Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το κανετε fitgirls το topic plz, δεν θα αντεξω να δω αλλα τετοια προτυπα και μυς... :P

+1 Ξαναγυρνάμε στις ανθρώπινες σχέσεις και στις γνωριμίες μέσω net. Λοιπόν, δεν ξέρω τι συναντούν οι straight άνδρες μέσα σε dating sites, πάντως εμείς οι γυναίκες μάλλον προτάσεις για...γρήγορο σεξ. Και κυρίως από πολύ μεγαλύτερους άνδρες.

Κάποιος από εσάς που χει δοκιμάσει, μπορεί να μας πει τι παίζει με τις κοπέλες εκεί μέσα;

• Απαντ. 694
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεκτο ο τυπος γυναικας που δεν σου αρεσει, αλλα δεν πρεπει να βαζεις ταμπελα καλοζωιας, δεν γνωριζεις τα αιτια που μπορει καποιος να ειναι υπερβαρος. Εχω δει πολλες φορες στρατιωτες φετες να βγαινουν κουβαδες, λογω στεναχώριας, βαρεμαρας κλπ. Επισης το τσιμπημένο μια χαρα ειναι, γυναικα διχως πιασίματα δρομος χωρις σηματα :P

Galatea οσον αναφορα να "δεθεις" με καποιον που εχεις συμβιβαστει ειναι λογικο, ισως να το αγαπησεις αυτο το ατομο. Αλλα λογο συνηθειας, μπορει να υπαρχει η αγαπη αλλα οχι ο ερωτας. Ειναι δυο διαφορετικα συναισθηματα που για να κρατήσει κατι υγιής πρεπει να συνυπαρχουν.

μιλάω για υγιείς ανθρώπους με ανθυγιηνες συνήθειες. Οχι για τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας φυσικά.

Απλά δεν δέχομαι τον τρόπο ζωής τους.

Δημοσ.

Eσεις ειστε πολυ πιο υποκριτες απο εμας. Δεν συμφωνω.. η γυναικα εχει μαθει να λειτουργει πιο διπλωματικα , ψαχνει την καταλληλη ευκαιρια να στην κανει , ο αντρας ειναι πιο θρασυς , στην κανει μπροστα σου.. απλα σε εμας εχει βγει το ονομα γτ ειμαστε πιο .... κρυψινους.

Ανάποδα τα έχεις καταλάβει τα πράγματα:

Τα τονισμένα «μαύρα», είναι ίσως ο ορισμός τής υποκρισίας, ενώ τα «κόκκινα» δηλώνουν ευθύτητα.

Ο θρασύς, αυτός πού «στην κάνει μπροστά σου» (άρα, όχι «πισώπλατα»...), είναι το ακριβώς αντίθετο τού υποκριτή.

Από την άλλη, σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, διπλωμάτης και κρυψίνους, λέγεται ακριβώς ο υποκριτής, απλώς επιλέγοντας ...politicaly correct όρους.

Δεν έχω στοιχεία για να στηρίξω, ούτε και με απασχολεί να το κάνω, το αν οι άντρες ή οι γυναίκες είναι κατά πλειοψηφία περισσότερο ή λιγότερο υποκριτές. Σχολιάζω μόνο τα δικά σου λεγόμενα και λέω ότι αυτοαναιρείσαι. 

• Like 4
Δημοσ.

Το αλλο που το βαζετε οτι καθε γυναικα γνωριζει εναν αντρα πχ με σκουραρικια, να χει λιγη κοιλιτσα και αλλα ..

Να της κινει το ενδιαφερον, να κανουν σχεση και μετα να στο γυρναει, λεγοντας. Ε μηπως να εβγαζες τα σκουραρικια, μηπως να κανεις διαιτα, μηπως να κουρευτεις ετσι και σε κοτσαρει μια φωτο απο ενα περιοδικο... Το μηπως γιατι το εβαλα....Απλα το απαιτουν...

