Προς το περιεχόμενο

Δέκα εκατομμύρια πωλήσεις για το Galaxy Note III σε δυο μήνες


Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κορυφαίο smartphone της κορεάτικης εταιρίας έσπασε τα ρεκορ των προκατόχων του φτάνοντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε δυο μήνες ενώ η προηγούμενη έκδοση, το Note 2 χρειάστηκε το διπλάσιο χρονικό διάστημα για να φτάσει αυτό το νούμερο.Ενώ επίσης βρίσκεται στο κατόπι του best seller της εταιρίας, του Galaxy S4, που χρειάστηκε 50 μέρες για να φτάσει τις δέκα εκατομμύρια πωλήσεις και πλησιάζει την κορυφή των δημοφιλέστερων μοντέλων. Το Note 3 διατίθεται σε 58 χώρες με τη Samsung να ξεχωρίζει την Κίνα ως ιδιαίτερα δυνατή αγορά λόγω της δημοφιλίας του s-pen όπου και πρόσφατα κυκλοφόρησε δύο καινούρια χρώματα.

 

 

Η κατηγορία των smartphone μεγάλου μεγέθους αναπτύσσεται διαρκώς σε δημοφιλία παίρνοντας μερίδιο από τα μικρά tablet ακόμα και από τα notebook ενώ μελέτες εκτιμούν ότι τα επόμενα χρόνια οι πωλήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Με τέτοια νούμερα δεν αποκλείεται ο όρος "phablet" να χάσει σύντομα τη χρησιμότητά του.

 

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά τη δικαίωση. Άσε που οι περισσότεροι αγόρασαν το Note (1 και αργότερα το 2) χωρίς να χρειάζονται... notes!!! Απλά επειδή ήταν μεγάλο και δυνατό, ενώ κάλλιστα θα βολεύονταν με ένα S3/S4 ή κάτι αντίστοιχο, όπως αρκετοί εκ των υστέρων παραδέχονται. Το Note 3 είναι αρκετά βελτιωμένο, πάντως, οφείλω να το παραδεχτώ και παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας... γιατί δεν υπάρχει ανταγωνιστής στην κατηγορία του, παίζει μόνο του.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Άρα μια 32άρα τηλεόραση θα τους είναι...λάπτοπ;</p>

 

Εχω δει και 32αρα στα 5 μετρα και την θεωρουν μια χαρα αποσταση καποιοι ασχετα αν θες κυαλια.

 

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...