Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πετάτε φαγητό; Για παράδειγμα, αν υπάρχει φαγητό στο ψυγείο, θα επιλέγατε να φάτε κάτι άλλο και ας χαλάσει αυτό στο ψυγείο;

Εγώ δε πετώ ποτέ φαγητό.

(Μπορεί να γίνει poll;)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπιτικό φαγητό και να πεταχτεί? no way

Καμιά φορά τυχαίνει να μην φαγωθεί όλο το ψωμί και να ξεραίνεται, ή να μου λήξει κάνα γάλα πριν το πιω όλο κ.λπ

Αυτά παίρνουν δρόμο

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Μα ειναι δυνατόν να πετάγεται το φαγητό! Άλλο αν χαλάσει κάτι!

Δώστε το σε κανέναν που δεν εχει να φάει, παρά να το πετάτε!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν τρωω ποτε ξαναζεσταμενο φαγητο δεν ειναι οτι δεν εχω προσπαθησει απλα δεν μπορω να το φαω.

Τωρα αν πεταω φαγητο ναι αρκετες φορες οπως και ολος ο αναπτυγμενος κοσμος αν θυμαμαι μαλιστα καλα ειχα διαβασει για 25%  των τροφιμων οτι καταληγουν  στις χωματερες.

• Like 1
Δημοσ.

εγω τρωω μονο ζυμαρικα, οσπρια, λαχανικα, φρουτα και κανα ωμο λουκανικακι.. ψωμί, χυμος ή γαλα δεν θα βγαλει την μερα.. και παω σχεδον καθε μερα στο σουπερ μαρκετ για το φαγητο της ημερας..

αν περισεψει κατι το δινω στη γατα μου για εξτρα..

ξοδευω περιπου 200 Ευρω το μηνα για φαγητα ωστόσο..

Δημοσ.

Δεν πεταω εκτος αν δεν τρωγεται αυτο που μαγειρεψα .

Στο στρατο(2011) πεταγαμε μεγαλη ποσοτητα στα σκουπιδια , κριμα πραγματικα .

Δημοσ.

Ότι περισσεύει, μπαίνει στην κατάψυξη χωρίς χρονοτριβές. Μετά από καμιά βδομάδα, το βγάζω και το βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων. Φρέσκο σα να το μαγείρεψα τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Πετάτε φαγητό; Για παράδειγμα, αν υπάρχει φαγητό στο ψυγείο, θα επιλέγατε να φάτε κάτι άλλο και ας χαλάσει αυτό στο ψυγείο;

Μπορεί να φάω κάτι καινούριο από το ήδη έτοιμο, αλλά αυτό σημαίνει πως θα αύριο θα φάω το προχθεσινό.

Μόνο πρασινάδες, λαχανικά και φρούτα πετάω, κυρίως γιατί δεν τα αγόρασα εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάχνω μακαρόνια ή ρύζι και όσα δεν φάω τα πετάω(ή σπανιότερα κρατάω μια μικρή ποσότητα (εκτός ψυγείου) για το βράδυ), γιατί μερικά φαγητά δεν αξίζει να μπουν ψυγείο ή κατάψυξη.

Αν κάτι έχει λήξει σπάνια θα το πετάξω εκτός και αν είναι εμφανές ότι έχει χαλάσει.

Επίσης πετάω μερικά πράγματα όπως μαρούλι γιατί είναι αναπόφευκτο να το φάω όλο μόνος μου οπότε χαλάει πριν προλάβω να το φάω όλο

Δημοσ.

Αν και σπανια περισευει φαι, το βαζω στο ψυγειο για να το παρω στην δουλεια μαζι μου.

Πχ σημερα το μεσιμερι εφαγα μακαρονια με κυμα.. Τον κυμα δεν θα τον πεταξω θα το βαλω στο ψυγειο και με κατι θα τον συνδυασω.

Τα μακαρονια που θα μεινουν θα τα φαω αυριο πχ με τις μπριζολες, γιατι τηγανιτες πατατες τις αποφευγω..

Δημοσ.

Το ψωμί ,που περίσσεψε από το μεσημέρι , θα το βάλω το βράδυ στο φούρνο αφού πριν το αλείφω με λάδι ρίγανη θυμάρι και σκόρδο.

Τρώω χθεσινά μακαρόνια με κιμά αλλά πρώτα θα ρίξω μπόλικο τυρί από πάνω πριν τα ξαναζεστάνω .

'Oταν μαγείρευω κάτι κανόνιζω πόσο θα βάλω.

Όταν παίρνω απέξω φαι και περισσέψει κάτι το κρατάω είτει  για το βράδυ είτε για την επόμενη μέρα.

;Oτι junk food περισσεύει πάντα το πετάω.

Δημοσ.

το γνωστό ξαναμαγειρεμένο φαγητό είναι μόδα πλέον στις μέρες μας.

πρεπει να ειναι καποιος μεγαλος στοκος για να μαγειρευει πιο πολυ απο οτι χρειαζεται, και να πεταει αυτο που του εμεινε

α και το να λεει οτι ειναι "μοδα πλεον στις μερες μας" (λογω κρισης?)

• Like 1
Δημοσ.

δεν πεταω φαι εκτος και αν χαλασει.δεν ειναι σωστο.ποτε δεν καταλαβα καποια ατομα που φτιαχνουν τεραστιες ποσοτητες και μετα τα πετανε.τοσο δυσκολο ειναι να κανονισεις τις μεριδες?νταξει δεν λεω να περισσέψει μισο πιατο αλλα προ κρίσης ειχα δει να εχουν πεταξει και μιση κατσαρολα φαι.οτι περισσευει ταπερακι και την επομενη μερα.μερικες φορες ειναι και πιο νοστιμο ετσι B)

• Like 3
Δημοσ.

Kαποια φαγητα δεν πετιουνται καταναλωνονται 99% εστω και σε 3 μερες κρυα ή ζεστα.

Ενα παραδειγμα ειναι το παστίτσιο/μουσακας/σουφλέ.

Τωρα κοιταω οσο μπορω να μην πεταω φαϊ. Αλλοι πεινανε και δεν νιωθω καλα να το στέλνω στα σκουπιδια.

Κοιταω να το καταναλώσω και μπορει να πεταξω λιγο εως καθόλου.

Και οι μεριδες να βγαινουν σωστα ουτε πολυ, ουτε λιγο.

Αντε αμα ειναι κανενα κρεατικο στο ψυγειο 2 μερες και πανω το παω στις αδεσποτες γατες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...