Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το να σε θέλουν δεν έχει τόση σημασία όσο το να μπορούν να σε κρατήσουν.

Τι σημαινει αυτο?? Σε κρατανε οσο θες εσυ..

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα με εκνευριζει αφανταστα η φραση "Θελω να κανω οτι θελω.." και οι διαφορες παραλαγες που παιζουν, ασε μας κουκλιτσα μου κανεις δεν κανει οτι θελει στη ζωη του.. Deal with it.. :P

Ασχετο αλλα ηθελα να το πω.. :P

Δημοσ.

Επιβάλεται

btw(Έχει και καλό σώμα από ότι έχω δει)

Έχει και μύτη που τελειώνει στο κούτελο.

37862CE92B49EB01A7ED5682869F8B00_0.jpg

356486.jpg

Ακόμα δε μπορώ να αποφασίσω πως πρέπει να νιώθω γι'αυτό.

Δημοσ.

το να σε θέλουν δεν έχει τόση σημασία όσο το να μπορούν να σε κρατήσουν.

ισχύει και γθα τις δυο μεριες......

Και δω κανει παιχνιδι πλεον ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα που ελεγα πριν......

Ενας ανθρωπος αισιοδοξος κ καλοσυνατος, οπως κ να χει σε κανει να αισθανεσαι ομορφα

Δημοσ.

Τι εχει η εμφανιση σου για σχεση? Μηπως εισαι πολυ προκλητικη? Να ξερεις πολλοι τρομαζουν και νομιζουν οτι θα τους παρατησεις στην πρωτη ευκαιρια etc. αν δειχνεις προκλητικη και heartbreaker.. :P

Κατ'αρχάς δεν είμαι fitgirl, ειμαι το αντίθετο.Από κει να καταλάβεις. Δεν είμαι προκλητική ουτε θεούσα. Φυσιολογική είμαι.

Δημοσ.

το φιτ γκριλ νομιζω οτι πηγαινε στη δημητρα

Ναι, το κατάλαβα, αλλά αφού λέει ότι ως φιτ γκερλ δε θα έχει πρόβλημα, τότε φαντάσου εμείς που δεν είμαστε, θα 'χουμε. Anyway, im just kiddin.

Η Σία πάντως είναι κούκλα...

Δημοσ.

Εγω δεν το θεωρω οτι ενας ωραιος αντρας γυμνασμενος κλπ δεν μπορει να παει/να κανει σχεση με μια κοπελα που να χει τα πιασιματακια της... Αλλα αυτο σπανια θα το δεις να γινετε με γυναικα..

Πχ αν μιλησω για μενα θα το κανα... Αν τα βρισκαμε... Η εμφανιση ειναι το 30% της υποθεσης μετα απο καποιο καιρο....

• Like 1
Δημοσ.

Μα κι εγώ έχω κάνει σχέση με αθλητή. Μη με ρωτάς τι μου βρήκε, εγώ πάντως δεν τον ήθελα για τους κοιλιακούς αλλά γιατί είχε δηλητηριάσει το μυαλό μου.

Δημοσ.

Κοιτα δεν πρεπει να πηγαινεις με γκολ απο τα αποδυτηρια...

Μπορει να του εβγαζες κατι που τον εκανε να θελει να ναι μαζι σου...

Απλα εσυ ποτε να μην το καταλαβες ή να μην δεν στο ειπε αυτος..

Δημοσ.

Κοιτα δεν πρεπει να πηγαινεις με γκολ απο τα αποδυτηρια...

Μπορει να του εβγαζες κατι που τον εκανε να θελει να ναι μαζι σου...

Απλα εσυ ποτε να μην το καταλαβες ή να μην δεν στο ειπε αυτος..

Μετάφραση αυτό με το γκολ.

Ναι, ήθελε να 'ναι μαζί μου, δε με νοιάζει για ποιόν λόγο. Και για κείνον ήμουν όμορφη, έξυπνη, γλυκειά κτλ. Και γι'αυτό κι εγώ προσπαθούσα να γίνομαι καλύτερη. Καλή του ώρα όπου και να 'ναι. Χωρίσαμε για τεχνικούς λόγους.

Δημοσ.

Μωρε μικροτερη οντως δεν πηγαινα ετσι. Τωρα φυσαμε και το γιαουρτι. Ενταξει, κυκλους κανουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...