Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη motherboard για q9550


Renobatio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα είμαι στην φαση αλλαγής μητρικης. Αυτη τη στιγμη εχω την G41M-ES2L και λεω να παω στην
G41M-Combo για να εχω και ddr3. Ο πυρηνας μου ειναι ο core 2 quad q9550 οποτε ειμαι για μητρικη με lga 775 πολλές εναλλακτικές δεν εχω,αλλα πριν εξαφανιστουν τελείως έλεγα να τον κανω μια αναβαθμιση. Εχετε κάτι άλλο να προτεινεται? Επισης γνωριζει κανεις τι παιζει με τις ram της G41M-Combo γιατι βλέπω οτι έχει 4 slot αλλα ειναι 2 x DIMM 240-pin (1.5 V) | 2 x 240-pin DIMM (1.8 V) αυτο σημαίνει οτι η θα εχω πανω 2xddr2 ή 2xddr3. Η αγορά δεν με ενδιαφέρει να μου κοστίσει παραπάνω απο 100-120 ευρω και απο τα βασικα που κοιτάω ειναι τα slots της μνήμης και οι ταχυτητες που μπορουν να μου δωσουν. Αν μου προτείνετε καποια αλλη θα ηθελα να μου δωσετε ενα συνοπτικο των υπερ και των κατα αν υπαρχουν.Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και  να πας σε ddr3 τι νομιζεις ότι θα κερδίσεις? Τσαμπα χρήματα θα πετάξεις... 

 

Καλυτερη λυση θα ηταν να εβρισκες καμια μεταχειρισμένη P35, X38, P45, X48 για να πουσαρεις τον 9550 , οποιος σαν επεξεργαστής έχει ζωη ακομη μπροστά του... ειδικα κλοκαρισμένος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι σαν να έχεις δίκιο. Να σε ρωτησω κάτα την γώμη σου ποια απ τις παραπανω σειρες νομιζεις οτι οντως αξιζει βλεπω απο τα specs οτι η p45 (http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=2955,2936,2937) ειναι αρκετα δυντατη και μετα ακολουθει η GA-EX38T-DQ6 και η GA-X48T-DQ6. Υπαρχει καποια που ξεχωρίζεις ως πρωτη και μετα ακολουθουν οι αλλες ενα αυτό και δεύτερον αν υποτιθέται οτι οι μητρικές αυτες συνιστώνται για oc και επιχειρήσω να πάρω μια μεταχειρισμένη αυτο δεν σημαινει οτι η μητρική έχει ήδη πρεσαριστεί αρκετα και ειναι στα τελειώματα της και για το τελος αν είναι να παρω μεταχειρισμενη ξέρεις τι να προσεξω? Γιατι ας πουμε για τον πυρηνα κοιτας την φωτογραφία να διακρινεις αν ειναι μελιτζανιασμενος απο πανω λογω θερμοκρασιας και κρίνεις υπάρχει καποιο τετοιο τρικακι και για τις μητρικες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...