εντυπωση οτι ενω δεν το παραδεχεσαι θες τοσο πολυ αυτην την επαφη που δεν δινεις σημασια στο αν ταιριαζεις η οχι με τον αλλον. Αυτο ομως ειναι ενα ειδος εκμεταλλευσης , σκεψου το..γιατι ουσιαστικα συμβιβαζεσαι με κατι που δεν ταιριαζεις για να καλυψει καποια σου αναγκη αλλη. 

Δε με θίγεις, αλλά πραγματικά αυτό είναι που ψάχνω, το ταίριασμα. Δηλαδή, δεν θελω απλώς μια σχέση ως συντροφιά/ασφάλεια. Αλλά κάτι να με κρατήσει, να με γοητεύσει και τα γνωστά. Δεν εννοώ εμφανισιακά, εννοώ γενικά. Δεν έχω τύπο άνδρα φατσικά να με ελκύει, είναι λίγο δύσκολο να το εξηγήσω.

Anyway, δεν απογοητεύομαι γιατί στην τελική, για όλους έτσι είναι πάνω κάτω, αν κάτσουμε και το δούμε ψύχραιμα. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να κάνει μια όμορφη σχέση.

Δημοσ.

Εμ προφανώς δεν πάμε με ταμπελάκια "θέλω σχέση", "θέλω απλά πήδημα", "θέλω γάμο" κτλ
Γνωρίζεις τον άλλον, φλερτάρεις, ναι κάνεις σεξ και μετά βλέπεις πως προχωράει και πράττεις ά(να)λογα...

Δεν θα τον δεις και θα πεις α ναι αυτός θα ναι η σχέση μου

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

το θεμα ειναι να μην εχεις βρει το καταλληλο ατομο και να μην προχωρησετε για μαλακιες λογους ή χωρις λογο γιατι απλα καποιος απο τους 2 το εχει παρει λαθος!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα συνηθως επικρατει η συνηθεια...

Γι αυτο πρεπει ανα διαστηματα ενας απο τους δυο να δινει κατι το καινουργιο ή να κανουν διαφορετικα πραγματα που προηγουμενος δεν κανανε...

Καλο ειναι να μην δινουμε ολο μας το ειναι απο την αρχη...

Ας κρατησουμε κατι κρυφο, που θα μας κανει ο αλλος να του το δωσουμε....

Και μια ομορφη σχεση θελει πανω απο ολα σεβασμο προς τον αλλον και να τον εμπιστευεσαι...

• Like 4
Δημοσ.

Το κολλάω ειναι συχνο και το κακο ειναι οτι δεν συμπιπτει με ηλικιες, οποιο και αν ειναι το range η ανωριμοτητα στο ξέρω τι θέλω αλλά τελικα δεν ξερω ειναι πραγματικοτητα.

Πολλες φορες προτρεχουμε να κρινουμε χωρις να γνωριζουμε τον ανθρωπο ή τις προθεσεις του.

ΔΕΝ γνωριζουμε τον αλλον και δεν θα ξερουμε τι θελει, αν δεν του δωσουμε ευκαιριες και ανοιγματα. Ειδικα αν αυτο το ατομο σου φτιανχει το "κεφι".

Ειναι παρολογο πολλες φορες το πως κανουμε τα απλα πραγματα, περιπλοκα. Υπαρχει θελω ή δεν θελω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...