maverik13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα ψαχνω ενα καλωδιο το οποιο να ειναι για ενα ηχοσυστημα που εχω και να με 3 καρφια και να καταληγει σε ενα !! ειναι της logitec το ηχοσυστημα 5.1 ! ειδα και αλλο ενα κολπο που κανουν με καλωδιο 3 και να καταληγει σε 3 καρφια και με ενα ανταπτορα το βγαζει σε ενα.. μηπως γνωριζει κανεις που θα το τα βρω???
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 "3 καρφια και να καταληγει σε ενα " Αυτό που θελεις να κάνεις δεν είναι 5.1 άλλα 1 σε όλα 3
maverik13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 "3 καρφια και να καταληγει σε ενα " Αυτό που θελεις να κάνεις δεν είναι 5.1 άλλα 1 σε όλα ενταξει το εκανεσ το σπαμ σου? αιντε τραβα δες πως λειτουργουν τα 5.1 τησ logitech και μετα ξανασπαμαρεις
veteranos123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ενταξει το εκανεσ το σπαμ σου? αιντε τραβα δες πως λειτουργουν τα 5.1 τησ logitech και μετα ξανασπαμαρεις Καλά τα λέει ο Nikoskallithea. Κοίτα στο ebay.
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το ότι το έχει η logitech δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή λύση. Αν η logitech ήταν η σωστή θα είχε 3 και από τις 2 πλευρές. Αυτό που θες και να το βρεις πως θα είσαι σίγουρος ότι οι επαφές στο 1 καρφί θα καταλήγουν έτσι όπως πρέπει για να παίξει η logitech σωστά; Δε μιλάμε για ένα απλό stereo καρφί.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ενταξει το εκανεσ το σπαμ σου? αιντε τραβα δες πως λειτουργουν τα 5.1 τησ logitech και μετα ξανασπαμαρεις Φιλε μου παρ' ολο που νομίζεις οτι σπαμαρω να σου πω το εξής, τα logitec βεβαια δεν τα γνωρίζω και ουτε σκέφτομαι να ασχοληθώ, αλλα ξέρω τι σημαίνει 5.1 και οτι αυτο που αναφέρεις δεν κανει, οπως και να εχει για ενα σύστημα 5.1 5.1 σημαίνει 4 περιφερειακά, ενα κεντρικό φωνής και ενα sub, αυτο με λιγα λογια σημαίνει έξη διαφορετικά σήματα προς το τελικό σύστημα παραγωγής του ήχου, δηλαδή τα ηχεία. Αρα θα πρέπει απο την πηγή (δεν αναφερεις ποια ειναι) να φεύγουν το λιγότερο 3 καρφιά και τα 3 στερεοφωνικά (2 για τα προς-πισω) και ενα για κεντρικό και sub. Αν βαλεις αυτο που περιγράφεις στο αρχικό σου ποστ, τοτε ισχύει το πρώτο μου ποστ ετσι ακριβώς οπως ειναι 1
maverik13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου παρ' ολο που νομίζεις οτι σπαμαρω να σου πω το εξής, τα logitec βεβαια δεν τα γνωρίζω και ουτε σκέφτομαι να ασχοληθώ, αλλα ξέρω τι σημαίνει 5.1 και οτι αυτο που αναφέρεις δεν κανει, οπως και να εχει για ενα σύστημα 5.1 5.1 σημαίνει 4 περιφερειακά, ενα κεντρικό φωνής και ενα sub, αυτο με λιγα λογια σημαίνει έξη διαφορετικά σήματα προς το τελικό σύστημα παραγωγής του ήχου, δηλαδή τα ηχεία. Αρα θα πρέπει απο την πηγή (δεν αναφερεις ποια ειναι) να φεύγουν το λιγότερο 3 καρφιά και τα 3 στερεοφωνικά (2 για τα προς-πισω) και ενα για κεντρικό και sub. Αν βαλεις αυτο που περιγράφεις στο αρχικό σου ποστ, τοτε ισχύει το πρώτο μου ποστ ετσι ακριβώς οπως ειναι
guardianx71 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό δεν είναι stereo καρφάκι αλλά rca. Και ανάλογα πως /που θα τα συνδέσεις ,θα έχεις στερεοφωνικό ήχο και όχι 5.1 .Απλά στην καλύτερη θα παίζει τον ίδιο ακριβός ήχο στα πίσω και προς. Για 5.1 χρειάζεται και 5.1 τροφοδοσία ήχου. Αυτά τα 2 καλώδια είναι left και right. Sτereo μόνο 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου παρ' ολο που νομίζεις οτι σπαμαρω να σου πω το εξής, τα logitec βεβαια δεν τα γνωρίζω και ουτε σκέφτομαι να ασχοληθώ, αλλα ξέρω τι σημαίνει 5.1 και οτι αυτο που αναφέρεις δεν κανει, οπως και να εχει για ενα σύστημα 5.1 5.1 σημαίνει 4 περιφερειακά, ενα κεντρικό φωνής και ενα sub, αυτο με λιγα λογια σημαίνει έξη διαφορετικά σήματα προς το τελικό σύστημα παραγωγής του ήχου, δηλαδή τα ηχεία. Αρα θα πρέπει απο την πηγή (δεν αναφερεις ποια ειναι) να φεύγουν το λιγότερο 3 καρφιά και τα 3 στερεοφωνικά (2 για τα προς-πισω) και ενα για κεντρικό και sub. Αν βαλεις αυτο που περιγράφεις στο αρχικό σου ποστ, τοτε ισχύει το πρώτο μου ποστ ετσι ακριβώς οπως ειναι Βλέπεις τι λέει το μηχάνημα σου επάνω με άσπρα γράμματα 6 channel direct, το stereo απο κατω σημαίνει οτι καθε καρφί κουβαλάει δυο κανάλια, Παρακάτω εσυ βαζεις ενα κουτάκι και δυο rca, 2 κανάλια δηλαδη Τα συμπεράσματα σε αφήνω να τα βγάλεις μόνο σου Υγ Την πηγή συνεχίζεις να μην μας την λες
Silverage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Την πηγή συνεχίζεις να μην μας την λες Η πηγή είναι η κεφάλα του. Εμ δεν ξέρει, εμ την λέει κιόλας στους άλλους, ο στόκος.
VasKag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 το πιο πιθανο ειναι ο φιλος να μιλαει για τα z-5500 ή για τα z-506. δε μας λεει ομως που θελει να τα συνδεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα