Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά από χθες η θυγατρική του ΟΤΕ ανακοίνωσε θέσεις εργασίας.Για την θέση τεχνικός πεδίου τι πτυχίο-ειδικότητα θα πρέπει να κατέχει ο υποψήφιος εκτός από πληροφόρική?

Δημοσ.

Αμ δε...Ηλεκτρολόγος ΤΕΙ είμαι και δεν μου δέχεται την αίτηση.Μου στέλνει απαντητικό mail ότι "Κάποια από τα στοιχεία που δηλώσατε στην διαδικτυακή πλατφόρμα, δεν συμφωνούν με τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση."

Δημοσ.

Αμ δε...Ηλεκτρολόγος ΤΕΙ είμαι και δεν μου δέχεται την αίτηση.Μου στέλνει απαντητικό mail ότι "Κάποια από τα στοιχεία που δηλώσατε στην διαδικτυακή πλατφόρμα, δεν συμφωνούν με τα απαιτούμενα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση."

η αγγελία εχει ως συνεκτιμώμενο προσόν την άδεια ηλεκτρολογου Α΄ που ούτε πληροφορικός ούτε ηλεκτρονικός μπορεί να εχει αλλά ηλεκτρολόγος με εμπειρία σε ΜΤ, δεν είναι δυνατόν να μην δέχονται ηλεκτρολόγους

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ από ΤΕΙ έχω Β τάξης.Συμφωνώ με αυτό που λές έχω κάνει αίτηση 3 φορές και μου έχει ερθει το ίδιο μαιλ..

Δημοσ.

η αγγελία εχει ως συνεκτιμώμενο προσόν την άδεια ηλεκτρολογου Α΄ που ούτε πληροφορικός ούτε ηλεκτρονικός μπορεί να εχει αλλά ηλεκτρολόγος με εμπειρία σε ΜΤ, δεν είναι δυνατόν να μην δέχονται ηλεκτρολόγους

Για ποιό λόγο χρειάζεται εμπειρία σε ΜΤ ένας τεχνικός τηλεφωνικών δικτύων ?

Δημοσ.

Τίποτα HR βλάκες θα τις έγραψαν τις προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Ο "τεχνικός πεδιου" ειναι ο τεχνικός που θα ασχοληθεί με ολα, ειναι ομάδες κρούσης που ειδοποιούνται και τρέχουν στα κέντρα για αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης ή και επεκτάσεις απο ημ/ηπ μέχρι δίκτυα, τλφ κέντρα κλπ.

Άνθρωπος για ολες τις δουλειές δηλαδή, προκείμενου λοιπόν να ειναι καλυμμένοι το ζητουν

Εξ άλλου το αναφέρει στην προκήρυξη, πως θα μπει καποιος σε υποσταθμούς χωρίς άδεια.

Χρήση και ενημέρωση των Πληροφοριακών Συστημάτων υποστήριξης της τηλεπικοινωνιακής λειτουργίας.

• Επίβλεψη / επιστασία εκτέλεσης δικτυακών εργασιών τηλεπικοινωνιακού δικτύου από αναδόχους.
  • Εκτέλεση τεχνικών εργασιών συντήρησης και συμβολή στην κατασκευή του Η/Μ-Η/Π εξοπλισμού, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοσή του.
  • Like 1
Δημοσ.

Ο "τεχνικός πεδιου" ειναι ο τεχνικός που θα ασχοληθεί με ολα, ειναι ομάδες κρούσης που ειδοποιούνται και τρέχουν στα κέντρα για αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης ή και επεκτάσεις απο ημ/ηπ μέχρι δίκτυα, τλφ κέντρα κλπ.

Άνθρωπος για ολες τις δουλειές δηλαδή, προκείμενου λοιπόν να ειναι καλυμμένοι το ζητουν

Εξ άλλου το αναφέρει στην προκήρυξη, πως θα μπει καποιος σε υποσταθμούς χωρίς άδεια.

Χρήση και ενημέρωση των Πληροφοριακών Συστημάτων υποστήριξης της τηλεπικοινωνιακής λειτουργίας.

• Επίβλεψη / επιστασία εκτέλεσης δικτυακών εργασιών τηλεπικοινωνιακού δικτύου από αναδόχους.
  • Εκτέλεση τεχνικών εργασιών συντήρησης και συμβολή στην κατασκευή του Η/Μ-Η/Π εξοπλισμού, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοσή του.

Έχει ο ΟΤΕ υποσταθμούς ΜΤ ?

Δημοσ.

η εγκαταστάσεις του ΟΤΕ χρειάζονται προφανώς ηλεκτρική ενέργεια για να λειτουργήσουν οπότε κάποια έχουν και Υ/Σ για κύρια και Η/Ζ-συσσωρευτές για εφεδρική παροχή ισχύος

Το θέμα τι γίνεται τώρα που δεν μου παιρνά την αίτηση....

τηλεφώνησε στα γραφεία τους να στο εξηγήσουν, μπορεί για τους ηλεκτρολόγους να θέλουν μόνο Α΄και όχι Β΄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...