Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόλπο απατεώνες και αρκουδέιδες.

Λοιπόν αν δούνε οτι δεν τσιμπάς να δώσεις το εισαγωγικό ποσό και αφου σε έχουν πρήξει πρώτα στα τηλέφωνα θα σου πούνε εντάξει στην τελική αγόρασε το προιόν που πουλάμε θα έχεις έκπτωση.. χαμένος δεν θα βγείς θα σου πούνε..

Σε κάποιους τάζουν γκόμενες σε κάποιους άλλους μεγάλη ζωή και όνειρα απατηλά.. 

κάπως έτσι πάει.

Μακριά απο τα κατακάθια αυτα της κοινωνίας.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι λογικο να μου ζητανε φωτοτυπια της ταυτοτητας μου, οτι την ζηταει η εταιρια και καλα?  :confused:  :unsure:

Δημοσ.

Λογικό σίγουρα ΔΕΝ είναι να γραφτείς σε αυτή την εταιρεία. 

Τζάμπα πήγε τόσο γράψιμο από όλους αλλά ας όψεται το (αναφαίρετο) δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και η εμπειρία μάθησης από τα σφάλματα. 

Δημοσ.

Ειναι λογικο να μου ζητανε φωτοτυπια της ταυτοτητας μου, οτι την ζηταει η εταιρια και καλα?  :confused:  :unsure:

ρε φίλε, σου λέμε ότι είναι απάτη, εσύ τον χαβά σου, κάνε ό,τι γουστάρεις αλλά πλιζ πάψε να μας τα πρήζεις με ηλίθιες ερωτήσεις. Και ταυτότητα δώσε, και ΑΦΜ, και κλειδιά από το σπίτι, και κώλο ακόμα.....

• Like 5
Δημοσ.

Δυστηχως τα ατομα τα οποια τσιμπανε με τετοιες "δουλειες" δεν μπορεις να τους δωσεις να καταλαβουν οτι προκειται για απατη, οτι κ να γραψουμε εδω, ο φιλος/φιλη θα παει στη herbalife θα χασει καποια λεφτα και μετα θα καταλαβει οτι ειναι απατη (ελπιζω δηλαδη)...

Εχω πολυ προσφατο παραδειγμα με πολυ φιλο μου που προσπαθουσαμε να τον πεισουμε 3 ατομα οτι η worldventure ειναι απατη, τι ατελειωτες συζητησεις, email, τηλεφωνα κτλ. ε τελικα τους εσκασε 300€ και καταλαβε οτι δεν προκειται ποτε ουτε λεφταα να βγαλει ουτε ταξιδια να πηγαινει απο εκει

Δημοσ.

Και 10 ευρω να τον καταφέρουν να δώσει αυτοί ειναι κερδισμένοι.. Τον στόχο τον πέτυχαν.. Τελευταία εχουν οργανώσει και σεμινάρια του κωλου όπου κανουν πληση εγκεφάλου στα υποψήφια θύματα τους και φυσικα η είσοδος δεν ειναι δωρεάν..προσοχή προσοχη πατάνε στην απελπισία και την φτώχια της κρίσης.

Δημοσ.

Κάποτε πριν πολλά χρόνια με ψήσανε και με αντίδωρο ένα κινητό (ήταν ακριβά τότε,μόλις είχαν πρωτοβγεί) με μαντρώσανε και τους έφαγα στη μάπα ένα τρίωρο (άντεξα το θηρίο εγώ),με το που τέλειωσε δε το "σεμινάριο" ρώτηξα που μοιράζουν τα κινητά και με τρολάρανε λέγοντας "στην εταιρεία κινητής".

Χριστοπαναγείωσα με ροχάλα μεγέθους μεζέ για ούζο και περίμενα να μούρθει κανας σφίχτης να βγάλω το άχτι μου,αλλά ήταν πιό πονηροί από μένα και κόψανε λάσπη.

Σήμερα παρά ποτέ χρειάζεται μάτι γαρίδας,είναι άπειροι οι μέθοδοι εξαπάτησης που σκαρφίζονται οι "επιβάτες αεροπλάνου".

Δημοσ.

Απο στιγμη σε στιγμη να περιμενεις τον υποστηρικτή που θα μας πει οτι ολοι δεν ξερουμε τιποτα και ειμαστε ασχετοι και αυτος εχει φερραρι πλεον και αλλα ωραια...και ειμαστε θυματα του κρατους και δουλοι και αυτος εχει ενα δικτυο χιλιαδων συνεργατων και μπλα μπλα μπλα...

Μεινε μακρια θα χασεις τον χρονο σου και τα λεφτα σου...

Δημοσ.

Η γυναίκα μου πριν κανά δίμηνο γράφτηκε σε μια εταιρεία τύπου πυραμίδα προιόντα υγείας και ομορφιάς.

Είμαστε δύσκολα , πολύ δύσκολα οικονομικά (όπως όλοι). Χρωστάμε από δω και απο κει και με ένα μισθό δεν βγαίνει.

Εγώ προσπαθώ όποτε μπορώ να φτιάχνω κανά pc για να δίνω κάτι παραπάνω.

Στο θέμα μας

Η εταιρεία αυτή έχει προϊόντα , συμπληρώματα διατροφής και άλλα .Εγώ παρόλο που είμαι αντίθετος λόγω χαρακτήρα για όλες αυτές τις εταιρείες αποφάσισα να κάνω το εξής

Μίλησα με γιατρούς , μίλησα με άτομα που ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες, με ομοιοπαθητική και προσπαθώ να μαζέψω μαρτυρίες ανθρώπων εκτός εταιρείας τους οποίους τα προϊόντα αυτά τους βοήθησαν πραγματικά.

Επειδή δεν γουστάρω να βλέπω τον καθένα σαν ένα ακόμα άτομο που θα μου αποφέρει κέρδος αν τον κάνω συνεργάτη και τον βάλω από κάτω μου, αποφάσισα να το ρίξω μόνο στην μεταπώληση.

Τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα , είναι ελεγμένα και αυτό είναι ένας σύμμαχος σε αυτό που θέλω να κάνω.

Και απλά θα βγάζουμε μια προμήθεια σαν έξτρα εισόδημα.

Δυστυχώς παιδιά δουλειές δεν υπάρχουν. Και αυτό που θέλει να κάνει ο καθένας έστω και αν είναι πυραμίδα ας το κάνει ανθρώπινα , χωρίς να χάσει τον υπνο του και τις ηθικές του αξίες.

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι πολύ μπαγλαμάς ρε τούφα κι η φάση - δυστυχώς-  είναι ότι είσαι blr (beyond local repair).

Ήμουνα με το ένα πόδι στον ψυχίατρο και με το άλλο στο δαφνί και γύρισα πίσω με βοτανοθεραπεία,χωρίς χαπάκια και μαλακίες.

ΔΕΝ θα μιλήσεις εσύ ειδικά για ομοιοπαθητική.

• Like 2
Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι δεν μιλαω για αυτο το πραγμα? Και οτι τα βοτανα που εχουν αναγνωρισμενες ιδιοτητες θεωρουνται φαρμακα και οχι χορτα που κανουμε πιτες ετσι?/δεν ειναι μορια ουσιας μεσα σε 100 λιτρα νερου?

Δημοσ.

Φίλε toufa. Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι η φύση έχει προνοήσει για τις ασθένειες. Δεν έχω ασχοληθεί με ομοιοπαθητική αλλά πιστεύω ότι όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στην φύση αυτόνομα είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους θεραπεύουν και κάτι.

Εννοώντας πάντα την πρώτη ύλη χωρίς βιομηχανική η χημική επεξεργασία.

Απο κει και πέρα. Αν τελικά ασχοληθώ με το να πουλάω τα προϊόντα της εταιρείας (βρίσκομαι σε δίλημμα ακόμα) θα το κάνω γιατί μου αρέσει να είμαι ηθικός και συνειδητός άνθρωπος και να μην προσπαθώ να κάνω τα πάντα με κύριο γνώμονα το χρήμα.

Τα MLM δυστυχώς δηλητηριάζουν το μυαλό του καθένα με τα λεφτά. Ο λόγος που πολλοί ασχολήθηκαν με αυτά και τα παράτησαν είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και η ηθικές αξίες.

Σου λένε μεν πρέπει να δουλέψεις αρκετά για να βγάλεις 1000 ευρώ το μήνα. Αλλά θα πρέπει η κάθε μέρα σου να αποτελείται από παρουσιάσεις προϊόντων σε τρίτους. Πόσοι έχουν χαλάσει τις σχέσεις με κοντινά τους άτομα για να τους πείσουν να γίνουν συνεργάτες.

Το ρητό των MLM είναι το εξής..Για να σου βάλουν και λιγη ηθική μέσα...

Δεν πρέπει να βλέπεις τον φίλο, ξάδερφο η τον οποιονδήποτε σαν άτομο το οποίο θα εντάξεις στο MLM. Αλλά σαν ένα άτομο το οποίο του προσφέρεις μια επαγγελματική ευκαιρία για να βγει από το αδιέξοδο.

Είναι φανερή η παγίδα.

Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν θα το κάνω. Μπορεί και όχι.

Αλλά γενικότερα το χρήμα και η διαφήμιση κινεί τα πάντα.

Πόσες χιλιάδες διαφημίσεις παίζονται κάθε μέρα για την κόκα κόλα? Ένα ποτό το οποίο προκαλεί διάφορα. Πόσες διαφημίσεις του στυλ ας κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο?

Γενικότερα ζούμε σε μια εποχή ανασφάλειας όπου ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με δαίμονες για το αν θα πρέπει να τρέξει , να προσβάλλει τις αξίες του , να κάνει μη ηθικές ενέργειες για να βγάλει λεφτά η θα προτιμήσει να κάτσει έτσι όπως είναι.

Εγώ διαλέγω το δεύτερο. Προτιμώ να κάθομαι να φτιάχνω 5-6 μηχανήματα το μήνα για να βγάζω 150 ευρώ παραπάνω.

Δεν ξέρω αν θα διαλέξω την μεταπώληση προϊόντων τελικά. Μπορεί και να παλεύω με τους δαίμονες αυτή την στιγμή. Χρειάζομαι χρήματα όπως όλοι. Αλλά προτιμώ την ηθική και την συνείδηση. Ίσως να μην τα καταφέρω ποτέ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...