Και πως γινεται μολις χωρισεις, να αλλαξεις, επειδη το θες, να την συναντησεις, να δεις οτι αυτη παρεμεινε οπως την αφησες. Αυτη να εχει λιγο το βλεμμα της κουκουβαγια ομως....

• Like 1
Δημοσ.

Το αλλο που το βαζετε οτι καθε γυναικα γνωριζει εναν αντρα πχ με σκουραρικια, να χει λιγη κοιλιτσα και αλλα ..

Να της κινει το ενδιαφερον, να κανουν σχεση και μετα να στο γυρναει, λεγοντας. Ε μηπως να εβγαζες τα σκουραρικια, μηπως να κανεις διαιτα, μηπως να κουρευτεις ετσι και σε κοτσαρει μια φωτο απο ενα περιοδικο... Το μηπως γιατι το εβαλα....Απλα το απαιτουν...

Και πως γινεται μολις χωρισεις, να αλλαξεις, επειδη το θες, να την συναντησεις, να δεις οτι αυτη παρεμεινε οπως την αφησες. Αυτη να εχει λιγο το βλεμμα της κουκουβαγια ομως....

Όταν διαλέγεις κάποιον , τον διαλέγεις γιατί σ'αρέσει κι όχι επειδή θα σ'άρεσε αν τον άλλαζες. Κρίμα που δεν το καταλαβαίνουν πολλοί.

Είναι διαφορετικό να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και να θέλουν κι οι δύο να γίνονται καλύτεροι για τη σχέση τους. Αυτό είναι σεβασμός.

• Like 1
Δημοσ.
Λοιπόν, δεν ξέρω τι συναντούν οι straight άνδρες μέσα σε dating sites, πάντως εμείς οι γυναίκες μάλλον προτάσεις για...γρήγορο σεξ.

σιγα..

Δημοσ.

Αυτο επειδη πολλες φορες δεν κατανοουμε οτι οταν μας αρεσε ενας ανθρωπος στην αρχη, ηταν επειδη μας αρεσε με τα καλα του και τα "ασχημα" του. Οταν αφαιρεις τα ασχημα του, δλδ ενα κομματι του χαρακτηρα του, παυει να ειναι αυτο που σου αρεσε. Βεβαια πολλες φορες οντως υπαρχει βελτιωση, αυτη που σε κανει απο μονος σου να αισθανεσαι καλυτερα και θες να εισαι το καλυτερο που μπορεις να εισαι.

Δεν υπαρχει το τελειο αντικειμενικα, υπαρχει το τελειο για μενα..ολο το πακετο με τα καλα και τα κακα. Π.χ. Η γυναικα πρεπει να χει μια τρελα μεσα της, να χει σασπενς. Αν παραειναι ηπια η συμβιωση τοτε πεθαινει το αισθημα και γινεται συνηθεια. Το φλερτ πρεπει να ναι καθημερινο και να την "κερδιζεις" καθε μερα ενω ειναι δικια σου. Τιποτα στη ζωη δεν ειναι δεδομενο και γιαυτο δεν πρεπει να αφηνουμε τιποτα στη τυχη του. Η γυναικα θελει να νιωθει γυναικα οχι μονο στην αρχη, αλλα και στη συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται αυτό και πάντα έλεγα την εξής φράση ως νόρμα ζωής "είμαι αυτό που είμαι και όχι αυτό που θέλει αυτός να είμαι"
Μετά απλά ταράσσονται τα όρια του σεβασμού

• Like 1
Δημοσ.

Απλά τα πράγματα. Γνωρίζω κάποιον με την κοιλίτσα του, τα μούσια του κλπ. ΈΤΣΙ με κέρδισε, δεν θα προσπαθήσω να τον αλλάξω. Αλλά ούτε κι εκείνος να προσπαθήσει ν'αλλάξει εμένα.

Η κατανόηση λοιπόν κ ο σεβασμός είναι 2 βασικοί παράγοντες που θα δώσουν γερή βάση σε μια σχέση (οποιουδήποτε είδους).

Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

σιγα..

