evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Χρήσιμες συμβουλές Πόσο κρατάει το φαγητό μου στην κατάψυξη; το λεει καθαρα οτι καταψυξη που δεν πιανει τους -18° δεεεεεν. οτι εχω καταψυξει ποτε στο στο σπιτι περα απο ωμα κρεατα μετα ηταν για τα σκουπιδια. 1
Elena16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε! Η θα το φάω η θα το φαει ο σκυλος η θα το δώσω σε έναν άστεγο που μένει στο παρακάτω τετράγωνο. Ακομα και 2 κομμάτι πίτσα να εχει μείνει περίσσευμα ξερω οτι καποιος το εχει ανάγκη. Μην πετάτε παιδιά, βάλτε το σε μια σακουλιτσα καο αφήστε το κάπου δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, σε ενα παγκάκι η σε μια πλατεία . Να ειστε σίγουροι οτι καποιος θα το βρει και θα το εκτιμήσει . Sent from my iPhone using Insomnia 2
LongTom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το λεει καθαρα οτι καταψυξη που δεν πιανει τους -18° δεεεεεν. οτι εχω καταψυξει ποτε στο στο σπιτι περα απο ωμα κρεατα μετα ηταν για τα σκουπιδια. Το αυτό. Γενικά θέλει εξοπλισμό και προσοχή το θέμα. 1
aris1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 το σουφλε απο ποτε μπαινει σε ψυγειο/φτιαχνεις πολυ? Και γιατι να μην μπαινει; Σουφλέ ζυμαρικών εννοώ, οχι σοκολάτας... Δεν το μαγιρευω εγω αλλα οταν περισσεψει και κρυωσει μπαινει στο ψυγειο...!
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το μαγειρευτό στην κατάψυξη. Την μυρωδιά του φρέσκου οκ δεν την έχει αλλά για τα σκουπίδια σε καμία περίπτωση
g_alkis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος πετάει φαγητό (που δεν έχει χαλάσει εννοείται) είναι από κακομαθημένος έως στόκος 1
Elena16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρωτήστε και εμάς τους φοιτητές! Η κατάψυξη μας συντηρεί!!! Sent from my iPhone using Insomnia 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Όποιος πετάει φαγητό (που δεν έχει χαλάσει εννοείται) είναι από κακομαθημένος έως στόκοςΦτιάχνεις μια μερίδα μακαρόνια και περισσεύει μόνο μια μπουκιά. Τι την κάνεις αυτήν;
Pa0ki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Φτιάχνεις μια μερίδα μακαρόνια και περισσεύει μόνο μια μπουκιά. Τι την κάνεις αυτήν; lol, την τρως φυσικά Μη μου πεις ότι θα σκάσεις με μια ακόμη πιρουνιά
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το μαγειρευτό στην κατάψυξη. Την μυρωδιά του φρέσκου οκ δεν την έχει αλλά για τα σκουπίδια σε καμία περίπτωση ναι εχει μια αηδιαστικη μυρωδια σαπιλας 1
Anorymous Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σπανια πεταω και αυτο με μιση καρδια πχ γαλα που δεν το εχω πιει ή ξεχασμενα αλλαντικα, γενικα ομως αν κατι δεν το φαω το τρωει ο σκυλουκος μου οποτε οχι. Τωρα τελευταια μαλιστα βαζω και φαι στην καταψηξη και οταν εχω αφραγκιες το ζεσταινω
g_alkis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Φτιάχνεις μια μερίδα μακαρόνια και περισσεύει μόνο μια μπουκιά. Τι την κάνεις αυτήν; Πέρα από το να φας αυτή τη μπουκιά που θα σου προκαλέσει πόνο στο στομάχι, δηλητηρίαση, εμετό, λοίμωξη ενδεχομένως και θάνατο; Την κρατάς και το βράδυ την τρως μαζί με ένα γιαούρτι, ένα αβγό, ένα τοστ, μια σαλάτα ή οτιδήποτε άλλο.
deesnider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ναι πετάω, όταν μαγειρεύει ο πατέρας μου. Απο το πιρέξ στα σκουπίδια απευθείας, χωρίς ανταπόκριση. Γιατί δεν τού το λες ευθέως; «Ρε πατέρα, ασχολήσου με κάτι άλλο. Αφού αυτά που φτιάχνεις, δεν τρώγονται τα ρημάδια!» Φοβάσαι μήπως σε αποκληρώσει; 1
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Και γιατι να μην μπαινει; Σουφλέ ζυμαρικών εννοώ, οχι σοκολάτας... Δεν το μαγιρευω εγω αλλα οταν περισσεψει και κρυωσει μπαινει στο ψυγειο...! μακαρονια γκρατινε ειναι αυτο, οχι σουφλε 1
aris1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κριμα γιατι το google μου το βγαζει ετσι! https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%BB%CE%B5+%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EhiiUpawDaaM7QbskYA4&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1440&bih=765
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα