Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 η dell ειναι φανταστικη οθονη αν θες να εχεις την ιδια ποιοτητα εικονας με ελαχιστα χειροτερο πλαισιο μπορεις να βρεις αυτη http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html εχει το ιδιο πανελ απλα δεν εχει την βαση το usb hub...
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπάρχει λόγος για έντονες διάφορες τσ .έχω μάθει να μην πέφτω στον επίπεδο ατόμων που δεν αξίζει μίας και εγώ γίνομαι το ίδιο.τα χρήματα δικά σου είναι και εσύ θα τα χαίρεσαι ή θα τα κλαις.
Ntinaras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν υπάρχει λόγος για έντονες διάφορες τσ .έχω μάθει να μην πέφτω στον επίπεδο ατόμων που δεν αξίζει μίας και εγώ γίνομαι το ίδιο.τα χρήματα δικά σου είναι και εσύ θα τα χαίρεσαι ή θα τα κλαις.
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 αλλα τόσα χρήματα για 6 μσ και χωρίς hdmi είναι για κλάματα Τα περί response time, τα έχουμε πει κάνα εκατομμύριο φορές: Αν βρεις έναν άνθρωπο, ο οποίος θα δει εν λειτουργία δίπλα δίπλα, μια οθόνη με 6ms και μία με 2ms (σύμφωνα με ότι λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους), χωρίς να ξέρει ποια είναι ποια, θα διακρίνει διαφορές και θα σου πει «αυτή έχει 6ms κι αυτή 2ms», να μας τον συστήσεις. Ας πάμε σε κάτι πιο συγκεκριμένο όμως: Θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις σχετικά με την αναγκαιότητα - ή έστω τη χρησιμότητα - ύπαρξης hdmi, σε μια οθόνη που δεν έχει ηχεία; Με ποιο τρόπο η συγκεκριμένη έλλειψη, συμβάλλει στο να χαρακτηρίζεται η εν λόγω οθόνη «για κλάματα»;
smoke0man2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Άψογος και απόλυτος στα λόγια σ. Μπράβο εσύ τι γνώμη έχεις για την συγκεκριμένη οθόνη; Και για τα λεφτά της!
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Για το μέσο χρήστη - και ειδικά για όποιον φεύγει από TN - αποτελεί σημαντικότατη αναβάθμιση. Έχει πολύ καλές γωνίες θέασης, χωρίς την ενοχλητική αλλοίωση χρωμάτων και μείωση φωτεινότητας που έχουν όλα τα TN όταν κοιτάς υπό γωνία και πολύ πιο σωστή χρωματική απόδοση. Έχει Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ ευέλικτη σε ρυθμίσεις βάση (Σημαντικότατο συν, στο οποίο η LG - η οποία φοράει το ίδιο panel - υστερεί. Προσωπικά, θα έδινα ευχαρίστως τα όσα παραπάνω χρήματα κοστίζει η Dell, ακόμα και μόνο για τη βάση της...) Υποστηρίζεται από υποδειγματικό after sales support. Τη θεωρώ μια άριστη επιλογή, από τη στιγμή που κοιτάς για 23".
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Αν υπαρχει το κλασσικο θεμα Ms κλπ μπορει να κοιταξει και σε Lg μερια που εχει και Hdmi πχ http://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html http://www.skroutz.gr/s/2896051/LG-23EA63V.html Τις παραπανω Lg τις προτεινω μιας και εχω κυριολεκτικα βαρεθει να βλεπω συνεχεια οταν προκειται για την συγκεκριμενη dell τα ιδια και τα ιδια,τα Ms ειναι πολλα και δεν εχει Hdmi..
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορω να καταλάβω αυτή την επίθεση μίας και αυτή είναι η γνώμη μου.αν δεν σας αρέσει να πείτε τις προτάσεις σας και τέλος.δεν σας έβαλε κανένας υπεύθυνο εδώ.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Εγω μιλησα γενικα μιας και αυτα τα 2(Ms,Hdmi δηλαδη)ειναι τα αρνητικα που ακουγονται συνεχεια για την Dell,γιαυτο και προτεινα τις παραπανω Lg.
GiannisWalker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 μπορεί για κάποιους να είναι μπορεί για κάποιους να μην είναι.πχ εσύ μπορεί να μην σε νοιάζει αλλα εμένα μπορεί να με ενδιαφέρει και το παράμικρό.γενικά μιλώντας πάντα.
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 δεν μπορω να καταλάβω αυτή την επίθεση μίας και αυτή είναι η γνώμη μου.αν δεν σας αρέσει να πείτε τις προτάσεις σας και τέλος.δεν σας έβαλε κανένας υπεύθυνο εδώ. Δεν ξέρω αν το εντόπισες σε post κάποιου άλλου, ούτε και με απασχολεί, αλλά εγώ τουλάχιστον δε σου επιτέθηκα κατά κανένα τρόπο. Ανέφερα ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός και όχι μια γνώμη (ότι τη διαφορά μεταξύ 2 και 6 ms - αν δεχθούμε ότι ο χρόνος απόκρισης που αναφέρουν οι εταιρείες είναι μετρημένος υπό ίδιες συνθήκες για όλους και ακριβής - δεν την αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι) και έθεσα μια απολύτως συγκεκριμένη ερώτηση: Καταλογίζεις ως μειονέκτημα τη μη ύπαρξη hdmi - το οποίο δίνει την ίδια ακριβώς απεικόνιση με το dvi, έχοντας ως επιπλέον δυνατότητα το ότι μεταφέρει και ήχο - σε μια οθόνη χωρίς ηχεία. Μπορείς να το εξηγήσεις; Διότι, υπό τη συγκεκριμένη λογική και χωρίς να το εξηγούμε, μπορούμε να καταλογίσουμε π.χ. ως μειονέκτημα ενός αγωνιστικού τής F1, το ότι δεν έχει ...χώρο αποσκευών. Ούτε υπεύθυνους μας έβαλε κανείς στο insomnia, ούτε και το επιθυμούμε. Απλώς αποσαφηνίζουμε τα πράγματα, προκειμένου να μην επηρεάζεται αυτός που ρωτά, από ανούσιες «επισημάνσεις». 1
Arion_Mandrake Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ την έχω βάλει στο μάτι, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στο φορουμ και με βολεύει η επιλογή του pivot κυρίως για βιβλία και comics. Το λαπτοπ μου όμως βγάζει μόνο vga και hdmi. Θα πρέπει να πάρω ανταπτορακι dvi σε hdmi ή θα είμαι οκ αν την βάλω στη vga;
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ την έχω βάλει στο μάτι, έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές στο φορουμ και με βολεύει η επιλογή του pivot κυρίως για βιβλία και comics. Το λαπτοπ μου όμως βγάζει μόνο vga και hdmi. Θα πρέπει να πάρω ανταπτορακι dvi σε hdmi ή θα είμαι οκ αν την βάλω στη vga; Καλύτερα με μετατροπέα. Αμαρτία είναι να συνδέσεις αναλογικά, σύγχρονη οθόνη... 1
billvwrulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια επειδη ειμαι και εγω για καινουρια οθονη, απο αυτα που λετε βλεπω οτι η DELL ειναι η καλυτερη επιλογη ... Εκτος απο την DELL υπαρχει τιποτα πιο οικονομικοτερο ή η DELL ειναι μονοδρομος ???
deesnider Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Παιδια επειδη ειμαι και εγω για καινουρια οθονη, απο αυτα που λετε βλεπω οτι η DELL ειναι η καλυτερη επιλογη ... Εκτος απο την DELL υπαρχει τιποτα πιο οικονομικοτερο ή η DELL ειναι μονοδρομος ??? Οικονομικότερη, η οποία να συνδυάζει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά τής Dell, δε νομίζω. Όπως ειπώθηκε, το ίδιο panel φοράει και η LG, αλλά εκεί σταματούν οι ομοιότητες. Σιχαίνομαι να επαναλαμβάνω, αλλά ... ...τι τρομερή βάση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα