Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mάζεψε μέχρι τότε πολλά λεφτά όμως (αν δεν κάνει την έκπληξη η κόκκινη ώστε να υπάρξει ισορροπία)

Εγώ πάντως τα έχω ξεπουλήσει όλα και περιμένω...

Δημοσ.

Αργεί ρε γαμώτο ακόμη πολύ. Αν δεν τρέξουν οι καμμένοι να τα σκάσουν για την black σαχλαμάρα και την άλλη την δίκροκη 790 ίσως έρθει πιο νωρίς από τα Χριστούγεννα

Δημοσ.

Αργεί ρε γαμώτο ακόμη πολύ. Αν δεν τρέξουν οι καμμένοι να τα σκάσουν για την black σαχλαμάρα και την άλλη την δίκροκη 790 ίσως έρθει πιο νωρίς από τα Χριστούγεννα

Θα κυκλοφορήσει τώρα την black edition με φημολογούμενο ΜSRP στα $999 και θα σου βγάλει νωρίτερα από το ερχόμενο εξάμηνο κάτι επαρκέστερο και στην μισή τιμή; Εταιρεία αρμέγει βυζιά αγελάδας stop. αγελάδα ακόμα μπόλικο γάλα stop. μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ................:D

• Like 2
Δημοσ.

Ε σου λέει η nvidia, <insert Χάρρυ Κλυνν accent> "Aφού τα 'σταξες για μια Τατιάνα, ε ρίξε ρε φίλος ένα χιλιαρικάκι ακόμα, τούτη εδώ θα είναι και ΜΠΛΑΚ Εντίσιον άμα λάχει να 'ούμε κι ας είναι μόνο τα γραμματάκια μαύρα" :P

Πέραν της πλάκας πάντως, αν πέσει 200-300€ η τιμή της απλής, θα είναι μια ΟΚ λύση για UHD gaming και μια πολύ καλή λύση για CAD και τα σχετικά.

Δημοσ.

Δεν είναι η τωρινή γενιά για 4Κ, όταν έρθει το GM200 το ξανασυζητάμε :)

μια χαρά είναι κάρτες 290X/ 780ti, απλά κάνεις παραχωρήσεις στις ρυθμίσεις...

προσωπικά θα προτιμούσα να παίζω σε αυτή την ανάλυση ακόμη και σε medium, παρά σε 1920Χ1080 που είμαι τώρα και όλα στα full...

Δημοσ.

μια χαρά είναι κάρτες 290X/ 780ti, απλά κάνεις παραχωρήσεις στις ρυθμίσεις...

προσωπικά θα προτιμούσα να παίζω σε αυτή την ανάλυση ακόμη και σε medium, παρά σε 1920Χ1080 που είμαι τώρα και όλα στα full...

Απαπαπααααα βλάσφημε...τώρα μη μου το ανακυκλώσετε όμως για δεκάδες σελίδες πάλι να μείνουμε στο θέμα να χαρείτε.

Δημοσ.

900x900px-LL-4f90e7e5_PCparts003.jpeg

Τελικά η gtx 750 ti δεν έχει έχτρα παροχή για ρεύμα 6 pin, παίρνει ρεύμα μόνο από την Pci-e της μητρικής, άρα η κατανάλωση είναι σιγουρα κάτω απο 75 watt.

Δημοσ.

Επειδή ακούγονται αντιρρήσεις σε άλλα fora για το πόσο υποθετικά κοντά είναι η πραγματική κατανάλωση στο TDP των 750, εσκεμμένα τις αγνοώ μέχρι να έχουμε ανεξάρτητες μετρήσεις από ανεξάρτητες πηγές. Ακόμα και έτσι να είναι και ισχύει ταυτόχρονα ότι οι 750 είναι τρομερά ανεκτικές σε υπερχρονισμό (με ή χωρίς 6πινο).

Eδώ έχουμε κυρίως δεδομένα από την NV και δυστυχώς όχι μετρήσεις κατανάλωσης σε πραγματικό χρόνο: http://videocardz.com/49647/nvidia-geforce-gtx-750-ti-official-specifications-performance

There is one key part that wasn’t covered yet. Because of extremely low TDP the clocks speeds suffered. NVIDIA had to choose the lowest possible clocks to obtain 60W. For that reason Maxwell GM107 GPU has extreme overclocking potential. In fact you will even find cards with 28% factory-overclocking.

Long story short, you will easily be able to obtain 1200 MHz clock, but only with the cards equipped with additional power connectors.

Φημολογείται MSRP στα $199 για την 750Τι, αλλά ελπίζω η πραγματική να είναι κατά πολύ χαμηλότερη.

Τα δεδομένα και τα διαγράμματα στο videocardz είναι γνήσια οπότε δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας για τα 60W TDP της 750Τι.

Δημοσ.

Φημολογείται MSRP στα $199 για την 750Τι, αλλά ελπίζω η πραγματική να είναι κατά πολύ χαμηλότερη.

Τα δεδομένα και τα διαγράμματα στο videocardz είναι γνήσια οπότε δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας για τα 60W TDP της 750Τι.

Με τέτοια τιμή δεν πάει πουθενά..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...