Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω τώρα μόλις από τα παιδιά του PCGH ότι είχαν πρόβλημα με Platimax 850W τροφοδοτικό. Το πιθανότερο είναι να καταναλώνει κάτω από αρκετή πίεση παραπάνω από 500W η κάρτα και από αυτά που καταλαβαίνω γύρω στα 540+. Για όσους το σκεφτούν καλό θα είναι να κοιτάξουν για ένα βαρβάτο τροφοδοτικό που θα ξεπερνάει το χιλιάρη και κατά προτίμηση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα.

Χμμ.. βλέπω ότι το Platimax έχει τέσσερα +12V rails.

Μήπως ένα αντίστοιχο 850άρι με μονό rail να τα πήγαινε καλύτερα;

• Like 2
Δημοσ.

Χμμ.. βλέπω ότι το Platimax έχει τέσσερα +12V rails.

Μήπως ένα αντίστοιχο 850άρι με μονό rail να τα πήγαινε καλύτερα;

Oύτε τα παιδιά περιμένανε να είχε πρόβλημα, αλλά τους έκλεισε κάνα δύο φορές όταν τρέχανε τα μετροπρογράμματα. Εγώ τέτοιο ρίσκο με τόσο ακριβό εξοπλισμό δεν θα το έπαιρνα. Καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν μια καλή έρευνα αγοράς πριν προχωρήσουν στην αγορά και ναι γιατί όχι να γράψουν και στην ίδια την AMD αν το Α, Β ή Γ τροφοδοτικό κάνει για μια 295Χ2.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς είναι «της ισχύος» και κατά δεύτερον, είναι το λεγόμενο Power Limit.

Δεν με βοηθησες καθολου περα απο την συντακτικη παρατηρηση της λεξης

Δημοσ.

Στο guru3d εμφανιστηκαν unofficial 14.4
(AMD Catalyst 14.4 (14.100.0.0 March 27) - Guru3D.com Forums)

Λενε οτι ειναι ιδιοι με τους 14.3 αλλα δεν υπαρχει πια το powertune/powerlimit bug και sticky clocks..

Build Info:
DriverVer=03/27/2014, 14.100.0.0000
Catalyst: 14.4 / 295X Release Driver
CCC: 2014.0327.2227.38483
Direct3D: 9.14.10.01029
OpenGL: 6.14.10.12872
OpenCL: 10.0.1445.5
HSA: 0.8.0.0.241
Mantle: 9.1.10.0009

Ειναι απο το review της 295x2 που ειχαν κανει..

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω τώρα μόλις από τα παιδιά του PCGH ότι είχαν πρόβλημα με Platimax 850W τροφοδοτικό. Το πιθανότερο είναι να καταναλώνει κάτω από αρκετή πίεση παραπάνω από 500W η κάρτα και από αυτά που καταλαβαίνω γύρω στα 540+. Για όσους το σκεφτούν καλό θα είναι να κοιτάξουν για ένα βαρβάτο τροφοδοτικό που θα ξεπερνάει το χιλιάρη και κατά προτίμηση με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα.

μια διευκρινιση...!  560W ειναι η συνολικη καταναλωση του συστηματος και οχι ΜΟΝΟ της καρτας γραφικων..!!  

Δημοσ.

Τα γερμανικά μου είναι χάλια, αλλά νομίζω 250-270w ανά πυρήνα μετρήσανε, οπότε το 500άρι+ είναι για την κάρτα μόνο.

Δημοσ.

Υπερβολικός ίσως να ειναι αλλά ενα ξέρω, ότι το mantle έβαλε φωτιά στον ανταγωνισμό και έδωσε καλύτερες επιδόσεις σε όλους μας είτε έχουμε nvidia είτε amd κάρτα .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...