Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστουμε πολυ για την ιδεα, αλλα το ειχα δοκιμασει πιο πριν και δεν ειχαμε αποτελεσμα. Η Wind δεν ξερει τιποτα για αυτο, στο μεταξυ εχουν προβλημα και αυτοι που παιζουν LOL οπου ενας συναδελφος με ενημερωσε οτι αν βαλεις τους DNS της Google εκει λυνεται το θεμα. Με εμας παλι οχι... Το Dropbox ακομα OFF...

To nslookup για το dropbox.com σε μένα δίνει: 108.160.166.62

Αν δε βαριέσαι, κάνε ένα ping από το PC σου στην διεύθυνση αυτή απευθείας. Αν δουλέψει, είναι θέμα DNS και κάτι έκανες λάθος όταν άλλαξες σε DNS της Google.

Δημοσ.

Το εχω ηδη δοκιμασει, δεν απανταει με τιποτα, με εχουν πιασει τα νευρα μου...

Τεχνικος δικτυων ειμαι, ξερω τις κινησεις, αλλα πραγματικα εχω σηκωσει τα χερια ψηλα γιατι ειναι θεμα παροχου!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και απο εμενα,εκανα εγγραφη στο forum μονο και μονο για να πω κι εγω πως απο σημερα το πρωι δεν εχω καμια προσβαση στο dropbox.

Κοντεψα να τρελαθω γιατι δε μπορουσα να εχω προσβαση ουτε απο το tablet ουτε απο το smartphone ουτε απο το desktop.

Ευτυχως ειχα τα αρχεια μου συγχρονισμενα σε ενα παλιο μηχανημα που ουτε καν χρησιμοποιω και εκανα τη δουλεια μου μεσα στην ημερα καθως δεν ειχα χρονο για δοκιμες.

Ο παροχος μου ειναι wind κι εμενα,στο σπιτι(και για κακη μου τυχη ειναι και στο καταστημα) και χρησιμοποιω το dropbox ωστε να κανω τα ευνοητα.

Δεν εχω επικοινωνησει ακομα με την wind αλλα καθως βλεπω και να το εκανα θα ηταν "αδικος κοπος" καθως απο αυτα που διαβαζω απο εσας δεν εχουν κι εκεινοι καταληξει στο προβλημα.

Θα ηθελα να προσθεσω κι εγω πως με dns απο Google μου δουλεψε κανονικα στο σπιτι,ενω στο μαγαζι οχι και ετσι αναγκαστικα το εκανα μεσω proxy.(πατεντα στη πατεντα)

Ευχομαι να λυθει συντομα το θεμα.

Καλη συνεχεια σε ολους σας.

Δημοσ.

Αυριο θα πέσει τηλέφωνο στην Wind Και θα τους πω να κοψουν τα ποδια τους να το φτιαξουν ! Κάντε το ιδιο και εσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Μόλις πήρα τη wind γιατί και εγώ έχω πρόβλημα με το dropbbox, και στο σταθερό στο σπίτι αλλά και στο κινητό (άτιμο πράγμα να έχεις τον ίδιο πάροχο, τρως διπλά το πρόβλημα). Μου είπαν ότι το γνωρίζουν το πρόβλημα, έχουν μιλήσει με την εταιρεία (dropox) και αναμένουν την επίλυση του θέματος. Το πότε τώρα, άγνωστο. Τι να σου κάνει και ο agent που είναι επιφυλακή?! :P

Ελπίζω να λυθεί σύντομα πάντως γιατί δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα!!!

Δημοσ.

03:52 πήρες στην wind?? Μετα απο ποση ωρα αναμονη το σηκωσαν?
Το θεμα ειναι γιατι εγινε αυτο? Η Εταιρια δεν νομιζω να φταιει γιατι αν εφταιγε δεν θα ανοιγε σε κανεναν και οχι μονο στους windακιδες ..
Κατι εκανε η Wind και τωρα δεν ξερει να το διορθωσει και θα προσπαθησει να βρει λυση μεσω του Dropbox ...

Δημοσ.

15 σκληρούς για back-up και τώρα πρέπει να έχουν και 2-3 διαφορετικούς cloud storage λογαριασμούς για να μην μείνουμε ξαφνικά ξεκρέμαστοι...

Μέχρι να το φτιάξουν, εγω θα πάω προς box.com να κάνω την δουλειά μου.

Δημοσ.

03:52 πήρες στην wind?? Μετα απο ποση ωρα αναμονη το σηκωσαν?

Άνετα πήρα και μάλιστα δεν περίμενα ούτε ένα λεπτό. Έχω ξαναπάρει μετά τις 02.00 και δεν είχα θέμα με αναμονή.

Δεν ξέρω τι ήταν, πάντως έχει φτιάξει τώρα (όπως είπαν και οι υπόλοιποι, το επιβεβαιώνω και εγώ).

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, να επιβεβαιώσω κι εγω με τη σειρά μου πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί 100 %.

Προσωπικά δε κάλεσα καθόλου την εξυπηρέτηση της wind αφού ενημερώθηκα απο το facebook για την αποκατάσταση του προβλήματος.(αφού πρώτα είδα να συγχρονίζει το κινητό μου απο το wi fi :-D )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...