Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη οσοι πανε στα κλαμπς ειναι εξωγηινοι? Ή ειναι αυτοι που το παιζουν κλαρινογαμπροι, ειτε βρισκεις μονο γυναικες απομακρες? Δεν ξερω αλλα βλεπω απο πολλα παιδια μια μοναχικοτητα, ενα φοβο... Γιατι δεν το βλεπεις αλλιως, οτι ψαχνει απο καποιον να πιαστει να νιωσεις σιγουρη. Μηπως αυτο δειχνει ανασφαλεια προς το εγω σου? Υ.Γ: galatea δεν σου επιτιθομαι προσωπικα, γενικα μιλαω. Μην παρεξηγηθουμε κιολας, αλλωστε δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ψαχνω να πιαστω. Εχω συνηθισει τη μοναξια την ολικη. Οχι μονο απο σχεση δηλαδη, αλλα απο οικογενεια, φιλους, σχεση. Κι επειδη ειμαι σε περιεργη και μεταβατικη φαση στη ζωη μου, δεν ειμαι στη φαση να βγαινω με 15 για να χω καλα στατιστικα....
mathsrule Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν θες δεσμεύεσαι και σε μονόπλευρο έρωτα, σε σχέση, σε αρραβώνα, σε γάμο, με 1 παιδί, με 5 παιδιά, μετά θάνατον... Αν πάλι δε θες να δεσμευθείς, δε πα να 'σαι με τον άλλον 25 χρόνια, αν δε σου κάνει ο άλλος, θα 'σαι αλλού. Εσύ το πας αλλού το πράγμα. Εγώ παίρνω μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων που υποστηρίζουν ότι φοβούνται την δέσμευση και ψάχνω να βρω τον λόγω που την φοβούνται, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει μια δέσμευση μεταξύ τους (λόγω της σχέσης).
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 γαλατεια εννοειται οτι δεν το μετανιωσα! ισως μετανιωσα για πραγματα που θα επρεπε να κανω και δεν εκανα!! (γενικα και οι δυο καναμε λαθη) στην τελικη ομως εγω την εφαγα για τα καλα κιολας! παντως οπως και να εχει δεν ειναι καλο να βλεπεις μονο την αρχη! εγω πιστευω οτι καλυτερα να μην ερθει στην αρχη ο ενθουσιασμος γιατι νομιζεις οτι ταιριαζεις με καποιον και αποδυκνειεται μια μαλακια !! ξεκινας χαλαρα και ερχονται ολα απο μονα τους!
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ το πας αλλού το πράγμα. Εγώ παίρνω μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων που υποστηρίζουν ότι φοβούνται την δέσμευση και ψάχνω να βρω τον λόγω που την φοβούνται, δεδομένου ότι ήδη υπάρχει μια δέσμευση μεταξύ τους (λόγω της σχέσης). Τότε δεν είναι σίγουροι ότι είναι αυτό που ψάχνουν για τη ζωή τους. Δηλαδή νιώθουν με λίγα λόγια ότι....μπορούσαν και καλύτερα. γιατι νομιζεις οτι ταιριαζεις με καποιον και αποδυκνειεται μια μαλακια !! ξεκινας χαλαρα και ερχονται ολα απο μονα τους! ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ψαχνω να πιαστω. Εχω συνηθισει τη μοναξια την ολικη. Οχι μονο απο σχεση δηλαδη, αλλα απο οικογενεια, φιλους, σχεση. Κι επειδη ειμαι σε περιεργη και μεταβατικη φαση στη ζωη μου, δεν ειμαι στη φαση να βγαινω με 15 για να χω καλα στατιστικα.... Μηπως αυτο φταει? Δεν δοκιμασες να το αλλαξεις αυτο? Δοκιμασετο... Παρε φιλες παλιες πανε για καφε, βγες εκει που σου αρεσει. Χωρις γνωριμιες, πιστευω ειναι πιο δυσκολο να γνωρισεις καποιον. Ειδικα οταν βγαινεις με χαλια ψυχολογια, ξεροντας οτι βρισκεσαι σε ασχημη φαση. Ε ειναι καπως και αυτο φαινεται. Οσο για το αλλο οτι αν δεν κανεις με αυτον που εισαι πας αλλου. Μονο στις γυναικες το χω παρατηρησει. Δηλαδη ενας αντρας αν καταλαβει οτι δεν παει αλλο θα φυγει, μια γυναικα ομως θα κατσει μεχρι να βρει τον αλλον...
mathsrule Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Τότε δεν είναι σίγουροι ότι είναι αυτό που ψάχνουν για τη ζωή τους. Δηλαδή νιώθουν με λίγα λόγια ότι....μπορούσαν και καλύτερα. Άρα καταλήγουμε στο ότι δεν υφίσταται ο φόβος της δέσμευσης, αλλά αντ' αυτού έχουμε το "δεν ξέρω τι θέλω".
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Οσο για το αλλο οτι αν δεν κανεις με αυτον που εισαι πας αλλου. Μονο στις γυναικες το χω παρατηρησει. Δηλαδη ενας αντρας αν καταλαβει οτι δεν παει αλλο θα φυγει, μια γυναικα ομως θα κατσει μεχρι να βρει τον αλλον... Δεν εννοουσα αυτο πριν, αλλα αν θες να το συζητησουμε, μαλλον ισχυει. Αλλα οχι παντα.... Άρα καταλήγουμε στο ότι δεν υφίσταται ο φόβος της δέσμευσης, αλλά αντ' αυτού έχουμε το "δεν ξέρω τι θέλω". Πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε τι θέλουμε. Αλλά δεν συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε σχέση με αυτά που προσφέρουμε κι οι ίδιοι. Περιμένουμε υπερανθρώπους, ενώ προβάλουμε τις αδυναμίες μας. Εεεεεεμ, δε γίνεται έτσι.
saya Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Xωρις να θελω να σε θιξω. Μηπως πας στις πολυ εμφανισιμες που δεν θα σε επελεγαν την στιγμη που λες οτι δεν εισαι κουκλος;
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Xωρις να θελω να σε θιξω. Μηπως πας στις πολυ εμφανισιμες που δεν θα σε επελεγαν την στιγμη που λες οτι δεν εισαι κουκλος; Γυναικα ειναι λεμε....
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Γυναικα ειναι λεμε.... Α σε μένα πήγαινε; Όχι, κοπελιά, δεν διαλέγω από τη μάπα ανθρώπους. Και ναι, δεν είμαι κάνα κελεπούρι αλλά ξέχασα, ότι ο όμορφος θέλει την όμορφη και τα λοιπά.
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 WTF γιατί κάνετε αντιστοιχίες που δεν στέκουν, έχω δει πολύ όμορφους/ες με πολύ μπάζα.Δεν έχει να πει ο άλλος είναι παίδαρος ΑΡΑ αμέσως συνεπάγεται μόνο για one night stand. 3
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 WTF γιατί κάνετε αντιστοιχίες που δεν στέκουν, έχω δει πολύ όμορφους/ες με πολύ μπάζα. Δεν έχει να πει ο άλλος είναι παίδαρος ΑΡΑ αμέσως συνεπάγεται μόνο για one night stand. χαχαχα σωστή . όλα είναι σχετικά στη ζωή .δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά. Εκεί εχω καταλήξει.
Galatea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει να πει ο άλλος είναι παίδαρος ΑΡΑ αμέσως συνεπάγεται μόνο για one night stand. Αυτό σίγουρα δε στέκει και δε νομίζω να ειπώθηκε... Μόνο για τις κοπέλες το διάβασα προηγουμένως ότι αφού δείχνει...κάπως, θέλει ons... Δε στέκει ούτε αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις