xarda Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρουμε ολα τα προβληματα που εχει το εθνος των ΕΛ και θελω να μου πειτε αν μονο εγω το βλεπω λιγο στραβα το ολο θεμα.Γκραφιτι παντου και υπογραφες.Στο περιπτερο στο δημαρχειο στο σπιτι μου στο σπιτι σου στον καδο εξω στο μαγαζι του γειτονα στα καγκελα του φιλου στο πλακακι της στασης αλλα και στην ιδια τη σταση φυσικα (με αυτοκολητα παντα) στην εισοδο της οικοδομης και οπου αλλου μπορει να φτασει η φαντασια.Ειναι σωστο και ομορφο αυτο το χαλι;;Δεν λεω σε καποιους αρεσει να ασχοληθουν με αυτο.Ας φροντισουν σε συνεργασια με τους δημους να εχουν ενα χωρο ας πουμε (ξερω γω!) και να βαψουν οσο θελουν.Εχω και φιλους που βαφουν ετσι και δρομο παρα δρομο βλεπω σε σημεια που εγραψα πιο πανω την υπογραφη τους.ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑ #!@$#@!$ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.(θυμωσα τωραα).Εσεις πως το βλεπετε;
zeniath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι περάσαμε την φάση με τις tagιές στο γυμνάσιο. Εφηβικές βλακείες. Εγώ ήμουνα ο <SpAwN>
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι περάσαμε την φάση με τις tagιές στο γυμνάσιο. Εφηβικές βλακείες μαλακίες. Εγώ ήμουνα ο <SpAwN> fixed
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα ωραία graffities τα θεωρώ υψηλή κιόλας τέχνη (σικ) και θα ήθελα να τα βλέπω παντού και συνέχεια αν ήταν δυνατόν. Τα tags, ε, collateral damage. Ενοχλητικά όντως, αλλά τόπο στα νιάτα κωλόγεροι κλπ/
Silverage Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ειδικά το "LOGOS TIMIS" στον τοίχο απέναντι με κάτι γράμματα 2 μέτρα to ένα ήταν πολύ σημαντικό να γίνει.
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Τα ωραία graffities τα θεωρώ υψηλή κιόλας τέχνη (σικ) και θα ήθελα να τα βλέπω παντού και συνέχεια αν ήταν δυνατόν. Τα tags, ε, collateral damage. Ενοχλητικά όντως, αλλά τόπο στα νιάτα κωλόγεροι κλπ/ Καλά το λες. Ναι στο graffiti (αυτό ειναι τέχνη) Οχι στις ταγκιες (είπαμε εφηβική αυτοικανοποίηση) Ορισμός της αυτοικανοποίησης : Να υπάρχει ένα πανέμορφο graffiti και να πάει ο Χ να ταγκάρει τη μουτζούρα του Επίσης εχω αχτι να δω ένα οργισμένο νέο να ταγκάρει τον τοίχο του σπιτιού του.
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Eγω παλι εχω απωθημενο να πιασω εναν απο Τα παιδακια που μουτζουρωνουν ξενες περιουσιες ...ευτυχως εχω καλο δικηγορο. Εχω κα μια απορια για τον ts ποιο ειναι το εθνος των ΕΛ ;<br><br> Sent from my ipad4 using Insomnia
qsis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Είναι το ανάλογο του σκύλου που κατουράει για να σημαδεύσει τη περιοχή του
haris_216 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλά το λες. Ναι στο graffiti (αυτό ειναι τέχνη) Οχι στις ταγκιες (είπαμε εφηβική αυτοικανοποίηση) Ορισμός της αυτοικανοποίησης : Να υπάρχει ένα πανέμορφο graffiti και να πάει ο Χ να ταγκάρει τη μουτζούρα του Επίσης εχω αχτι να δω ένα οργισμένο νέο να ταγκάρει τον τοίχο του σπιτιού του. +1000
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα παίδες με ενοχλούν οι μουντζούρες. Τα γκράφιτι, ιδίως αν είναι ωραία σχέδια και καλοφτιαγμένα, τα γουστάρω πολύ! Φυσικά, όχι πάνω σε τοίχους ιστορικών κτηρίων όπως πχ η Ακαδημία Αθηνών, αλλά όπου αλλού. Eγω παλι εχω απωθημενο να πιασω εναν απο Τα παιδακια που μουτζουρωνουν ξενες περιουσιες ...ευτυχως εχω καλο δικηγορο. Εχω κα μια απορια για τον ts ποιο ειναι το εθνος των ΕΛ ;<br><br> Sent from my ipad4 using Insomnia Από 'κει έρχεται ο Καλ-Ελ....
Daemonos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μένω Ηράκλειο Κρήτης και πραγματικά είναι θλιβερό να βλέπεις μνημία της πόλης που προσελκύουν τουρισμό και αναδεικνύουν τον τόπο να είναι γεμάτα υπογραφές απο μαρκαδόρους και σπρέυ... αυτό το πράγμα πρέπει να σταματίσει λοιπών! με κάποιο τρόπο, καθώς επίσης είμαι στο κέντρο και είναι γεμάτο τουρίστες και έχει επιτείδιους και πουλάνε, γύφτους και ενοχλούν κτλ κτλ... κάποια στιγμή λοιπών πρέπει να γίνουμε άνθρωποι και να επιβάλουμε κάποια τάξη! γιατί το κράτος / Δήμος αδιαφορεί?? και ακόμα και όταν υπήρχε η Δημοτική Αστυνομία τα ίδια ήταν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα