Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα "προιόντα" είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα ότι δεν κάνουν κακό. Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιστοποίηση ή έλεγχος ή επιστημονική έρευνα ότι θεραπεύουν. Όσο θεραπεύει το νεράκι, άλλο τόσο θεραπεύουν και αυτά. Και επειδή το νεράκι δεν βλάπτει, γι'αυτό και τα επιτρέπουν. Παίζονται και συμφέροντα εκατομμυρίων και ξεγελούν αφελείς τάζοντάς τους θεραπείες και πράσινα άλογα....

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι δεν μιλαω για αυτο το πραγμα? Και οτι τα βοτανα που εχουν αναγνωρισμενες ιδιοτητες θεωρουνται φαρμακα και οχι χορτα που κανουμε πιτες ετσι?/δεν ειναι μορια ουσιας μεσα σε 100 λιτρα νερου?

Έλα πάππο να σδείξω που τόχη βάβω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως προείπα δυστυχώς η ευτυχώς παίζει ρόλο ο ανθρώπινος παράγοντας για να μπορέσεις να ανέβεις σε οποιαδήποτε τέτοια εταιρεία η γενικότερα

Αν πας μόνο για το χρήμα και δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο θα τα καταφέρεις. Αλλιώς όλοι πλέον οι ελληνες θα ήταν εκατομμυριούχοι , διαμάντια, ρουμπίνια και δεν θα χρειαζόταν να ψάχνουν στα σκουπίδια η στα συσσίτια για λίγο φαγητό

Φίλος κολλητός γράφτηκε το καλοκαίρι στην wv και εγραψε και την γυναίκα του. 560 ευρώ στο δρόμο.

Θα μου πεις πήγαν ένα ταξίδι που το έκλεισαν μέσω της εταιρείας και τους βγήκε φτηνά. Και έκαναν και ένα σεμινάριο στο γήπεδο του tae kwo do που έδωσαν 150 ευρώ ο καθένας για να παρευρεθούν εκεί. Σύνολο κοντά στο 1000αρικο. Και γίνεται λέει χαμός στην ξάνθη και στην Αλεξανδρούπολη που πλέον αριθμούν χιλιάδες μέλη

Γιατί ρε φούστη μου? Ποιος σκέφτεται τα ταξίδια σήμερα? Ποιος δίνει 300 ευρω για να γραφτεί?

Πριν λίγο καιρό είδα ένα άλλο mlm με πακέτα voip . Πάλι το ίδιο ποσό για εγγραφή. Ο λόγος που δεν γράφτηκα ήταν γιατί ζήταγαν ΑΦΜ. Και φυσικά γιατί δεν συμπαθώ τα MLM

Και θα συμφωνήσω με το μήνυμα του gigisoni ότι δεν υπάρχουν τεκμηριωμένες απόψεις οτι θεραπευουν

ΥΓ : Για να κλείσω την άποψη μου δεν θα πάω πολύ μακριά. Μπορεί να βλέπουμε τα MLM ως κύριο θέμα αλλά γενικότερα σε όλους τους τομείς πατάς την ηθική με μόνο στόχο το κέρδος.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες ιστοσελίδες οι οποίες λειτουργούν έχοντας φτιάξει τις γνωστές σε όλους μας σελίδες στο facebook Με 300 και 400 και 500 χιλιάδες μέλη ..και απλά δημοσιεύουν τα άρθρα τους άσχετα με το θέμα της σελίδας..

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Και γίνεται λέει χαμός στην ξάνθη και στην Αλεξανδρούπολη που πλέον αριθμούν χιλιάδες μέλη

Όταν δεν υπάρχουν άλλα κορόιδα, σταματήσει η τροφοδοσία της πυραμίδας η οποία θα σκάσει σαν καρπουζι. Εκεί θα δεις κλαματα για τα χαμένα λεφτα.

Ο μόνος που δεν θα χασει καθολου ειναι η ίδια η εταιρεία. 

Δημοσ.

Ήμουνα με το ένα πόδι στον ψυχίατρο και με το άλλο στο δαφνί και γύρισα πίσω με βοτανοθεραπεία,χωρίς χαπάκια και μαλακίες.

Μη λες τέτοια πράγματα πουθενά, γιατί είναι γελοία.
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν το κατεβάσανε; Αν θεωρούν οτι τέτοια βίντεο βοηθούν στην εξάπλωση της πυραμίδας ... κουνια που τους κούναγε.

Το κεντρικό νόημα βγαίνει από τους δυο τύπους στο διάστημα 2:42-2:49

• Like 1
Δημοσ.

Για σένα,μπορεί.

Για μένα που τράβαγα το ζόρι όπως και για όλους τουσ οικείουσ μου που με τρώγανε στη μάπα,όχι.

Γελοία μπορείνα είναι σε κάποιον στόκο που πετάει τη παπαριά του σε κάποιο cosmopolitan style forum.

Ακόμα δεν το κατεβάσανε; Αν θεωρούν οτι τέτοια βίντεο βοηθούν στην εξάπλωση της πυραμίδας ... κουνια που τους κούναγε.

Το κεντρικό νόημα βγαίνει από τους δυο τύπους στο διάστημα 2:42-2:49

Έχεις σκεφτεί ότι ο τυπάκος που το ανέβασε στοχεύει ακριβώς στη τρολιά του mlm;
Δημοσ.

Εντάξει ...και γω το ίδιο ήμουν με τον manbook. Εγώ προτίμησα όμως τα χαπάκια.Γιατί στην περίπτωση μου δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά τι πρέπει να πάρω και αν με γιατρέψει η φύση. Μπορεί ο φίλος να είχε περισσότερη δύναμη να διαλέξει

Σίγουρα η φύση έχει προβλέψει για όλα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ότι ο τυπάκος που το ανέβασε στοχεύει ακριβώς στη τρολιά του mlm;

μπααα ειναι ένας ακόμα επιτυχημένος επενδυτής του "μαγαζιου"

Δημοσ.

μπααα ειναι ένας ακόμα επιτυχημένος επενδυτής του "μαγαζιου"

Όχι ρε συ,είναι πολύ κραυγαλέο για φανεί σοβαρό.

Μου θυμίζει τη παροιμία " θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει".

Εντάξει ...και γω το ίδιο ήμουν με τον manbook. Εγώ προτίμησα όμως τα χαπάκια.Γιατί στην περίπτωση μου δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά τι πρέπει να πάρω και αν με γιατρέψει η φύση. Μπορεί ο φίλος να είχε περισσότερη δύναμη να διαλέξει

Σίγουρα η φύση έχει προβλέψει για όλα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Μου στοίχισε παρα λίγο το γάμο μου,πεντέξι χαλασμένες φιλίες και μιά μόνιμη επιθετικότητα που παίζει το ρόλο της άμυνας,σύμφωνα με το Ναπολεόντιο ρητό:"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση".

Το κόλπο είναι να πειστεί κάποιος πως δυσλειτουργεί ορμονικά και αφού το κατανοήσει πλήρως αυτό,να πείσει τους δικούς του να ανεχτούν τις "περενέργειες" της (δίκην θεραπείας) συμπεριφοράς του.

Το κερασάκι στη τούρτα θα είναι η επιστροφή του δικού τους ανθρώπου στη ζωή.

Πάρα πολύ απλά.

Υ.Γ.Κανένας μαλάκας δεν μπορεί να καταλάβει το λούκι που τραβάς αν δεν τόχει περάσει.

Η κατάθλιψη είναι μιά μάστιγα,κατάρα θάλεγα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει παιδια,εγω απλα ηθελα να παρω και αλλες γνωμες για το θεμα, και απο ατομα που ειναι ισως και μεγαλυτερα απο μενα και εχουν ζησει και πιο πολλα...γιατι οπως και να το κανεις, 19χρονων δεν εχεις ζησει σχεδον τιποτα ακομα.

Δημοσ.

Για σένα,μπορεί.

Για μένα που τράβαγα το ζόρι όπως και για όλους τουσ οικείουσ μου που με τρώγανε στη μάπα,όχι.

Γελοία μπορείνα είναι σε κάποιον στόκο που πετάει τη παπαριά του σε κάποιο cosmopolitan style forum.

Γελοία είναι σε κάποιον που ξέρει πως λειτουργούν τέτοιοι απατεώνες και πως κοροϊδεύουν άτομα σαν και σένα.

Δημοσ.

Γελοία είναι σε κάποιον που ξέρει πως λειτουργούν τέτοιοι απατεώνες και πως κοροϊδεύουν άτομα σαν και σένα.

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι σώθηκα με τα προϊόντα πυραμίδας και πως ξεκίνησε αυτός ο συλλογισμός σου;

Μήπως νομίζεις ότι σιγοντάρω τη χερμπακάτι;

Μίλησα για ομοιοπαθητική και αποφυγή χημικής θεραπείας μέσω προϊόντων της φύσης (βότανα) για αποκατάσταση ορμονικής δυσλειτουργίας (κατάθλιψη).Καμία σχέση με αεροπλανάκι.

Α,θάθελα να γνωρίσω τον απατεώνα που θα προσπαθήσει να με ψήσει για επιβάτη.lol

Άμα επεμβαίνετε σε κάποια συζήτηση,τουλάχιστον ας κοιτάτε όλη τη συλλογιστική του συνομιλητή σας,στο τσακ να μου φας κι αυτό το nick...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...