Φτιαξε γυναικειο προφιλ σε κανα τετοιο site και θα δεις. Δεν ειναι οτι επιλεγουν να στην πεσουν. Copy paste μηνυματα πεφτουλιας κι οποια τσιμπησει.

Δημοσ.

Εννοείται αυτό και πάντα έλεγα την εξής φράση ως νόρμα ζωής "είμαι αυτό που είμαι και όχι αυτό που θέλει αυτός να είμαι"

Μετά απλά ταράσσονται τα όρια του σεβασμού

Αυτοβελτιωση να υπαρχει, αλλα επειδη το θες εσυ, οχι επειδη στο επιβαλουν. Αν το αλλο ατομο σου βγαζει το καλυτερο που μπορεις να εισαι, γιατι να μην γινεις? Οπως πολλες φορες σε φιλικα ζευγαρια..Η κοπελα να βγαινει πενα και ο αλλος σαν λετσος με φορμα και σπορτεξακι. Η κοπελα εδωσε σημασια και εγινε ωραια για σενα, εσυ βγηκες οπως να ναι, αυτο δειχνει ελειψη σεβασμου γιατι δεν ενδιαφερθηκες και εσυ να εισαι ενταξει απεναντη της. Αυτες οι λεπτομεριες πολλες φορες δειχνουν αρκετα.

• Like 5
Δημοσ.

Φτιαξε γυναικειο προφιλ σε κανα τετοιο site και θα δεις. Δεν ειναι οτι επιλεγουν να στην πεσουν. Copy paste μηνυματα πεφτουλιας κι οποια τσιμπησει.

δηλαδη εσυ εχεις φτιαξει προφιλ σε τετοια σιτες και ξερεις οτι ετσι γινεται;

Δημοσ.

Αυτοβελτιωση να υπαρχει, αλλα επειδη το θες εσυ, οχι επειδη στο επιβαλουν. Αν το αλλο ατομο σου βγαζει το καλυτερο που μπορεις να εισαι, γιατι να μην γινεις? Οπως πολλες φορες σε φιλικα ζευγαρια..Η κοπελα να βγαινει πενα και ο αλλος σαν λετσος με φορμα και σπορτεξακι. Η κοπελα εδωσε σημασια και εγινε ωραια για σενα, εσυ βγηκες οπως να ναι, αυτο δειχνει ελειψη σεβασμου γιατι δεν ενδιαφερθηκες και εσυ να εισαι ενταξει απεναντη της. Αυτες οι λεπτομεριες πολλες φορες δειχνουν αρκετα.

Αααααααααααααααααααααακριβώς.

δηλαδη εσυ εχεις φτιαξει προφιλ σε τετοια σιτες και ξερεις οτι ετσι γινεται;

Ειχα στο παρελθον, από apps στο κινητό. Έχω να ασχοληθώ πάνω από χρόνο γιατί ήταν μάταιο. Δεν ξέρω αν μπορείς να γνωρίσεις όντως κάτι αξιόλογο εκεί μέσα. Αλλά επειδή εγώ το βλέπω ως κοπέλα, γι'αυτό ρωτάω τον ανδρικό πληθυσμό, μιας κι ο ts είναι άνδρας και κάτι μου λέει ότι το γυναικείο κοινό διαφέρει εκεί μέσα καλώς ή κακώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα στο παρελθον, από apps στο κινητό. Έχω να ασχοληθώ πάνω από χρόνο γιατί ήταν μάταιο. Δεν ξέρω αν μπορείς να γνωρίσεις όντως κάτι αξιόλογο εκεί μέσα. Αλλά επειδή εγώ το βλέπω ως κοπέλα, γι'αυτό ρωτάω τον ανδρικό πληθυσμό, μιας κι ο ts είναι άνδρας και κάτι μου λέει ότι το γυναικείο κοινό διαφέρει εκεί μέσα καλώς ή κακώς.

ωραια, ειχες αππς. σου στελνανε οι ανδρες εκει περα μηνυματα μονο για να κανουν σεξ μαζι σου;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...