Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπόψη ότι εάν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια για να ξεμπλοκάρετε το φεις, ίσως να εχει ένα καλό πάτημα (και δικαιολογημένο από άποψης επιχείρησης) για απολύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασα με τις ip δεν γίνεται τίποτα... έβαλα διάφορες που βρήκα...oπότε μόνο λογικά με τα δικαιώματα μπορώ..πώς γίνετια να τροποποιήσεις τα δικαιώματα χρήστη; πάλι δεν θα πρέπει να κάνεις log in από το admin?

Δημοσ.

Μην το λες. Εμένα κανονικά μου την βγάζει. --> 173.252.110.27

Εφόσον κανεις ping το hostname, το φυσιολογικο είναι να μετατρεπεται το hostname σε 127.0.0.1 λογω του hosts.

Σε μενα παιζει κανονικα.

2jfqyv.png

Τωρα σε σενα, δεν ξερω γιατι δεν εχει την ιδια συμπεριφορα...

Δημοσ.

Εφόσον κανεις ping το hostname, το φυσιολογικο είναι να μετατρεπεται το hostname σε 127.0.0.1 λογω του hosts.

Σε μενα παιζει κανονικα.

2jfqyv.png

Τωρα σε σενα, δεν ξερω γιατι δεν εχει την ιδια συμπεριφορα...

Ούτε εγώ ξέρω. Λογικά κάτι θα παίζει με τα host names.

Υπόψη ότι εάν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια για να ξεμπλοκάρετε το φεις, ίσως να εχει ένα καλό πάτημα (και δικαιολογημένο από άποψης επιχείρησης) για απολύσεις.

Συμφωνώ. Αλλά αυτό μόνο αν πιαστείς η αν γίνει καμιά επίθεση εξαιτίας σου. Αλλιώς δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρός λόγος να τον απολύσουν. 

δοκίμασα με τις ip δεν γίνεται τίποτα... έβαλα διάφορες που βρήκα...oπότε μόνο λογικά με τα δικαιώματα μπορώ..πώς γίνετια να τροποποιήσεις τα δικαιώματα χρήστη; πάλι δεν θα πρέπει να κάνεις log in από το admin?

Δεν νομίζω γιατί πρέπει να το είχα κάνει και χωρίς δικαιώματα το συγκεκριμένο αλλά δεν θυμάμαι.

Για δες εδώ http://www.techversion.in/2012/07/7-ways-to-open-facebook-when-blocked.html

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ο υπολογιστης ειναι του γραφειου και παρενεβει σε αυτον εχει καθε δικαίωμα να τον απολύσει..

Ισως κανω τον δικηγόρο του διαβολου αλλα ετσι ειναι

Δημοσ.

"Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα"

Τωρα που το παρατηρησα, είναι πιθανο ο δικτυας να εκοψε την προσβαση και από το router, αν εχει URL blocking/filtering.

H να εχει κανει και καμια άλλη ρυθμιση.

Αλλιως δεν υπαρχει λογος να μην παιζει η IP.

Δημοσ.

Τωρα που το παρατηρησα, είναι πιθανο ο δικτυας να εκοψε την προσβαση και από το router, αν εχει URL blocking/filtering.

H να εχει κανει και καμια άλλη ρυθμιση.

Αλλιως δεν υπαρχει λογος να μην παιζει η IP.

Yep. Επίσης η IP του OP είναι σε ένα λογκ που θα πάει στο αφεντικό του την επόμενη εβδομάδα.

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα πως να το λύσετε παιδιά αλλά μπράβο που συνεργάζεστε στη δουλειά!

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

απαντω σε παλιο θεμα, αλλα μιας και με απασχόλησε τωρα και βρήκα μια λύση την δίνω εδώ

https://m.facebook.com/home.php

https://m.facebook.com

Αυτο λειτουργησε επειδη αυτος που απεκλεισε το facebook δεν απεκλεισε την σελιδα για τα κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...