patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ναι ρε, αυτες θελουν εξασφαλισμενο σπιτι για να ρθουν ελλαδα να κατσικωθουν στην πλατη σου, χωρις διαβεβαιωσεις δεν ερχονται, αν ειναι ηδη ελλαδα, καποιο λογο θα χουν (αντρα/δουλεια/whatever), για να μην μιλησω για συναδελφο του αδερφο μου που παντρευτηκε μια τετοια και λιγο καιρο μετα τον βρηκαν καμμενο μες στο ιδιο του το σπιτι και ακομα δεν βγηκε ακρη τι και πως Συνήθως αυτοί που τα λένε αυτά δεν ξέρουν τι θέλουν (σαν γκόμενες ένα πράγμα). Δύσκολες -> Ελλεεινίδες, καριόλες Εύκολες -> πουτ@νες Ας αποφασίσουν τι θέλουν και βλέπουμε... α και να μας πουν πως σκοπεύουν να μεγαλώσουν τις κόρες τους, μπας και σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος και δεν παιδεύονται οι Έλληνες του μέλλοντος. τωρα μιλας ωραια και θα συμφωνησω
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 http://www.imdb.com/title/tt0405422/ Ελπίζω μόνο την κόρη σου να την μεγαλώσεις ως φιλελεύθερη, ανοιχτόμυαλη Σκανδιναβή και όχι ως συντηρητική Ελληνίδα, για να μην παραπονιέται ο cool11 του μέλλοντος. Μπαίνει και εδώ ο cool11? για να μην μιλησω για συναδελφο του αδερφο μου που παντρευτηκε μια τετοια και λιγο καιρο μετα τον βρηκαν καμμενο μες στο ιδιο του το σπιτι και ακομα δεν βγηκε ακρη τι και πως 3
Vasilius Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Sargath καλησπέρα, Τι κάνεις man ? Επειδή βλέπω ότι έχεις βομβαρδιστεί από ένα κάρο συμβουλές και τακτικές κ μπλα μπλά, know one thing, η τελική απόφαση του τι θα κάνεις κτλ είναι δικιά σου . Best tactic is one step at a time . Ξεκίνα από το να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να του αρέσεις . Βρες τα αρχικά ΜΕ τον εαυτό σου. Αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία . Χωρίς αυτά δεν πας κάπου και εάν πας θα πέσεις στα βράχια. Η μισή δουλειά είναι η αρχή Φτιάξε 2-3 λίστες μουσικής να παίζουν για να ξεκινά η μέρα σου καλά όταν ετοιμάζεσαι πριν βγεις έξω ή όταν ξυπνάς. Φτιάξε μια chillin για αργότερα και μια βραδυνή για να γουστάρεις . Αν βαριέσαι να φτιάξεις δες στο youtube/κασετόφωνο υπάρχουν πολλές έτοιμες από άλλους . Αν ακούς π.χ μόνο ένα-δύο genres μουσικής, δοκίμασε και άλλα , μην μένεις σε αυτά . Αφού το κάνεις αυτό θα δεις πως το κέφι σου και η διάθεσή σου θα αλλάξουν, γέμισε την ημέρα με μικρά πράγματα. Λίγο λίγο, ακόμα και πράγματα που δεν έχεις διανοηθεί να κάνεις , π.χ μαγείρεμα / καθάρισμα (καλό ε Αν δεν έχεις σκύλο, και μπορείς να συντηρήσεις από θέμα λεφτών και χρόνο, πάρε έναν . Αυτός θα σε αγαπήσει 100% . Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα και έγνοιες και είναι κλεισμένος στην δική του διάσταση να το θυμάσαι αυτό . Φόρεσε το δικό σου χαμόγελο και περπάτα έξω , ξεκίνα λίγο τρέξιμο ή ποδήλατο (βάλε μουσική παράλληλα) και απλά γράφτα όλα στα @@ σου για αρχή . Και ξεκίνα από το να χαιρετάς κάποιον με ένα χαμόγελο και ας μην την/τον γνωρίζεις . Χωρίς να πλησιάσεις για κουβέντα κτλ. Μέρα με τη μέρα θα δεις ότι και αυτοί που στην αρχή ίσως δεν σου απαντήσουν στον χαιρετισμό και σε κοιτάνε περίεργα ή μίζερα , θα αρχίσουν να χαμογελάνε και αυτοί και να σε χαιρετάνε (απλά και ανθρώπινα). Κάνε αυτά για αρχή σε παρακαλώ . Υ.Γ Επίσης Μην αναπολείς την Αγάπη.... https://www.youtube.com/watch?v=M902ZJHzaLE και για να χαμογελάσεις Instantly , δες αυτό εδώ https://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU Και όσον αφορά για το μπλα μπλα, για να απομυθοποιήσουμε κάτι ..... https://www.youtube.com/watch?v=ioQZrMQegj4 4
Zein Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Για πολυ συγκεκριμενους λογους -και ομως,οχι για playering- τον τελευταιο καιρο κανω διαφορα πειραματα με dating sites και νομιζω εχω φτασει σε μερικα ενδιαφεροντα συμπερασματα. Δοκιμασα το POF με 2 διαφορετικα προφιλ. Το ενα ειχε σουπερ φωτογραφιες απο εναν ηθοποιο σε μια μακρυνη χωρα που δε τον ξερει ουτε η μανα του. Του αλλαξα τα φωτα με το φωτοσοπ οπως και να εχει για ευνοητους λογους. Το αλλο ειχε νορμαλ-μετριες φωτογραφιες, το μεσο αρσενικο που θα δεις στο δρομο δηλαδη. Ξανα παλι εκανα φωτοσοπιες για να μην εκτεθει κανεις. Οπως και να εχει τα προφιλ θα τα διεγραφα στο τελος του πειραματος, οπως και εκανα. Σε αυτα τα 2 προφιλ εκανα και απο 2 διαφορετικες παραλλαγες στο κομματι about me. Οπου λεω προφιλ αυτο εννοω, το about με κομματι. Τελειο προφιλ = ενδιαφερον προσωπικοτητα, δυνατες σπουδες, δουλεια κτλ. Μετριο-κενο προφιλ = "οκ" προσωπικοτητα, νορμαλ ή και καθολου σπουδες, καθημερινη απλη δουλεια, λιγο βαρεμαρα, καμποση ρηχοτητα. Λοιπον εχουμε και λεμε: 1Α) Ωραια φωτο / τελειο προφιλ: Με αυτο το προφιλ δεν ασχοληθηκα και πολυ. Απλα τα μηνυματα μου ερχοντουσαν απο μονα τους και απο κατι μοντελαρες αλλο πραγμα. Μιλαμε για πανικο. Σε αυτο το προφιλ μου ερχοντουσαν μονο μηνυματα απο γυναικες που βλεπεις στην τηλεοραση και στα περιοδικα ενα πραγμα βεβαια. Εστελνα κατι σχετικο με το προφιλ της η καμια ατακα που εβρισκα online και γεμιζε το inbox. 1Β) Ωραια φωτο / μετριο-κενο προφιλ: Σε αυτο το προφιλ για καποιο λογο μου ερχοντουσαν περισσοτερα μηνυματα απο το προηγουμενο. Εδω εστελνα απλα ενα "γεια", ακομα και σε γυναικες που λεγανε οτι οποιος του στειλει "hi" θα τον διαγραψουν αμεσως. ναι καλα χαρ χαρ.. Αναγκαστηκα να κλεισω το λογαριασμο νωριτερα απο οσο ηθελα επειδη με πιασανε τυψεις. Καποια στιγμη εφτασα να μιλαω με ενα 10αρι και μεσα σε 10 λεπτα διαλογου (ουτε καν μιλαγα, πιο ρηχος και απο τοιχος εντωμεταξυ) αρχισε να με ρωταει τι κανω το βραδυ και αμα ημουνα κοντα να βγαιναμε να τα λεγαμε. Ελπιζω να μην ηθελε να κλεψει κανα νεφρο, τι να πω. Παμε τωρα στο δευτερο μερος του πειραματος. 2Α) Μετρια φωτο / τελειο προφιλ: Ελαχιστες απαντησεις, μηδεν μηνυματα απο αλλες χωρις να στειλω εγω πρωτος. και εστελνα σχεδον οτι εστελνε και ο σουπερ τελειος υπεργαμαουα 1Α. Παρατηρουσα οτι για καποιο λογο μπαινανε στο προφιλ και φευγανε γρηγορα χωρις καν να το διαβασουν. Οσες απαντησεις επαιρνα θελανε πολυ ζορι και κυνηγι. ουφ. 2Β) Μετρια φωτο / μετριο-κενο προφιλ: Παλι ειχα μηδεν μηνυματα απο αλλες χωρις να στειλω εγω πρωτος , αλλα παραδοξως ειχα λιγες παραπανω απαντησεις απο οτι στο προηγουμενο πειραμα. Οχι κατι τρελο δηλαδη αλλα λιγο καλυτερα. Σε αυτο το σημειο πρεπει να πω οτι εκανα μικρες αλλαγες στα προφιλ ως προς το οπτικο κομματι και εβαζα ειτε πιο selfies ειτε πιο κοινωνικες φωτογραφιες, με αθληματα κτλ. Συμπερασματα: 1) Αν δεν εχεις μια αλφα εμφανιση ξεχνα το online dating. Λυπαμαι, ειναι η πικρη αληθεια. Μην ακους οσες λενε οτι ενδιαφερονται για μυαλο,χαρακτηρα κτλ. Ναι και αυτα μετρανε αλλα μπροστα σε εναν μοντελο με φετες τα πτυχια σου και καλη σου προσωπικοτητα ερχονται δευτερα. 2) Το καλο και ενδιαφερον παιδι χανει οικτρα μπροστα στο "κακο παιδι" χωρις ενδιαφεροντα. Αυτο ειναι γενικα γνωστο και απο το offline dating αλλα για καποιο λογο online ισχυει πολυ παραπανω. Ισως εμπνεει κανα μυστηριο αλλα το πολεμικες-τεχνες προφιλ επαιρνε πολλα παραπανω views απο το διαβασμα-προφιλ. 3) Οι φωτογραφιες που σε δειχνουν να κανεις δραστηριοτητες σου αυξανουν τα μηνυματα στο inbox σου. Με τις selfies δε τσιμπαγα τιποτα. Με φωτογραφιες που εδειχνα μασκοφορους τυπους να κανουν ορειβασιες, snowboarding κτλ ανεβαινε η επιτυχια. 4) Στα online dating και οι αντρες και οι γυναικες μπαινουν για εναν και μονο εναν σκοπο. Και οχι, αυτος δεν ειναι ουτε για να κανουν φιλους, ουτε για να γνωρισουν ενδιαφερουν προσωπικοτητες. Μπαινουν για να σκιστουνε.! Και σε αυτο το παιχνιδι, οπως ειπαμε και στο (1) νικαει η εμφανιση , ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Να στελνεις μηνυματα σε προφιλ γυναικων που λενε οτι ψαχνουν για μακροχρονια σχεση , οτι δεν ειναι ευκολες, οτι δε μπορουνε τα hi κτλ αλλα θελουν κατι πιο βαθυ, και μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να προτεινουν οι ιδιες ραντεβου για ποτο και "μετα βλεπουμε". Και οχι δε τις κατηγορω, μαγκια τους! Απλα πολλοι το ξεχναμε αυτο ποιοι, ή μαλλον ΠΟΙΕΣ εχουν τη δυναμη σε αυτο παιχνιδι... 9
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ωραιο ποστ φιλε. Αν έκανες ολο αυτό το πειραμα και δεν βαρέθηκες μπράβο σου! Αυτό πρέπει να γινει και στικυ βασικα να τους το πετάμε κάθε φορά που λενε τις μαλακιες τους. Οι γκομενες κοιτάνε προφανως την εμφάνιση αρχικά είναι γνωστο αυτό. Τα αλλα τα λενε προφανως για να μην τις πεις ευκολες κτλπ εδώ εγω δεν ειχα πει πως ειχα μια από τη δουλεια που μας το επαιζε ότι εγω κοιτάω χαρακτήρα κτλπ και μετα ακουσα πως γουσταρε έναν τυπο 2 μέτρα που ηταν φετες βεβαια γυμνασμένος (πολύ περισσοτερο από μένα) μελαχροινος με γένια κτλπ (εδώ δεν εχω να ζηλέψω κάτι) και εγω μελαχροινος είμαι αρρενωπος με γένια ουτε κοντος είμαι 1.80 υψος έχω. Μετα την δουλεύαμε βεβαια και μας ελεγε μαλακισμένα για πλάκα και καλά. Νομιζουν μερικές ότι θα κρυφτουν πισω από το δάχτυλο τους δεν γινεται καλυτερα να είναι ειλικρινείς για να ξέρουμε και εμεις τι θέλουν ακριβως και να μην παιδευόμαστε άδικα. Θες εμφάνιση και κοιλιακους? ωραια πες το να ξέρουν οσοι ΔΕΝ είναι του αθλήματος να μη χάσουν τσάμπα το χρονο τους με σενα. Ειμαι ΥΠΕΡ-μαχος αυτης της θέσης οποια δεν ξέρει τι θελει και άλλα λεει και αλλα κανει δυστυχως ενώ μπορει να μην είναι κακο κοριτσι θα την αντιπαθήσω γρηγορα. 1
Zein Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Aυτο ακριβως φιλε! Παρεπιπτοντως υπαρχει και αυτο το πολυ ενδιαφερον πειραμα απο εναν πιο καμμενο απο εμενα με πολυ ελευθερο χρονο: https://sirtyrionlannister.wordpress.com/2015/10/28/pof-experiment-study-2/ Oπως και να εχει μας φαινεται περιεργο ολο αυτο επειδη για καποιον ακατανοητο λογο εχει περασει στην κοινωνια η λαθος αντιληψη οτι ο αντρας ειναι ο κυνηγος και η γυναικα το θηραμα, οτι ο αντρας θα κανει την κινηση και η γυναικα θα τον ακολουθησει σαν αβουλο ον. Αυτο εχει μια λογικη να συνεβαινε σε παλιες αυστηρες κοινωνιες που οι γυναικες δεν ειχαν την επιλογη ουτε με ποιον θα βγουν ουτε ποιος θα τους αρεσει ουτε τιποτα. Πλεον ομως -και ευτυχως δηλαδη- εχουμε φυγει απο αυτο το επιπεδο των σπηλαιων και εχουν και αυτες..δικαιωμα στο ποιον η οχι να γουσταρουν οπως και εμεις εχουμε αντιστοιχα δικαιωμα στο ποια η οχι μας αρεσει. Οπως και να εχει, το θεμα ειναι πως δεν το παιχνιδι το ελεγχει ΕΞΑΡΧΗΣ 100% η γυναικα επειδη αυτη ειναι που θα σου κανει η οχι αποδεκτη την κινηση! Κατι αλλο τωρα που λιγο πολυ εχουμε παρατηρησει ολοι: Μια εμφανισημη γυναικα με προσωπικοτητα/μυαλο κτλ ειναι μια ευτυχισμενη γυναικα και μπραβο της. Μια εμφανισημη γυναικα χωρις προσωπικοτητα (πχ βαρετη μεχρι τελικης πτωσεως) ειναι μια ανασφαλης γυναικα η οποια θα κανει τα παντα για να δειξει σε ολους οτι ειναι επιλεκτικη ,οτι εχει γουστο, οτι εχει μυαλο. Και για αυτον ακριβως τον λογο θα αρχισει να λεει τις παπαριες οτι ειναι "εγγεφαλικη" (γελανε και τα τσιμεντα) ,θα ανεβαζει φωτογραφιες με φιλους της να δειχνει οτι ειναι δημοφιλης και αποδεκτη κτλ κτλ. Προφανως αυτο το κανει λογω ανασφαλειας για να γεμισει αυτο που τις λειπει , γιατι αλλιως δε βγαζει κανενα νοημα να γνωριζει οτι ολοι της οι αντρες φιλοι την κανουν παρεα μπας και την πηδηξουν και να μη νοιωθει ασχημα. Και επειδη δε ξερει πως να κοιταξει παραπερα θα πεσει στον καθε κοιλιακο και κακο παιδι φαση. Απο την αλλη τωρα, μια λιγοτερο εμφανισημη γυναικα ΜΕ πολυ μυαλο και προσωπικοτητα προφανως και θα προτιμησει τον φετες αλλα θα κοιταξει και τον λιγοτερο-φετες επειδη εχει την ικανοτητα αυτη που δεν εχει η απο πανω. Και αυτη ανασφαλης ειναι και θα θελει να ακουει οτι ειναι ομορφη, εμφανισημη κτλ, αλλα εχει αλλο επιπεδο ανασφαλειας. Πολλα ειδη γυναικων τι να πω. Τουλαχιστον με εμας ειναι πιο απλα τα πραγματα και ειμαστε απλα ειλικρινεις: θελουμε αυτη με τα μεγαλυτερα βυζια Και οντως μακαρι να λεγανε και αυτες αυτο που πραγματικα θελανε να τελειωνε ολη αυτη η μπιζνα-παπαρια με τα dating sites. 2
DDevil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Η γυναικα μπορει να μην την πέσει και για ακομα έναν λογο .... ότι φοβάται την απορριψη ενώ για σενα λεει δεν πειράζει άντρας είναι αυτή είναι η δουλειά του ενώ για μενα είναι προσβολή να μην αρέσω. Δοκιμασε να απορριψεις γυναικα και αμα δεν σε καταστρεψει ..... εχω δει απίστευτα σκηνικα τυπισσα να κάνει διπλο προφιλ να βάζει άλλη φωτογραφια να μου την πέφτει (παλια στο μσν) και αυτή τελικα να είναι η πρώην μου που χώρισα!!!! Και μια ωραια μπορει να είναι ανασφαλής. Για μένα κτυπάς και χάνεσαι. Για να κλέψεις την πρωτοβουλια της διαλογης που έχουν αυτές. Όταν κτυπάς οποτε θες εσυ και μετα εξαφανίζεσαι τοτε την πρωτοβουλια την έχεις εσυ. Πχ σου εκανα προταση δεν ηθελες εκανες την δυσκολη εγω γινομαι λούης μην περιμενεις να κάτσω και να πάω με τα νερα σου και να προσπαθήσω παραπανω κτλπ εγω τουλάχιστον εχω περάσει σε αυτή τη φάση. Τωρα παλι προχθες γνωρισα καποια εκτος (γιατι από το Ιντερνετ εχω σταματησει να κανω παιχνιδι εκανα τις καλες εποχές φιλε που επαιζε το τσατ του MAD και γινοταν χαμος εκει μεσα ανα μήνα εβγαζα και άλλη) τωρα είναι νέκρα το έχουν συνηθισει αυτό το παιχνιδι. Γνωρισα που λες κάποια μιλησαμε μου ειπε ονομα κτλπ την βρηκα μετα στο φβ γιατι ξαναπέρασα από το μαγαζι και δεν την πέτυχα λεω τωρα που να πηγαινω συνεχεια από εκει κατσε να της στειλω αιτημα από φβ και ένα μηνυμα να θυμηθεί ποιος είμαι (που εχω και φωτο) φιλε αυτή τωρα αμα δεν απαντησει τελειωσε ουτε ασχολουμαι ξανα. Ουτε από το μαγαζι ξαναπερνάω ... αξιοπρέπεια πάνω από όλα! Πάω για άλλες μετά. Οσο για το Ιντερνετ .... εποχές 2005-2011 ηταν καλή φαση. Εβγαζες για πλάκα γκομενα από εκει παιζει να έχω βγει πάνω από 20 ραντεβού δεν τα μετρούσα κιολας! Μονο από τα τσατ! Χώρια τις γνωριμίες εκτος ιντερνετ. Υπηρχε προοπτικη όμως ρε φιλε εβλεπες ότι η κοπελα ειχε μπει για να ψαχτεί ! Λιγο στο πριβέ και μετα από κανα 20λεπτο περνούσαμε στο μσν... σε εβλεπα με εβλεπες αρεσες ο ένας στον άλλον τέλος ... κινητο και εξοδος. 2-3 μέρες υποθεση. 2
agamoi-thytai Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 4) Στα online dating και οι αντρες και οι γυναικες μπαινουν για εναν και μονο εναν σκοπο. Και οχι, αυτος δεν ειναι ουτε για να κανουν φιλους, ουτε για να γνωρισουν ενδιαφερουν προσωπικοτητες. Μπαινουν για να σκιστουνε.! Και σε αυτο το παιχνιδι, οπως ειπαμε και στο (1) νικαει η εμφανιση , ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Να στελνεις μηνυματα σε προφιλ γυναικων που λενε οτι ψαχνουν για μακροχρονια σχεση , οτι δεν ειναι ευκολες, οτι δε μπορουνε τα hi κτλ αλλα θελουν κατι πιο βαθυ, και μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα να προτεινουν οι ιδιες ραντεβου για ποτο και "μετα βλεπουμε". Και οχι δε τις κατηγορω, μαγκια τους! Απλα πολλοι το ξεχναμε αυτο ποιοι, ή μαλλον ΠΟΙΕΣ εχουν τη δυναμη σε αυτο παιχνιδι... Αφού είχες το χρόνο να το κάνεις μπράβο σου.Κρατάω το bold. 1
alxlightning Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ^ δεν εβαλες χιχιχι δεν το ειπα με υφος χιχιχι, το ειπα με παρα πολυ στεγνο καταφατικο υφος. δε βρισκω αστεια τα δεδομενα τα οποια θελησε να εξετασει κανεις με τα συγκεκριμενα "πειραματα" και προβληματικα σε πολλα επιπεδα στεναχωριεμαι και αγχωνομαι 1
Zein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ποιος ειπε οτι ειναι αστεια τα δεδομενα? Ισα ισα ειναι πολυ σοβαρα. Εδω μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες καταριψεις μυθων που θα σωσουν πολυ κοσμο απο το να ξημεροβραδιαζεται σε τετοιες σελιδες ή ακομα χειροτερα, και να πληρωνει με την ελπιδα οτι αν το προφιλ του πχ βγαινει πρωτο ή μπορει να κανει πολλα τσατ τοτε θα πετυχει. Κοσμο προσπαθουμε να σωσουμε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χωρίς βέβαια καμία ουσιαστική και σοβαρή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ έρευνα, απλώς κάτι που εσύ θεωρείς ως έρευνα.
ADHD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ψήνομαι να βγαλω μια pic σε φαση ειμαι σε lan παιζω ολη μερα csgo και να κανω το πείραμα να δουμε χιχιχιχχιχ.
Zein Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Σου κανει? https://sirtyrionlannister.wordpress.com/2015/10/28/pof-experiment-study-2/ Απλα ηθελα να το δω με τα ματια μου. Ειχα ενα δειγμα περιπου απο 100 ατομα. Μακαρια να ειχα απο 1000. Και μακαρι να ειχα το χρονο να ανελυα ολες τις μεταβλητες (κοινωνικο μπαγκραουντ, τοπος, ποτε γραφτηκε σαν μελος κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις