SPANK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη κιολας αλλα αν κανεις αίτηση για το πρόγραμμα προφανώς και θέλεις να βρεις δουλειά εκτος και αν το κανεις για πλάκα οποτε με το να μην πας θελημένα στερείς σε καποιον αλλο αυτο το δικαίωμα και καλα θα κάνουν να σε διεγράψουν , αν υπάρχουν σοβαροί και πραγματικοί λόγοι τελικα να μην μπορέσεις να πας τοτε ενοείται πως δεν ειναι σωστό να διεγραφείς για κανεναν λόγο.
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν σκύβεις το κεφάλι απ'τη στιγμή που στην αρχή ήσουν ικανοποιημένος με το πρόγραμμα. Εφόσον υπαναχωρείς αφού κέρδισες μια θέση, πλέον μιλάμε για #first world problems. Μπορείς να ψάξεις δουλειά μόνος σου εφόσον κάνεις διακρίσεις, δεν χρειάζεσαι τέτοια προγράμματα. Μα δεν είσαι ικανοποιημένος απλά από το τίποτα καλά είναι τα ψίχουλα αλλά εφόσον μπορώ να βρω κάτι μετά καλύτερο από τα ψίχουλα γιατί να μην το κάνω , εσένα αν σε έπαιρναν σε μια εταιρεία με 500 ευρώ και σου έλεγε ο άλλος μετά ένα μήνα έλα στην δικιά μου με χίλια δεν θα πήγαινες ?
hurin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και ποιός είπε ότι χάνονται οι θέσεις? Υπάρχουν επιλαχόντες. 2
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν είσαι ικανοποιημένος απλά από το τίποτα καλά είναι τα ψίχουλα αλλά εφόσον μπορώ να βρω κάτι μετά καλύτερο από τα ψίχουλα γιατί να μην το κάνω , εσένα αν σε έπαιρναν σε μια εταιρεία με 500 ευρώ και σου έλεγε ο άλλος μετά ένα μήνα έλα στην δικιά μου με χίλια δεν θα πήγαινες ? Κανείς δεν σου απαγορεύει να ψάξεις αλλού να βρεις καλύτερα.Στα προγράμματα του ΟΑΕΔ δεν σε αφήνουν να δηλώσεις αλλού. Αν δεν σε ικανοποιούν οι μισθοί και οι όροι, άσε να δηλώσει κάποιος άλλος που τον ικανοποιούν. Αν ήσουν εργοδότης και έβαζες αγγελία και σου ερχόμουν και σου έκανα, αλλά στο τέλος σου κοπανούσα "να ξέρεις θα σε αφήσω σύξυλο σε κανά μήνα γιατί περιμένω καλύτερη προσφορά εργασίας", θα με έπαιρνες, ή θα έπαιρνες κάποιον που θα ήξερες θα σου μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου; Και ποιός είπε ότι χάνονται οι θέσεις? Υπάρχουν επιλαχόντες.Και γιατί ο επιλαχών ρε φίλε να δουλέψει πχ για 2 μήνες από τους τέσσερις, ενώ εσύ ο μάγκας για 2 μήνες στο ένα πρόγραμμα, και καπάκι άλλους πέντε στο δεύτερο πρόγραμμα;
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Κανείς δεν σου απαγορεύει να ψάξεις αλλού να βρεις καλύτερα. Στα προγράμματα του ΟΑΕΔ δεν σε αφήνουν να δηλώσεις αλλού. Αν δεν σε ικανοποιούν οι μισθοί και οι όροι, άσε να δηλώσει κάποιος άλλος που τον ικανοποιούν. Αν ήσουν εργοδότης και έβαζες αγγελία και σου ερχόμουν και σου έκανα, αλλά στο τέλος σου κοπανούσα "να ξέρεις θα σε αφήσω σύξυλο σε κανά μήνα γιατί περιμένω καλύτερη προσφορά εργασίας", θα με έπαιρνες, ή θα έπαιρνες κάποιον που θα ήξερες θα σου μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου; Και γιατί ο επιλαχών ρε φίλε να δουλέψει πχ για 2 μήνες από τους τέσσερις, ενώ εσύ ο μάγκας για 2 μήνες στο ένα πρόγραμμα, και καπάκι άλλους πέντε στο δεύτερο πρόγραμμα; Στον εργοδότη είναι άλλο τα κριτήρια δεν μετράνε τα μόρια αλλά οι ικανότητες άρα άτοπη σύγκριση αλλά μιας και το αναφέρεις το 90 τοις εκατό ζητάνε άτομα τους στέλνεις βιογραφικό και σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια να σου στείλουν ένα τυποποιημένο μήνυμα του στυλ "Ευχαριστούμε πολύ αλλά προς το παρόν δεν είστε στους επιλαχόντες ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία ευχαριστούμε πολύ που στείλατε βιογραφικό".
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Στον εργοδότη είναι άλλο τα κριτήρια δεν μετράνε τα μόρια αλλά οι ικανότητες άρα άτοπη σύγκριση αλλά μιας και το αναφέρεις το 90 τοις εκατό ζητάνε άτομα τους στέλνεις βιογραφικό και σε γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια να σου στείλουν ένα τυποποιημένο μήνυμα του στυλ "Ευχαριστούμε πολύ αλλά προς το παρόν δεν είστε στους επιλαχόντες ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία ευχαριστούμε πολύ που στείλατε βιογραφικό". Φιλαράκι, εσύ την ξεκίνησες την σύγκριση με τους εργοδότες, όχι εγώ. Όχι όπου μας συμφέρει, και όπου δεν, το αλλάζουμε.. Και δεν απάντησες σε αυτό που είπα μετά, γιατί ο επιλαχών σου να δουλέψει όχι για όλη την διάρκεια του προγράμματος, αλλά για όση έχεις την "ευγένεια" να του αφήσεις, ενώ εσύ να δουλέψεις σε δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ;
Anorymous Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Φιλαράκι, εσύ την ξεκίνησες την σύγκριση με τους εργοδότες, όχι εγώ. Όχι όπου μας συμφέρει, και όπου δεν, το αλλάζουμε.. Και δεν απάντησες σε αυτό που είπα μετά, γιατί ο επιλαχών σου να δουλέψει όχι για όλη την διάρκεια του προγράμματος, αλλά για όση έχεις την "ευγένεια" να του αφήσεις, ενώ εσύ να δουλέψεις σε δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ; Δεν λέω ότι με συμφέρει λέω το απλό και λογικό όλοι θέλουμε το καλύτερο , εσύ αλλάζεις την δουλειά σου με έναν άλλο που παίρνει τα μισά από εσένα αλλά κάνετε το ίδιο πράγμα ? Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι δηλαδή αν κάνει κανονικά 5 μήνες η ότι έχει μείνε αν είναι το δεύτερο φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να μην δεχθεί ούτε αυτός την θέση και να κοιτάξει για κάτι άλλο καλύτερο χωρίς να έχει τον φόβο να τον διαγράψουν.
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν λέω ότι με συμφέρει λέω το απλό και λογικό όλοι θέλουμε το καλύτερο , εσύ αλλάζεις την δουλειά σου με έναν άλλο που παίρνει τα μισά από εσένα αλλά κάνετε το ίδιο πράγμα ? Όχι δεν θα την άλλαζα. Εσύ όμως γνωρίζεις πολλούς που κάνουν την ίδια δουλειά με σένα και παίρνουν τα ίδια λεφτά με εσένα; Στην τελευταία μου δουλειά, ίδιο ακριβώς πόστο, εγώ πληρωνόμουν 500 ευρώ περισσότερα από τον ντόπιο, γιατί είχα άλλη φορολόγηση. Και ο ντόπιος μάλιστα πολλές φορές μεσολαβούσε ως μεταφραστής μου. Όταν δίνεις παραδείγματα, να σκέφτεσαι λιγάκι, γιατί ισχύει και το αντίστροφο, ξέρεις. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι δηλαδή αν κάνει κανονικά 5 μήνες η ότι έχει μείνε αν είναι το δεύτερο φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να μην δεχθεί ούτε αυτός την θέση και να κοιτάξει για κάτι άλλο καλύτερο χωρίς να έχει τον φόβο να τον διαγράψουν. Τότε δεν είσαι άνεργος, είσαι άεργος. Αν δεν σε ικανοποιούν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, μην τα δηλώνεις, απλούστατο. Συζήτηση για τα αυτονόητα, κυριακάτικα....., 1
hla Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Και γιατί ο επιλαχών ρε φίλε να δουλέψει πχ για 2 μήνες από τους τέσσερις, ενώ εσύ ο μάγκας για 2 μήνες στο ένα πρόγραμμα, και καπάκι άλλους πέντε στο δεύτερο πρόγραμμα; Δεν γίνεται αυτό. Απο τη στιγμή που θα δουλέψει εστω και ενα λεπτο στο ενα πρόγραμμα χάνει την κάρτα ανεργίας αρα δεν εχει καμια ελπίδα να προσληφθεί στο επόμενο γιατι το βασικο κριτήριο για την πρόσληψη είναι ο χρόνος ανεργίας.
gigisoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δεν γίνεται αυτό. Απο τη στιγμή που θα δουλέψει εστω και ενα λεπτο στο ενα πρόγραμμα χάνει την κάρτα ανεργίας αρα δεν εχει καμια ελπίδα να προσληφθεί στο επόμενο γιατι το βασικο κριτήριο για την πρόσληψη είναι ο χρόνος ανεργίας. Σε μένα τα λες; Πες τα σ'αυτούς που θέλουν να επιτύχουν σε ένα πρόγραμμα, αλλά να έχουν και πισινή για τα επόμενα, μπας και ειλναι καλύτερα... 1
agrio.imeros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Η ανακοίνωση αυτή εκδόθηκε την Παρασκευή το απόγευμα μαζί με τα τελικά αποτελέσματα και φυσικά δεν υπήρχε πουθενά τέτοιος όρος στην αρχική ανακοίνωση του προγράμματος (Διαύγεια). Κάτι λέει και στην αρχική ανακοίνωση του προγράμματος ... Σελίδα 17 παράγραφος 9.7 ... http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B0%CE%964691%CE%A92-%CE%A81%CE%A6
Anorymous Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν θα την άλλαζα. Εσύ όμως γνωρίζεις πολλούς που κάνουν την ίδια δουλειά με σένα και παίρνουν τα ίδια λεφτά με εσένα; Στην τελευταία μου δουλειά, ίδιο ακριβώς πόστο, εγώ πληρωνόμουν 500 ευρώ περισσότερα από τον ντόπιο, γιατί είχα άλλη φορολόγηση. Και ο ντόπιος μάλιστα πολλές φορές μεσολαβούσε ως μεταφραστής μου. Αμέ θα άλλαξα χωρίς δεύτερη σκέψη αφού δεν παίρνω τίποτα γιατί είμαι άνεργος Τι φορολόγηση μου λες ? Εγώ σου λέω απλά πράγματα είσαι πχ μηχανικός στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας και παίρνεις μισθό 2X θα άλλαζες την θέση σου με έναν άλλο Έλληνα μηχανικό στην Ελλάδα που παίρνει μισθό X ?
hurin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κανείς δεν σου απαγορεύει να ψάξεις αλλού να βρεις καλύτερα. Στα προγράμματα του ΟΑΕΔ δεν σε αφήνουν να δηλώσεις αλλού. Αν δεν σε ικανοποιούν οι μισθοί και οι όροι, άσε να δηλώσει κάποιος άλλος που τον ικανοποιούν. Αν ήσουν εργοδότης και έβαζες αγγελία και σου ερχόμουν και σου έκανα, αλλά στο τέλος σου κοπανούσα "να ξέρεις θα σε αφήσω σύξυλο σε κανά μήνα γιατί περιμένω καλύτερη προσφορά εργασίας", θα με έπαιρνες, ή θα έπαιρνες κάποιον που θα ήξερες θα σου μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου; Και γιατί ο επιλαχών ρε φίλε να δουλέψει πχ για 2 μήνες από τους τέσσερις, ενώ εσύ ο μάγκας για 2 μήνες στο ένα πρόγραμμα, και καπάκι άλλους πέντε στο δεύτερο πρόγραμμα; 5 μήνες δουλεύει και ο επιλαχών, δεν χάνει τίποτα! Αμέ θα άλλαξα χωρίς δεύτερη σκέψη αφού δεν παίρνω τίποτα γιατί είμαι άνεργος Τι φορολόγηση μου λες ? Εγώ σου λέω απλά πράγματα είσαι πχ μηχανικός στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας και παίρνεις μισθό 2X θα άλλαζες την θέση σου με έναν άλλο Έλληνα μηχανικό στην Ελλάδα που παίρνει μισθό X ? Γράφει για το συγκεκριμένο πίνακα του προγράμματος, όχι το να σε σβήσουν από άνεργο εντελώς.
gigisoni Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Αμέ θα άλλαξα χωρίς δεύτερη σκέψη αφού δεν παίρνω τίποτα γιατί είμαι άνεργος Τι φορολόγηση μου λες ? Εγώ σου λέω απλά πράγματα είσαι πχ μηχανικός στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας και παίρνεις μισθό 2X θα άλλαζες την θέση σου με έναν άλλο Έλληνα μηχανικό στην Ελλάδα που παίρνει μισθό X ? Κι εγώ άλλο σου λέω, όλοι οι μηχανικοί στην Ελλάδα, τα ίδια λεφτά παίρνουν; Εσύ γιατί έχεις την απαίτηση να παίρνεις τα ίδια; 5 μήνες δουλεύει και ο επιλαχών, δεν χάνει τίποτα! Γράφει για το συγκεκριμένο πίνακα του προγράμματος, όχι το να σε σβήσουν από άνεργο εντελώς. Είσαι άνεργος, σου δίνουν δουλειά και την αρνείσαι, το ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ είναι να σε σβήσουν από τους καταλόγους, τι δεν καταλαβαίνεις; Και δεν είναι και υποχρεωτική δουλειά, ΕΣΥ επέλεξες να δηλώσεις, έλεος! Επίσης... 9.7 Ο Ε̟ιβλέ̟ων Φορέας, για τις ̟ερι̟τώσεις των υ̟οδειχθέντων ανέργων οι ο̟οίοι δεν α̟οδέχονται τη θέση εργασίας ή δεν ̟ροσκομίζουν τα αιτούμενα δικαιολογητικά, ενημερώνει σχετικά το αρμόδιο ΚΠΑ2 του Ο.Α.Ε.∆. και δύναται με ηλεκτρονικό αίτημά του να ζητήσει την αντικατάστασή τους. Οι υ̟οδειχθέντες άνεργοι οι ο̟οίοι δεν α̟οδέχονται τη θέση εργασίας ή δεν ̟ροσκομίζουν τα α̟αραίτητα δικαιολογητικά διαγράφονται οριστικά α̟ό τον ισχύοντα Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. 1
hurin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ άλλο σου λέω, όλοι οι μηχανικοί στην Ελλάδα, τα ίδια λεφτά παίρνουν; Εσύ γιατί έχεις την απαίτηση να παίρνεις τα ίδια; Είσαι άνεργος, σου δίνουν δουλειά και την αρνείσαι, το ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ είναι να σε σβήσουν από τους καταλόγους, τι δεν καταλαβαίνεις; Και δεν είναι και υποχρεωτική δουλειά, ΕΣΥ επέλεξες να δηλώσεις, έλεος! Επίσης... 9.7 Ο Ε̟ιβλέ̟ων Φορέας, για τις ̟ερι̟τώσεις των υ̟οδειχθέντων ανέργων οι ο̟οίοι δεν α̟οδέχονται τη θέση εργασίας ή δεν ̟ροσκομίζουν τα αιτούμενα δικαιολογητικά, ενημερώνει σχετικά το αρμόδιο ΚΠΑ2 του Ο.Α.Ε.∆. και δύναται με ηλεκτρονικό αίτημά του να ζητήσει την αντικατάστασή τους. Οι υ̟οδειχθέντες άνεργοι οι ο̟οίοι δεν α̟οδέχονται τη θέση εργασίας ή δεν ̟ροσκομίζουν τα α̟αραίτητα δικαιολογητικά διαγράφονται οριστικά α̟ό τον ισχύοντα Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων. Όπως έχω ξαναγράψει 3 φορές πια, ο πίνακας αφορά τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και μόνο. Δεν μου δίνουν-προτείνουν δουλειά, εγώ επέλεξα να τη ζητήσω μέσω του διαγωνισμού. Είναι επιλογή μου και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού δικαιούμαι υπαναχώρησης χωρίς ποινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα