deesnider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο, τόσο σε σαμπουάν, όσο και σε αφρόλουτρο, τα προϊόντα τής amway. Είναι οικονομικά, αποτελεσματικά και, με κάθε συσκευασία που αγοράζω, κερδίζω έκπτωση 0,005% στο κόστος εγγραφής και μηνιαίας συνδρομής στη worldventures. Επίσης, τρώω δημητριακά herbalife, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου topic... 6
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Le Petit Marseillais και δεν ειμαι καλα.....για μαλλια λουζομαι χρονια τωρα με head & shoulders λογω προτιμησης του και απο τους υπολοιπους στο σπιτι, με την πρωτη ευκαιρια θα θελα να δοκιμασω το l'oreal που λετε.
evabb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 @evabb δωσε μας mooore info pls η μαρκα λεγεται rituals και το συγκεκριμενο αφρολουτρο σε μορφη αφρου ειναι το yogi flow με αρωμα ινδικου τριανταφυλλου. στην ιδια σειρα βγαινουν κρεμα σωματος scrub και διαφορα αλλα. http://eu.rituals.com/nl-be/home?gclid=CMLitbe8qLsCFRSWtAodAQMAbA δεν ξερω αν εχουν μαγαζια στην ελλαδα. 1
arc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Υγρό πιάτων για τα μαλλιά Dixan για το δέρμα Ποτάσα για μασχάλες και ... πιο κάτω Περιμένω τη μερα που θα διαβάσω τίτλο «Τι χαρτί υγείας χρησιμοποιείτε; » Ναι το είδα αλλα επειδή έχω script στον browser το έβλαε έτσι και το είδα μετα :/ :/ Αν το script κάνει τέτοια λάθη, να το αντικαταστήσεις. 3
gatokoritso Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 γατακια νομιζω τα ειχαμε και φυγανε?μπορει να κανω λαθος...παντως εχει πολυ ωραια πραγματα
beatshooter Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Λουζομαι με βιολογικό σαπουνι (πλακα)) ελιας... Αφρολουτρο οτιναναι
nicoc89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 δε λούζομαι ποτέ γιατι φουντώνει το μαλλί κάνει κακό το συχνό λούσιμο όταν λουστώ (Χριστούγεννα + Πάσχα) με αρέσει ενα μούφαμάρκα με άρωμα βανίλιας 3
silmarien Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Σαμπουάν χρησιμοποιώ ένα της Syoss γιατί τα βρήκε η μάδερ σε προσφορά και είναι ίσα με 100 λίτρα οπότε δεν τελειώνει ποτέ. Παλιά όταν χρησιμοποιούσα σίδερο ήθελα ένα πιο καλό και είχα πάρει το προαναφερθέν Wella το κόκκινο μαζί με το αντίστοιχο άσπρο conditioner. Αφρόλουτρα χρησιμοποιώ συνήθως Fa και αυτά από προσφορές. Και για σπέσιαλ καταστάσεις kings and queens (1+1 από hondos)
vk13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 της loreal είναι πολύ καλά σαμπουάν και τα σνόμπαρα αρκετά .. μου έχουν στρώσει το μαλλί.. μακριά απο Pantene head shoulders και σαπουνόνερα τέτοια.. Αυτά που στο δικό σου μαλλί είναι άχρηστα, σε άλλους μπορεί να είναι τα καλύτερα. Και το αντίστροφο ισχύει. Κάθε τριχωτό είναι διαφορετικό, εξού και γίνεται αυτό... Στο θέμα μας τώρα: Χρησιμοποιώ ένα φαρμακευτικό αντρικό της VIchy που είναι και για τριχόπτωση. Για το σώμα πράσινο σαπούνι αρκάδι, δεν χρησιμοποιώ αφρόλουτρο.
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Για σώμα απλό σαπούνι, (Fa, Palmolive, Imperial Leather, w/e) ότι έτυχε να βρω σε 3άδα στο σούπερ μάρκετ (σταμάτησα τα αφρόλουτρα πριν 4 χρόνια που πήγα σε μια γκόμενα να κάνω μπάνιο και επειδή δεν είχα σφουγγάρι έκανα με σαπούνι και είδα το φως το αληθινό) Για μαλλιά μόνο Ultrex, είναι το μόνο που μου έχει σταματήσει την ξηροδερμία, ότι άλλο έχω χρησιμοποιήσει (και πιστέψτε με έχω χρησιμοποιήσει ΠΟΛΛΑ) δεν έκανε δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα