Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ψαχνω ενα καλωδιο το οποιο να ειναι για ενα ηχοσυστημα που εχω και να με 3 καρφια και να καταληγει σε ενα !! ειναι της logitec το ηχοσυστημα 5.1 ! ειδα και αλλο ενα κολπο που κανουν με καλωδιο 3 και να καταληγει σε 3 καρφια και με ενα ανταπτορα το βγαζει σε ενα.. μηπως γνωριζει κανεις που θα το τα βρω???

Δημοσ.

"3 καρφια και να καταληγει σε ενα "

Αυτό που θελεις να κάνεις δεν είναι 5.1 άλλα 1 σε όλα

ενταξει το εκανεσ το σπαμ σου? αιντε τραβα δες πως λειτουργουν τα 5.1 τησ logitech και μετα ξανασπαμαρεις

Δημοσ.

ενταξει το εκανεσ το σπαμ σου? αιντε τραβα δες πως λειτουργουν τα 5.1 τησ logitech και μετα ξανασπαμαρεις

Καλά τα λέει ο Nikoskallithea. Κοίτα στο ebay.

Δημοσ.

Το ότι το έχει η logitech δεν σημαίνει ότι είναι η σωστή λύση. Αν η logitech ήταν η σωστή θα είχε 3 και από τις 2 πλευρές. Αυτό που θες και να το βρεις πως θα είσαι σίγουρος ότι οι επαφές στο 1 καρφί θα καταλήγουν έτσι όπως πρέπει για να παίξει η logitech σωστά; Δε μιλάμε για ένα απλό stereo καρφί.

Δημοσ.

Φιλε μου παρ' ολο που νομίζεις οτι σπαμαρω να σου πω το εξής, τα logitec βεβαια δεν τα γνωρίζω και ουτε σκέφτομαι να ασχοληθώ, αλλα ξέρω τι σημαίνει 5.1 και οτι αυτο που αναφέρεις δεν κανει, οπως και να εχει για ενα σύστημα 5.1

5.1 σημαίνει 4 περιφερειακά, ενα κεντρικό φωνής και ενα  sub, αυτο με λιγα λογια σημαίνει έξη διαφορετικά σήματα προς το τελικό σύστημα παραγωγής του ήχου, δηλαδή τα ηχεία.

Αρα θα πρέπει απο την πηγή (δεν αναφερεις ποια ειναι) να φεύγουν το λιγότερο 3 καρφιά και τα 3 στερεοφωνικά (2 για τα προς-πισω) και ενα για κεντρικό και sub.

Αν βαλεις αυτο που περιγράφεις στο αρχικό σου ποστ, τοτε ισχύει το πρώτο μου ποστ ετσι ακριβώς οπως ειναι

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου παρ' ολο που νομίζεις οτι σπαμαρω να σου πω το εξής, τα logitec βεβαια δεν τα γνωρίζω και ουτε σκέφτομαι να ασχοληθώ, αλλα ξέρω τι σημαίνει 5.1 και οτι αυτο που αναφέρεις δεν κανει, οπως και να εχει για ενα σύστημα 5.1

5.1 σημαίνει 4 περιφερειακά, ενα κεντρικό φωνής και ενα  sub, αυτο με λιγα λογια σημαίνει έξη διαφορετικά σήματα προς το τελικό σύστημα παραγωγής του ήχου, δηλαδή τα ηχεία.

Αρα θα πρέπει απο την πηγή (δεν αναφερεις ποια ειναι) να φεύγουν το λιγότερο 3 καρφιά και τα 3 στερεοφωνικά (2 για τα προς-πισω) και ενα για κεντρικό και sub.

Αν βαλεις αυτο που περιγράφεις στο αρχικό σου ποστ, τοτε ισχύει το πρώτο μου ποστ ετσι ακριβώς οπως ειναι

connect_pod_z5500.jpg

original?v=mpbl-1&px=-1

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι stereo καρφάκι αλλά rca. Και ανάλογα πως /που θα τα συνδέσεις ,θα έχεις στερεοφωνικό ήχο και όχι 5.1 .Απλά στην καλύτερη θα παίζει τον ίδιο ακριβός ήχο στα πίσω και προς. Για 5.1 χρειάζεται και 5.1 τροφοδοσία ήχου. Αυτά τα 2 καλώδια είναι left και right. Sτereo μόνο

• Like 1
Δημοσ.

connect_pod_z5500.jpg

original?v=mpbl-1&px=-1

Βλέπεις τι λέει το μηχάνημα σου επάνω με άσπρα γράμματα 6 channel direct, το stereo απο κατω σημαίνει οτι καθε καρφί κουβαλάει δυο κανάλια,

Παρακάτω εσυ βαζεις ενα κουτάκι και δυο rca, 2 κανάλια δηλαδη

Τα συμπεράσματα σε αφήνω να τα βγάλεις μόνο σου

Υγ

Την πηγή συνεχίζεις να μην μας την λες

Δημοσ.

Την πηγή συνεχίζεις να μην μας την λες

Η πηγή είναι η κεφάλα του.

Εμ δεν ξέρει, εμ την λέει κιόλας στους άλλους, ο στόκος.

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι ο φιλος να μιλαει για τα z-5500 ή για τα z-506. δε μας λεει ομως που θελει να τα συνδεσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...