Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία μερα απο το πρωϊ ξεκινησε.

Ηρθαν να βάλουν πετρέλαιο και την κανανε την λαμογιά τους.

300 λιτρα ειχαμε παραγγείλει 200 λιτρα εβαλαν. Με το που κατεβηκε σφαίρα να ελενγξει τα χαρτια που τα ειχε η μανα μου κατω, μπηκαν μεσα στο βυτιοφορο μαρσαραν και εξαφανιστηκαν. Ειπαν οτι ειχαν πολλες παραγγελείες σε εκρεμότητα. Eμενα φυσικα το βαρελι εχει και μετρητη.

Εντομεταξυ εγω οταν εμπαιναν να φυγουν σφεράτοι ειχα τελειωσει την μετρηση μου 250 λιτρα (50 ειχε ηδη στον πατο το βαρέλι). Περιμενα να πεσει ο λεγομενος φραπες (αφρος) του πετρελαίου. Τρελαινομαι και βγαινω στην ταρατσα να τους φωναξω πισω κι ειχαν εξαφανιστει.

Παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα και μου λενε: "μα πως εγινε αυτο, μαλλον καποιο λαθος θα εγινε θα τους παρω τηλεφωνο, μα τι βαρελι εχεις και μετραει κτλπ." Πηγαν να με βγαλουν τρελό.

Να μην πολυλογω πηρα τα κεντρικα αλλες 2 φορες και μου παν ναι ερχονται κανουν δειχνουν περιμενετε κτλπ.

Ξαφνικα ακουω κομματια να μπαινουν στην οδο που μένω με το βυτιοφόρο. Σταματανε εξω απο το σπιτι μου κατεβαινω να ανοιξω την πορτα και εξαφανίζονται.

Λεω τι γινεται αλλο βυτιοφορο ειναι;

Μετα απο 5 λεπτα αναμονης και αποριας χτυπαει κουδουνι. Ειχε ερθει ο ενας εκ των δυο πεζος.

Μου το που μπαινει λεει σας πιστευω! Ελα εδω να μετρησεις και συ του λεω.

Οχι σας πιστευω θα εκανε λαθος ο πακιστανος λεει.

Συνηθως εγω ειμαι κατω στην αντλία αλλα σημερα ετυχε εγω να ανεβω στην ταρατσα. Λυπαμαι να σας αλλαξω την αποδειξη και να σας δωσω πισω τα λεφτα για τα 100 λιτρα κτλπ.

Του λεω κρατα τα λεφτα και βαλε μου τα αλλα 100 λιτρα. Δεν εχω λεει μου τελειωσε.

Πως δεν εχεις μιση ωρα περασε προλαβες και πηγες αλλου; Και να πηγες σου τελειωσε; Τοση πολυ δουλεια ειχες; Δεν το ειχες γεμάτο το βυτιοφόρο;

Εντομεταξυ μας "διορθωνει" την αποδειξη. Παταει δηλαδη απο πανω το 300 λιτρα στα 200 και αλλαξε την τιμη. Μας δινει τα λεφτα για τα 100 λιτρα πίσω και λεει μια πορτα ειμαστε, λαθοι συμβαινουν...

Χιλια συγγνωμη και παλι ο πακιστανος φταιει. B)

Ολοι ξερουμε οτι κλεβουν στο πετρέλαιο, εδω στα καραβια να δειτε τι γινεται αλλα αυτοι το παρακανανε...

Προσοχη στο πετρελαιο. Οταν πεφτει μεσα πρεπει να περιμενεις να φυγει ο αφρος του πετρελαιου (φραπές) για να μετρησεις με το σιδερο/ξυλο/ραβδί. Ετσι εκμεταλευονται και κλεβουν 20-25 λιτρα. Οτι θα κλεψουν θα κλεψουν σιγουρα παντως λογω θερμοκρασιας πετρελαιου που το βαζουν ζεστο διογκώνεται και ειναι σαν να βαζουν περισσότερο...

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έπρεπε να παρεις το 100 χωρις δευτερη σκεψη.την ώρα που θα γυρναγανε θα βρισκανε τους μπατσους σπιτι. μέσα ολοι και κλεισιμο την αλλη μερα. 

Δημοσ.

To 100 δυσκολα να ερθει

και μπορουσαν να πουνε οτι καναμε ενα απλο λαθος,

τι θα μας πατε και μέσα θα έλεγαν;

Δημοσ.

Και αν εχεις φυσικο αεριο, τοτε σου κλεβουν τους σωληνες... Αργεντινη καταντησαμε.

Όταν δεν έχεις ακόμα συνδεθεί στο δίκτυο. Ή όχι;

Δημοσ.

Καλά αυτα είναι γνωστά πρέπει να είσαι απο πάνω για μην σε κλέψουν αλλά και πάλι έχουν θράσος.

Οταν δεν υπάρχει κράτος και δεν εφαρμόζονται οι νόμοι ο καθένας κάνει ότι θέλει απλά πραγματάκια.

Δημοσ.

To 100 δυσκολα να ερθει

και μπορουσαν να πουνε οτι καναμε ενα απλο λαθος,

τι θα μας πατε και μέσα θα έλεγαν;

Ακόμη κι έτσι να ήταν, να δεις για πότε θα εμφανιζόταν ως δια μαγείας κι άλλο πετρέλαιο στο βυτίο για να συμπληρώσουν τα 100 λίτρα.

Δημοσ.

Καταρχήν aris1986 ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας.

Για την ιστορία, υπάρχουν εταιρείες που προσλαμβάνουν οδηγούς χωρίς μεροκάματο στην πράξη.

Η εντολή τους από την εταιρεία είναι απλή "θα σου δίνω όσο πετρέλαιο λένε οι παραγγελίες, με πόσο θα γυρίσεις... "

Περί αστυνομίας και τα ρέστα εκτός ότι ορθά θα σου πούνε κατέθεσε μήνυση,

το πιο πιθανό είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο Πακιστανός βοηθός, ο οποίος μπορεί να μην έχει καν ιδέα για τη φάση και να πληρώνεται απλά ένα μεροκάματο της πείνας από τον οδηγό.

Σκεφτείτε λίγο πριν πράξετε.

/sc

• Like 1
Δημοσ.

τι προτείνεις να γίνει ωστε  ο τυπος να μην κλεψει και στο επομενο σπιτι?

να του παρεις ολο το πετρελαιο και να μη τον πληρωσεις κιολας.

Δημοσ.

Τι να προτεινουμε ρε andreapaog328 ???

Τα πραγματα ειναι απλα.

Ελα δω αγαπητε διανομεα.

Η δεξαμενη μου ειναι ενα τετραγωνικο μετρο στην οριζοντια διασταση.

Βαζεις το ματζαφλαρι μεσα και του λες, εχει 10 εκατοστα σταθμη, αρα εχω 100 λιτρα.

Βαλε μου 300 λιτρα και θα παει στα 40cm, νταξει? Νταξει αυτος.

Εαν η σταθμη δεν παει στα 40 εκατοστα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ

Εαν βιαζεται να περιμενει, εαν θελει σωνει και καλα να φυγει ΞΑΝΑ ας περιμενει.... εαν τοσο πολυ θελει να φυγει και καιγεται ο κωλος του ας ανοιξει προποτζιδικο.

Αν στην τελικη βρεχει αγγουρια, κρατα ομπρελα. Ολοι ξερουμε οτι προσπαθουν να κλεψουν, τι παει να πει του εδωσα τα λεφτα και κατεβηκε κατω ενω εγω ακομα μετρουσα τη σταθμη;;;

• Like 1
Δημοσ.

Για την ιστορία, υπάρχουν εταιρείες που προσλαμβάνουν οδηγούς χωρίς μεροκάματο στην πράξη.

Η εντολή τους από την εταιρεία είναι απλή "θα σου δίνω όσο πετρέλαιο λένε οι παραγγελίες, με πόσο θα γυρίσεις... "

Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας, αλλά δουλεύει πρώτος μου εξάδελφος σε εταιρεία διανομής πετρελαίου (οδηγός) και μού έχει περιγράψει ακριβώς αυτό που λες και μάλιστα εντελώς ωμά: Η πληρωμή μας, είναι όσο κλέψουμε...

Δημοσ.
deesnider, on 12 Dec 2013 - 8:25 PM, said:

Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας, αλλά δουλεύει πρώτος μου εξάδελφος σε εταιρεία διανομής πετρελαίου (οδηγός) και μού έχει περιγράψει ακριβώς αυτό που λες και μάλιστα εντελώς ωμά: Η πληρωμή μας, είναι όσο κλέψουμε...

Nα ναι καλα οι αραβες!

http://www.youtube.com/watch?v=TB4xZ21GM5Q

H καλυτερη εποχη για τις πολυεθνικες πια. Δουλευεις τσαμπα φορτωμένος με προλεταριάτα ονειρα!

Δημοσ.

Τι να προτεινουμε ρε andreapaog328 ???

Τα πραγματα ειναι απλα.

Ελα δω αγαπητε διανομεα.

Η δεξαμενη μου ειναι ενα τετραγωνικο μετρο στην οριζοντια διασταση.

Βαζεις το ματζαφλαρι μεσα και του λες, εχει 10 εκατοστα σταθμη, αρα εχω 100 λιτρα.

Βαλε μου 300 λιτρα και θα παει στα 40cm, νταξει? Νταξει αυτος.

Εαν η σταθμη δεν παει στα 40 εκατοστα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ

Εαν βιαζεται να περιμενει, εαν θελει σωνει και καλα να φυγει ΞΑΝΑ ας περιμενει.... εαν τοσο πολυ θελει να φυγει και καιγεται ο κωλος του ας ανοιξει προποτζιδικο.

Αν στην τελικη βρεχει αγγουρια, κρατα ομπρελα. Ολοι ξερουμε οτι προσπαθουν να κλεψουν, τι παει να πει του εδωσα τα λεφτα και κατεβηκε κατω ενω εγω ακομα μετρουσα τη σταθμη;;;

oτι ναναι. αναφερομαι στον απο πανω μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...