Προς το περιεχόμενο

Ανακοίνωση του Galaxy J στην αγορά της Ταϊβάν χωρίς εκπλήξεις


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρώτα πλαστικό που μιμείται δέρμα. Τώρα πλαστικό που μιμείται μέταλλο. Γιατί δεν αλλάζει την επωνυμία της από Samsung σε Praktiker;

Samsung T-1000. 

http://www.minimodelfilmstuff.co.uk/8025701F0054F3AD/ls/HotToys-MMS129/$File/terminator-2-t1000-figure-hot-toys-mms129-b.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τη πλαινή όψη γιατί μας τη δείχνουν; Για να θαυμάσουμε το γυαλιστερό πλαστικό στο κέλυφος και το πλήκτρο ήχου και να θυμηθούμε πόσο όμορφα ξεβάφουν τα προηγούμενα μοντέλα της;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

J από το Japan μάλλον? Την εποχή που έπρεπε να βγει το S4 κυκλοφορούσε ο snapdragon 600, κανονικά έπρεπε να είχε βγει με αυτό το soc και σε αυτή την εμφάνιση για να αποτελεί σημαντική αναβάθμιση απ' το S3. Για μένα καλύτερα χωρίς αλουμίνιο γιατί αυτό έρχεται με έλλειψη sd card slot, και να έλεγες ότι έχουν αυξήσει τη μνήμη.. Ακόμα με 16 τα βγάζουν. Δεν πιστεύω να κυκλοφορήσει πολύ μακρυά από την Ιαπωνία γιατί σε μερικούς μήνες έρχεται το S5, αλλά είναι όντως πολύ καλό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To αλουμίνιο αν και όμορφο, αυξάνει το βάρος (ίσως και το SAR). Δεν το κάνει για "οικονομία". Δεν στοιχίζει τίποτα αλουμίνιο όσο 5 κουτάκια κοκακόλας σε ένα κινητό 500€ (επιπλέον κόστος 2$-5$ έχει). 

Προφανώς το κάνει για άλλους λόγους (βάρος μάλλον; )

Αδιάφορο μου είναι και μένα καθώς 5'' (αν και με μικρή κορνίζα). Θα προτιμούσα 4'' με μικρή κορνίζα αλλα εγώ τα λέω εγώ τα ακούω. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαστε πολύ λίγοι αυτοί που θέλουμε "μικρά"  κινητά με καλούτσικα χαρακτηριστικά (αν είναι μικρές οι 4΄΄). Και μη μου πείτε για iPhone (ποτε :P)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρεις υπάρχει ένα παρόμοιο και με αλλουμίνιο! Να πω, να πω? :P

Με αλουμίνιο το iPhone 5/s και HTC One. Χωρίς αλουμίνιο και το XPeria Z. Στο ορθογώνιο υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές, νομίζω. Μπορείς να αλλάξεις τα πλάγια περιμετρικά και το πίσω μέρος, να τα κάνεις καμπυλωτά ή ίσια σε ένα πολύ περιορισμένο αριθμό συνδυασμών. Ναι μεν η Apple πρωτοπορεί στο να "ανακαλύπτει" βασικά γεωμετρικά σχέδια αλλά ακριβώς επειδή είναι πολύ βασικά και επειδή υπάρχουν ελάχιστα περιθώρια διαφοροποίησης στο σχεδιασμό ενός ορθογωνίου δε γίνεται να αποκλείσουμε τους υπόλοιπους από το να ακολουθήσουν για να μη μοιάζουν με την apple ή με την όποια apple.

θέλουμε "μικρά"  κινητά με καλούτσικα χαρακτηριστικά (αν είναι μικρές οι 4΄΄). Και μη μου πείτε για iPhone (ποτε :P)

Τί χρειάζονται τα χαρακτηριστικά στις 4"; Και τί κακό έχουν τα iPhone, χρηστικότητα προσφέρει σε κορυφαία ποιότητα ακόμα και το iPhone 4, το προ-προηγούμενο μοντέλο δηλαδή. Για android ψάξτε προς Κίνα μεριά, ειδικά τα οχταπύρηνα που έρχονται.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μεν η Apple πρωτοπορεί στο να "ανακαλύπτει" βασικά γεωμετρικά σχέδια

Η Apple εμπνεύστηκε από το design των Brawn που βασίστηκε στις αρχές του μοντέρνου κινήματος.

http://gizmodo.com/343641/1960s-braun-products-hold-the-secrets-to-apples-future

 

This passion for "simplicity" and "honest design" that is always declared by Ive whenever he's interviewed or appears in a promo video, is at the core of Dieter Rams' 10 principles for good design:

• Good design is innovative.

 

• Good design makes a product useful. (Εδώ μάλλον προσεγγίζομαι λίγο διαφορετικά το form follows function-φαινομενικά υπάρχει αντίφαση και μια σχετική σύγκρουση με το μοντέρνο κίνημα)

 

• Good design is aesthetic.

 

• Good design helps us to understand a product.

 

• Good design is unobtrusive. ("simplification of form and an absence of applied decoration")

 

• Good design is honest. (Βασική αρχή σχεδιασμού)

 

• Good design is durable.

 

• Good design is consequent to the last detail. (Μοντέρνο κίνημα, Mies van der Rohe: "God is in the details")

 

• Good design is concerned with the environment. (λινκ)

 

• Good design is as little design as possible. (Μοντέρνο κίνημα, Mies van der Rohe: "Less is more")

 

 

 

Τα παραπάνω για την Apple. Για τη Samsung δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να σχολιάσουμε. Ας προσλάβουν κάποιο διαβασμένο designer και όταν αποφασίσουν τι σκατά θέλουν να κάνουν, την κριτικάρουμε.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Apple είναι κορυφή στο design στο οποίο επιμένει σε όλα τα προϊόντα της, π.χ. πιάνω στα χέρια μου iPhone και λέω ουάου παρόλο που τα μικρούλια smart δε με ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχει κάτι προς διαφωνία, εκτός και αν κάποιος δε γουστάρει τα σχεδιά της, fair enough και αυτό.

 

Επίσης ο billdanos έχει δίκιο ότι ο σχεδιασμός είναι ίδιος με του iphone, αλλά πρέπει να μας πείτε ποιες και πόσες είναι οι εναλλακτικές με βάση τις αρχές που παραθέτεις παραπάνω και τους εγγενείς περιορισμούς στο σχεδιαμό ενός smart.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλά πρέπει να μας πείτε ποιες και πόσες είναι οι εναλλακτικές με βάση τις αρχές που παραθέτεις παραπάνω και τους εγγενείς περιορισμούς στο σχεδιαμό ενός smart.

Παράδειγμα 1.

Παράδειγμα 2.

Με την έλευση των καμπύλων/εύκαμπτων οθονών, εγώ θα χάραζα γραμμή για το 1ο. Η "αποδόμηση" (παράδειγμα 2) στην κλίμακα ενός κινητού είναι αρκετά πιο δύσκολη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πο τι χαζη που ειναι η Samsung. Εχει βγαλει τοσα μοντελα s που πλεον δεν ξερω ποιο να πρωτοαγορασω . Ενο η Apple και μια σειρα εχει και κραταει στην αγορα τα 3 ποιο καινούργια μοντελα. Ασε που η Apple θα βρει τροπο να της κανει μυνηση για κλεψιμο πατεντας. Θυμιζει και λιγο iphone 1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 
 

 

αυτό τώρα θα είναι η καινούρια ναυαρχίδα και όχι η σειρά s ; 

ακόμα και τώρα android 4.3 βρήκε να βάλει ; 

 

 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5542&idPhone2=5887

 

ram

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...