Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα τον αστραγαλο μου προς τα μεσα πριν κανενα μηνα και το ποδι μου ακομα ποναει και ειναι γενικα πολυ ευαισθητο στο συγκεκριμενο σημειο.Απο μικρος γυρναω συνεχεια τους αστραγαλους μου αλλα συνηθως μετα απο 2 βδομαδες το πολυ ημουν καλα.

τωρα το ποδι μου μετα απο ενα μηνα ακομα ποναει σε σημειο που ουτε να το λυγισω για να κοψω τα νυχια μου δε μπορω χωρις να με ενοχλει.

παιζει να εχω παθει ζημια?σε νοσοκομειο δε πηγα γιατι πηγαινω τουλαχιστον μια φορα το 6μηνο για αυτο το θεμα οποτε αυτη τη φορα ειπα να μην παω καν

Δημοσ.

Ενας φιλος μου ειχε παρομοιο προβλημα μετα απο λιγο πεθανε. σοβαρα τωρα περιμενεις να γινει διαγνωση απο φορουμ ; Σε γιατρο πας ,πρωτα ψυχιατρο και μετα ορθοπεδικο...<br><br> Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Είχα πάθει κι εγω πριν χρόνια ενα καλό διαστρεμμα που δε μπορούσα να περπατήσω τις δυο πρώτες μέρες. Ευτυχώς έχω ενα φιλαράκι φυσιοθεραπευτή κ με βοήθησε.

1. Να βάζεις πάγο 3 φορές τη μέρα απο 15-20 λεπτά. Με πετσέτα μη πάθεις κ κανένα έγκαυμα.

Για καμία εβδομάδα τουλάχιστον.

2. Εγω έκανα θεραπεία κ σε 30 ημέρες ήμουν τούμπανο. Αν έχεις δυνατότητα κ εφόσον ειναι σοβαρό πήγαινε ρωτά σε ενα φυσιοθεραπευτηριο. Τονίζω ότι εγω δε μπορούσα να το πάτησω.

3. Εφόσον γίνεις καλα πρέπει οπωσδήποτε να γυμνάσεις τα πόδια σου ώστε να μειωθούν-εξαληφθουν τετοιου είδους τραυματισμοί.

Καλή ανάρρωση.

Sent from my iPhone using Insomnia

ΥΓ: Απο διαστρεμμα δε πέθανε κανείς!

Δημοσ.

<p>Πήγαινε βγάλε μια ακτινογραφία</p>

Τσάμπα ακτινοβολία γιατι εφόσον δεν εχει σπάσιμο δε θα δείξει τίποτα.

Η ακτινογραφία δείχνει ΜΟΝΟ κόκαλα.

Δημοσ.

Κι εγώ μικρότερος όταν έτρεχα και έπαιζα το γυρνούσα συχνά, μια φορά όμως πονούσε τόσο πολύ που πήγα στο νοσοκομείο και μου βάλανε νάρθηκα για έναν μήνα. Αν δεν κάνω λάθος διάστρεμμα έσω σφυρού είχα, αφού έβγαλα τον νάρθηκα, για περισσότερο από έναν μήνα κούτσαινα. Οπότε καλύτερα να πας μια βόλτα από το νοσοκομείο.

Δημοσ.

σοβαρα τωρα περιμενεις να γινει διαγνωση απο φορουμ ;

Γιατί μας υποτιμάς, ρε μπάρμπα; Αν δηλαδή εγώ ξέρω ότι ένας γνωστός μου θεράπευσε το διάστρεμμα με κομπρέσες φραπελιάς, να μην τού το πω τού ανθρώπου; Τι σκατά; Τα παίρνεις από τους ορθοπεδικούς για να τους στέλνεις πελατεία; 

κι αν έχει;

Άλλος από 'κει...δεν έχει λέμε!

Δημοσ.

σε νοσοκομειο δε πηγα γιατι πηγαινω τουλαχιστον μια φορα το 6μηνο για αυτο το θεμα οποτε αυτη τη φορα ειπα να μην παω καν

huh??? 

Δημοσ.

οκ θα πρεπει καπως να προστατευσεις τον αστραγαλλο...ειτε να δυναμωσεις ποδια και το σημειο εκει αν γινεται ή καλυτερα παπουτσια ή χασε κιλλα ή οποτε παιζεις μπαλα κτλ.να φορας επιστραγαλιδα.Αν δεν κανεις σωστη αποθεραπεια και πας παλι και το πιεσεις ειναι μλκ

<<Μια πρόσφατη διετής μελέτη του συλλόγου της Αμερικάνικης Ορθοπεδικής Εταιρίας Ποδός και Ποδοκνημικής, έδειξε ότι οι διατάσεις, η θεραπευτική άσκηση και τα ειδικά ορθωτικά κατασκευασμένα από ειδικούς ποδολόγους είναι οι ποιό αποτελεσματικές θεραπείες για την αποκατάσταση της πελματιαίας απονευρωσήτιδας.>>

τωρα για τον παγο αρκετοι θα σου πουν οτι πλεον ειναι κατα του παγου και προτεινουν ζεστη στο σημειο...

μην πηγαινεις μονο σε φυσικοθεραπευτη αλλα σε φυσιατρο

http://medlabgr.blogspot.com/2013/01/blog-post_8.html

http://www.basketforum.gr/forum/lofiversion/index.php?t8408.html

Δημοσ.

Ο πάγος κάνει καλο την ωρα του τραυματισμου και αντε 2-3 μερες μετα. Μετα απο 1 μηνα και, ο παγος δεν κάνει τίποτα. Πήγαινε σε γιατρό. Πρωτα ορθοπεδικό και μετα φυσικοθεραπευτη. Λογικά θα χρειαστείς θεραπείες με ρεύματα και υπερηχους απο τον φυσικοθεραπευτη. Συν ότι πρέπει να το ξεκουράζεις κ οταν κάνεις απλα πράγματα οπως δουλειές κτλ που το επιβαρύνουν να το δένεις. Οταν τα κάνεις αυτά θα χρειαστεί κ ενδυνάμωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...