Προς το περιεχόμενο

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού Θεατρικός σταθμός Ηρακλειο Κρήτης


Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πάω να παρακολουθήσω οπότε όσοι θέλετε πείτε μου να βρεθούμε και εκεί η να πάμε παρέα!

 

Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον με θέμα: ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και Επαγγέλματα του Μέλλοντος» με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

 

 

 

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα «ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και Επαγγέλματα του Μέλλοντος»
διεξαγωγή Ημερ/νίες 09/12/2013 - 09/12/2013 18:30 Τοποθεσία Θεατρικός Σταθμός
Παραλιακή Λεωφόρος
Ηράκλειο Είσοδος Ελεύθερη

Τη Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα «ΑΟΖ, Υδρογονάνθρακες και Επαγγέλματα του Μέλλοντος» με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, στο θεατρικό σταθμό Ηρακλείου.

Ο Νίκος Λυγερός είναι “ο Έλληνας με τον  υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (189 στην κλίμακα Standford-Binet)" και "ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο". Πρόκειται για έναν  ευφυή μαθηματικό με  πολυδιάστατη προσωπικότητα: συγγραφέας, ποιητής, ζωγράφος, σκηνοθέτης, στρατηγικός σύμβουλος και καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής  στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας, στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Είναι ένας εκ των τριών επιστημόνων που συνέταξαν και κατέθεσαν στον Πρωθυπουργό, το Δεκέμβριο του 2012, έκθεση για τα κοιτάσματα Υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης. Η έκθεση, που τη συνυπογράφει με τους επιστήμονες, Ηλία Κονοφάγο και  Αντώνη Φώσκολο, περιγράφει όλες τις ενέργειες που πρέπει άμεσα να γίνουν για την εκμετάλλευση των Ελληνικών Υδρογονανθράκων. Εκτιμάται ότι το όφελος που θα προκύψει από αυτή την εκμετάλλευση μπορεί να ανέλθει σε 1,3 δις δολάρια.

Οι  εξελίξεις αυτές στον τομέα της Ενέργειας και η σύνδεση τους με την εργασία, την εκπαίδευση και τις κοινωνικοοικονομικές επιδράσεις τους  θα αναλυθούν διεξοδικά στη Διάλεξη του Ν. Λυγερού.

lygeros_afisa_layout_1.jpg

Πηγή: 

http://www.heraklion.gr/agenda/seminars/39693.html?day=9&month=12&year=2013

 

Επεξ/σία από Daemonos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας